понеділок, 27 червня 2022 р.

Добухався скотиняка!

Шмурдяк - зло! Давно відома теза яскраво ілюструється на прикладі Юри Тищенка, грабіжника, вбивці, мародера, рейдера і рогастого лопуха.

Ось він привітав із днем народження Свиню Албанського, назвавши його Богданським. Іще три рюмахи за комір Юрочка кине і назве свиню Гондураським! "Сермяжная правда" вустами немовляти чи алкоголіка невідворотня!

Словом, і "іще спалахуй" Юра Кефір!

На тверезу голову "проделки" Юри набагато страшніші. Ось про них як пишуть ананьївські пабліки:


Тим часом мадам Ходюк, відпочивши на вкрадені гроші  у відпусці у Німеччині, купила собі нову "Тойоту". Стара "Тойота", яку вона купила собі через два місяці після початку війни, її широкі стегна вже не влаштовує. Ось куди йдуть випрошені у районих фермерів гроші, буцімто для ЗСУ, а, насправді, на покупку щомісяця нових тойот для Софи Золотої Ручки. Навіть Іудушка Паламарчук у шоці від Софочкіної жадібності. Та ще й нюхом почув, що Софа підбиває Шмушковича, аби зайняти його посаду.

А це просто епічне фото! Із сесії Куяльницької селищної ради. І у плані рельєфності пейзажів і у ствердження того факту, що квіти для депутатів - то є головна розходна частина куяльницького бюджету під час війни


2 коментарі:

  1. А що це у Тані Костюк спереду висить? Яйці?)))

    ВідповістиВидалити
  2. Громада, любий її представник, має право контролювати, спитати у секретаря про витрати коштів громади - всі ж бачать, що вони йдуть на збагачення верхівки, що підкупом й подтасовками прийшла до влади й безсоромно грабує!

    ВідповістиВидалити