вівторок, 28 грудня 2021 р.

Дамоклів меч не іржавіє!

Баризі порошенку, лідеру партії "Єбануті сектанти" (ЄС) Генеральною прокуратурою висунуто обвинувачення у державній зраді. Як кажуть, волоцюзі по заслузі!

Але якщо керівник партії - державний зрадник, то й усі його підлеглі, які виконували його злочинні накази, є співучасниками, його подєльніками і теж державними зрадниками.

І відмазки, на кшталт тієї, що твердили німці у 1945 році, мовляв, ми нічого не знали про злодіяння Гітлера, до уваги не мають прийматися.

Кожен із членів і членкинь партії "Єбануті сектанти" (ЄС) мають нести кримінальну відповідальність перед законом і моральну перед українським народом.

Стосовно подільського осередку партії "Єбануті сектанти" (ЄС), їх мінімум треба звинуватити у саботажі роботи органів державної влади. І це під час війни! У розкраданні держмайна, у підриві авторитету воїнів-захисників України, тобто, підриву обороноздатності України. Коли йобаний регіонал, облізлий віслюк, профсоюзний підармот Колесник заявляє, що він кращий за українських воїнів, що захищали на війні Україну, а фракція "Єбанутих сектантів" у міськраді схвально мовчить - це є підрив державних інтересів України, державних цінностей українського народу.

Невод треба закидати широко, гангренізовану частину організму відрізати повністю. Бо ці метастази гангрени у вигляді Янчевського, Колесника, Палітушки-Півлітрушки мають, мінімум, сидіти у тюрмі, а краще - розстріляти.

З гангреною, в принципі, неможливо домовлятися, і тим більш, вона не має права сидіти у міськраді!

Також не треба забувати про райраду: Ходюк, Таранюка, іншу крадійську барижну наволоч. Про це охвістя Мойші Шмушковича і зятя водія "Газпрому".

Усі вони мають нести відповідальність перед народом нарівні з баригою і державним зрадником порошенком.

Разом злочини творили - разом і відповідати маєте!

Бо Господь сказав: "Я приніс вам не мир, але - меч!"

А плаху для них ми побудуємо самі 

1 коментар: