середу, 22 червня 2022 р.

Котлета по-кодимськи!

От ми, редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, завжди казали, що гірше дурня лише дурень із ініціативою.

А Сергію Лупашку у своїх публікаціях ми не просто натякали, а навпростець казали: Сергіє, не треба щі лаптєм хлібати, їж ложкою борщ.

Сьогодні силами невідомого десанту були проведені обшуки, відбулися виїмки (вилучення) офіційних і цікавих паперів та інших інформносіїв та інші слідчі дії у Кодимській міськраді, квартирах, інших приміщеннях, гаражах, автівках, садах та схронах на території Кодимської громади Подільського району.

Стосовно причин двіжу і майбутніх кримінальних підозр існують 3 версії:

а) отримання хабаря

б) розкрадання гуманітарки із наступним перепродажем наліво

в) антидержавна чи, навіть!, шпигунська діяльність на користь окупанта

Не будемо плутати Божий дар із яєшнею, статевий чоловічий орган із пальцем та привід із причиною. Те, що інкримінують, може виявитися зовсім не тим на що "колють". Дедукція: від часткових прикмет до загального зашморгу.

Тобто, підозрюємо, третє, але взяти за жопу можуть по першому полегшеному звинуваченню. Старий добрий перевірений метод.

Ет, не ганявся би ти, Серьожа, за дешевизною!

Любіть Україну! А підробиці читайте виключно на нашому найоб'єктивнішому і найчеснішому сайті!

П.С. Четверту причину, що справа по підкупу виборців фальшивими 500-гривневими купюрами, завезеними із росії, на минулих виборах по каналах опзж дійшла до логічного фіналу нами не розлядається, як не надається уваги чуткам про спробу сєпара Міші Десятникова згвалтувати сєпаршу Натаху Войцеховську з метою поповнення сєпарского пітомніка вівчарок і мопсів на території Подільщини.

П.С.С. Але, зауважимо, що профільні коханки у Лупашка, мабуть, не такі красиві і сумлінні, як щирі подружки у Єлєни Музичук

4 коментарі: