пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

Рок карає невірних нечистивців

Два випадки це вже тенденція. Це знають усі.

Рок, карма, отвєточка долі запрацювали.

За останій час трапилося дві аварії із можновладцями Півночі Одещини, які зраджували своїм супругам.

Перший ціце-мер Подільська Тетяна Понепалюк-Агєєва потрапила у аварію разом із своїм коханцем, а нині законним піздолизом Радіком Агєєвим.

Трапилося це на Одеській трасі, у районі Любашівки. Радік був за кермом, а Таня робила йому міньєт з пасажирського крісла. Безпека дорожнього руху не була дотримана. Результат: врізалися у стоячий Камаз. Камаз - це не хуй Радіона, він як стоїть, то вже стоїть не рухаючись, металевий. Але наші горе-коханці примудрилися у нього влучити. Невідворотня рука Рока.

Подушки безпеки спрацювали, нечестивців врятували. Але в лікарні полежати довелось, тож Таня Агєєва оформлює собі чергову інвалідність. Думає з нею уникнути міцних обійм прокуратури і поліції.

А казали ж ми Тупій Пізді: єбись безсоромно, це твоє право, а красти безсоромно - зась! А вона казала нам: "Та в мене Льошик Гончаренко відлизує, та я Шмушковичу шлюх підганяю, та в мене відео на них! Та я усіх на своїй пізді вертіла. Та Паращенко від мене залежить. Та Осіпов ондо переді мною на колінах стоїть" (Фото Осіпова на колінах, дійсно, є, скинули нам. Чекає публікації)

А тепер вона у бігах.

Млини правоохоронців, як і млини Бога, мелять повільно, але дуже дрібно. І той, хто цього не зрозумів, - лузер. Хоча й сьогодні може тимчасово перебувати у владі.

Другий удар Рока прийшовся по Серьойжі Мазуру, меру славної Балти, відомої загоном Балтських Партизанів-бєспрєдєльщиків. В гарному сенсі. Тому що в них не витримують нерви, навіть коли в Котовських Партизанів витримують. І їх рве, і вони безчинствують з патріотичним ухилом.

Мазур з коханкою їхав автівкою, вона робила Серьйожі міньєт з пасажирського крісла з патріотичним ухилом. Безпека дорожнього руху не була дотримана. Результат: аварія, усі живі, трохи прикушений хуй. Єврейська дружина Серьйожі нічого не знає. Тесть прикрив.

Думаємо, єврейська дружина стерпить, ну погуляв Серьйожа з білявочкою на пів відсоса... За стільки років праці на дружині, і у зв'язку із підвищенням статусу, - належить.

Але Рок думає інакше.

А Рок - штука непідкупна...

Тенденція, одначе... із цією отвєточкой

11 коментарів:

  1. Блядь, что творится в нашем Котовске...

    ВідповістиВидалити
  2. Про Серёжу правда, про Таню не знаем....

    ВідповістиВидалити
  3. И на Маляку у неё видео есть. Она всех в Гранде писала. У Тани архив большой. Ждём когда она его кудась скинет. Ото будет смеху...

    ВідповістиВидалити
  4. Губошльоп Льошик своїми товстими губами мабуть класно їй відлизував. Таня запам'ятала

    ВідповістиВидалити
  5. Говорят, что Понепалючка в баре у "Деда" в туалете у Янгола отсасывала? Правда?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ні, неправда. Це Таня Понепалюк сама вигадала і розповсюджувала, аби підняти свій рейтинг

      Видалити
  6. По Осипову-червяку давайте! Ждём!

    ВідповістиВидалити
  7. Реально Таня всем подставлялась. Я думаю Янголу тоже подставлялась. Иначе зачем он с ней сотрудничал?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У нас немає фактів співробітництва Янгола з Понепалючкою-Агєєвою. Якщо маєте факти-докази, присилайте, опублікуємо

      Видалити
  8. Таня сучка со всеми еблась. Еврейская кровь с молдованской наполовину. Василич просто этого не видел. Ну а потом в открытую с Агеевым...

    ВідповістиВидалити