четвер, 30 грудня 2021 р.

Слідами наших публікацій... Там де чорт ногу зломить ми променад робимо!

Загін Котовських Партизанів завжди стоїть на варті законності і справедливості у нашому рідному краї.

Нещодавно в нашій публікації "Аферист балтський фермер Олександр Радзилевич знову вкрав чуже майно!"  http://kotpartizanen.blogspot.com/2021/12/blog-post_22.html  ми розповіли про злочин, рейдерську схему віджиму землі сільськогосподарського призначення, скоєний балтським фермером-розбійником, главою фракції "Слуга народу!" у Балтській міськраді Олександром Радзилевичем та держреєстратором Кодимської міськради Вадимом Петриком.

Реакція на публікацію не забарилася! Земля була повернута законному власнику ПП "Левчик".

Оперативно відпрацювали правоохоронні органи. Держреєстратор Вадим Петрик надав офіційні пояснення, що, мовляв, стався технічний збій. "Нє віноватая я, технічний збій сам прийшов!" і переоформив у Держкадастрі земельну ділянку на справжнього власника. Тобто, нєловкость його рук і нікакого мошенства.

Ми знаємо, що кадрова політика керівника Кодимської громади Сергія Лупашка відображає стан його мізків, але ми не думали, що там усе так занедбано. Ми, звичайно, радіємо, що ситуація виправлена в законний бік, але гнилі і тупі відмазки Вадима Петрика смішать наші бєрци. Та й ми впевнені, що мотивом для зміни в Держкадастрі була не недолуга ситуація, чи імітація, із технічним збоєм, якого, ми думаємо, просто не існувало.

Про істині мотиви цього поступку Вадима Петрика ми напишимо у інших публікаціях, бо то потребує певної розлогості.

Інша ситуація, що цю тупу байку проковтнув, як лох!, голова громади Сергій Лупашко. Отож не тільки його підлеглі, але й він, виявляється, не на своєму місці. Ми розуміємо, що для того, аби займатися контрабандою логіку в університеті вивчати не треба, але й олігофреном бути не можна. Навіщо ти тоді йшов на цю посаду з такою командою?

Завтра він тобі, Сергій, розповість про інопланетян, які в нього щось викрали і тому він прийшов на роботу у бюстгальтері 7-го розміру, і ти йому повіриш? А в масонів із Баштанкова та іншу конспірологію Петрика теж треба вірити?

Отож ми розуміємо, що риба гниє з голови. А охвістя, користуючись цим, тупо грабує населення. Як Петрик.

Дивно також, що і "найчесніший" Саша Радзилевич так довго не помічав, що у нього у власності знаходиться чужа земля.

Можливо, закрутився, сердешний. Він же очолює президентську партію у Балтській громаді. Ну поплутав мокре з квадратним. З розбійниками це буває.

Словом, продовження цієї історії, як і наших розслідувань по ній, буде...

Но пассаран!

4 коментарі:

  1. От суки хитроваїбані)))

    ВідповістиВидалити
  2. Да не хило чуваки на мошенствах греются!

    ВідповістиВидалити
  3. За розголос - дуже дякуємо! Більше треба говорити про таке - в ідеалі: ми повинні мати звіт про кожну потрачені копійку громади і про все, що діється в наших містах і селах!

    ВідповістиВидалити
  4. Лупашка підбирає собі шахраїв, бо йому з ними зручно красти!

    ВідповістиВидалити