вівторок, 25 червня 2024 р.

Діти шалених крикунів депутатів не на фронті. Знайдіть 10 відмінностей. (ФОТО)

Зараз лунає багато закликів про те, що на фронт мають йти діти депутатів ВР. Або сам депутат має піти в штурмовики, і воювати замість свого сина, якого сховав у Європі.

Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ не сприймає порожніх розмов. Тому давайте конкретно.

Депутатом Верховної Ради України по нашому 137 округу був обраний Олексій Олексійович Гончаренко. В нього є повнолітній син Олексій, який зараз переховується від мобілізації в одному з університетів Європи.

Ми розуміємо, що за зовнішніми ознаками він схожий на Данила Соловьйова, сина російського телепропагандиста, але це не дає йому права на  бронь від ЗСУ, на ухиляння від мобілізації

Ви бачите різницю? Різниці немає.

Чому Льошик-молодший Гончаренко не на фронті? Їхні діти по Європах під час війни швендяють, поки країна віддає своїх найкращих синів на убій.

За зовнішніми ознаками син гомосексуаліста Льошика Гончаренка теж, як і папашка, гомосексуаліст. Ну ябко від яблуні недалко падає. Яке виховання, таке й зростання. На сливі грушки не родять. Але це теж не привід для ухиляння від поїздки на фронт.

Давай, губошльопе, крикун з трибуни Верховної Ради, привозь висерка в Україну і відправляй на фронт, тільки не мінометником, як твій петруша сивоногий гетьман.

Справедливість є, за неї варто боротися. Для перемоги, якщо вірити давньокитайському стратегу Сунь Цзи, на першу чергу треба знищити внутрішнього окупанта. Без цього Перемога неможлива в принципі

6 коментарів:

  1. Як же вони, ці депутати, вже усіх заїбали! На гіляку депутатів, тоді переможемо!

    ВідповістиВидалити
  2. Цей рейдер Гончаренко сховав свого сина від війни, а звинувачує інших. У нашому районі ми добре знаємо цю паскуду, який віджимав землі у фермерів за часів влади порошенка, його підла натура нам добре відома, тож нічого дивного.

    ВідповістиВидалити
  3. Хитрожопый до невозможности.

    ВідповістиВидалити
  4. Яка перемога, якщо у тилу такі засранці сидять і верховодять?

    ВідповістиВидалити
  5. Яка ж нечисть сидить у ВР. Голоси він купив на виборах. Гроші роздавалися налом направо й наліво. І усе це задля того аби викупити цього малолітнього ублюдка від війни(((

    ВідповістиВидалити