четвер, 2 червня 2022 р.

Яка сумна новина! Гоп ца дріца, гоп ца ца!

Вітаємо Ю Ти Щена,  https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post_16.html  майбутнього бійця штрафної роти і відставної кози барабанщика, із потраплянням у розстрільні списки.



Напрацював, Юронько, напрацював. До того ще й гуманітарку розікрав, і вкрав гроші у матері загиблого на війні солдата.

А ми, сайт КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ, неодноразово попереджали про злочинну і мародерську діяльність цього виблядка.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/03/blog-post_11.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post_56.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/02/blog-post_83.html

На черзі наше попередженння про Олежку Костіна. Цей вгодований пацюк, порушивши закон, враховуючи стать, вік та громадянський і соціальний статус, помандрував до Румунії (без нього волонтерку там би не вибили!) Тож теж має потрапити у списки злочинців для правооохоронців, ну хоча б Сігуранци. Незаконний перетин кордону у воєнний час має бути суворо покараний. Ібо "нехуй шастать!"

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/12/blog-post_21.html

А поки що Юрочка, втікши з посади голови Ананьївської громади (ну дезертир, ми ж писали!), намагається влаштуватися у штрафну роту. Правда, майора йому там не дадуть, а от званння мічмана штрафної роти можуть дати. Подібна практика в Ананьївській громаді вже є.

Також вітаємо і журналістів, які, завдяки своєму професіоналізму і громадянській мужності, попередили громадскість і НАБУ про злочинну діяльність Тищенка і Ко. У тому числі і про невідповідності у їхніх деклараціях. Далі буде...

П.С. Пацюки тікають з корабля, бо їхній корабль йде услід за "русским кораблем"


3 коментарі:

  1. И титушня ихняя вся сбежала. Юра деньги и гуманитарку на них крал. Содержал незаконное вооруженое формиравание. Они и блок посты ставили незаконо. Людей выставляли на гоп стоп на этих блок постах. Вымагали взятки и откупные. Надеюся этого педераста Тищенка все таки посадят.

    ВідповістиВидалити
  2. Коли виродка тищенко
    посадять,тоді і будемо радіти. Скільки він вже виходив сухим із води( привіт суддям)

    ВідповістиВидалити