неділю, 1 квітня 2018 р.

Розвод по-жопоблоковськи

"Я думаю, что на очередном заседании фракции депутаты областного совета будут инициировать, чтобы вопросы критических земельных отношений в Одесской области прозвучали в сессионном зале нельзя сегодня так издевательски относиться к людям, которые кормят эту страну, а самое главное - самые терпеливые и самые трудящиеся", - говорит Василий Бабанский, помощник народного депутата Николая Скорика, Оппозиционный блок

Ага, от тільки наступна сесія облради буде лише у липні, коли врожаї вже треба збирати. Чим тоді це подільським фермерам допоможе?

У них дуже стислий термін, аби вирішити питання аренди. Якщо Пітак уйде в "нєсознанку", а він це зробить, то посівна буде зірвана, озимі врожаї втрачені... І Пітак виграє у будь-якому разі. Йому просто впаяють службову недбалість і догану. Козирі поки на руках Пітака. Важелів на Пітака поки у фермерів нема.

Час грає на Пітака. Ось він його і затягує.

Фермери неформально погрожують, що будуть палити поля Паращенка і Маланюка. Ну і що це їм дасть? Вони що таким чином відіб'ють свої втрачені гроші?

А втрата грошей зменшить їхню конкурентноздатність потім, якщо навіть ситуація зміниться.

Репортаж на "Інтері", зроблений болгарином Анастасовим, відверто слабенький. Такий ані влада не помічає, ані народ не згадує. Не знаємо чим це обумовлено, адже телеканал Інтер належить Жопоблоку і організаторами акції фермерів теж був Жопоблок.

Тож інформаційну війну, найважливішу складову будь-якої боротьби, фермери теж бездарно програли. Суспільна думка не на їхньому боці, а без неї важко тиснути на тих, хто приймає рішення.

Далі, у фермерів гетьманство і вождізм, а у болгарів сплочена команда. Кожен із фермерів знає що і як робити, аби виграти цю війну. Тож, замість того аби найняти професіоналів, у них виходить лебідь-рак-і-щука. Ніхто ні за що не відповідає. Роль кожного і загальна концепція війни не визначена.

Ситуація для фермерів патова і авральна, звісно, якщо вони не вигадають чогось кардинально бомбового в найближчий час. Бо терміни, підкреслюємо, стислі.

Чи здатен їм це організувати Бабанський?

Думаємо, що ні, він такі питання ніколи не вирішував, не стикався і війни свої завжди програвав. Особливо в інформаційній площині.

Просто попиздить. Як у наведеній наверху статті його цитаті

П.С. Після того, як болгари домовились з Івановим, у фермерів з'явився ще один гембель: тепер болгари впритул, не відволікаючись на другу нагальну проблему міста, займуться фермерськими землями, бо вони потрібні їм для врожаїв для їхнього ХПП, що отримав "зелену вулицю", про що й заявив Льошик Гончаренко

1 коментар: