четвер, 5 квітня 2018 р.

Церква МП експлуатує дитячий рабський труд у Подільську!

Наближається Страсна П'ятниця, день, коли був розп'ятий Йсус.

Подивимося, що роблять ті, хто присвоїв собі право бути його представниками у нашому світі, говорити від його імені. Йдуть Його подвижницьким шляхом, чи, як завжди, тупо обкрадають і принижують людей?

Архієпископ Олексій із кацапського патріархату, як відомо, великий сибарит. Відхопивши на халяву величезний Свято-Миколаївський собор, ця вгодована підла свиня ніяк не нажереться. Будує собі подвор'я (гарне слово, до речі, інфраструктура для тих, хто під вором) Ладно вже б на власні гроші, чи на гроші його кацапської церкви йому дупу заносили. Але ні, й тут не можуть кацапські церковники без феодалізму.


Вор до вора. Є в нашому місті такий собі злодюжка Новицький Василь Степанович, директор Профтех Ліцею. Постать огидна в усіх проявах.


Незаконно вкотре обирається на цю посаду. Не таємним голосуванням, як належить за законом, а простим підняттям рук, тобто, маючи змогу тиснути на незгодних!

Новицький постійно принижує викладачів і учнів, шантажує видачею диплома без мзди, втирає фальшиві показники своєму одеському керівництву з відділу освіти облдержадміністрації. Глумиться над усіма та здоровим глуздом.

Краде цей пенсіонер безбожно, хоч і удає з себе істово віруючого вірянина кацапського патріархату (вони усі там такі!) Ліцею належать чималі землі, які обробляють студенти, вирощуючи на них овочі. Куди йде вирощена продукція, і де гроші за її реалізацію ніхто не знає, ні по яких документах гроші не проходять.

Ліцей має тваринницьке господарство (ферми). Куди йде продукція тваринництва, і де гроші за її реалізацію ніхто не знає, ні по яких документах гроші не проходять.


Відповідно тільки одне - в кишеню Василя Степановича Новицького.

В Ліцеї є їдальня, але годують там тільки сиріт. Тобто, маючи свою картоплю та інші овочі, своє молоко, м'ясо та інші продукти ферми, доляровий міліонер  Новицький не може нагодувати ними власних студентів?

Зате він вміє здавати своїх студентів, як ясир, у рабську повинність на роботи кацапському патріархату, будувати подвір'я для свиноти архієпископа Балтсько-Ананьєвського Олексія.

Кожного понеділка 30 студентів, хлопців і дівчат, примусово, під загрозою звільнення!, направляються будувати і облаштовувати подвор'є архієпископа Олексія. Вони там займаються будівельними роботами, прибиранням сміття (а гадять свині багато!) переносять важки речі тощо. Роблять усе це абсолютно безкоштовно. З ранку до 5-ої години вечора взимку і влітку.

Підкреслюємо, ці діти, яких кацапська церква використовує як безкоштовну робочу силу, як рабів, НЕПОВНОЛІТНІ!

З якого поганського бога вони мають втрачати цілий учбовий день і замість того, аби опановувати знання, горбатитися безкоштовно на московських попів!

Але, як пан Новицький своїх студентів, так і кацапський патріархат у Подільску вважають цих дітей своїми кріпосними.

Вимагаємо від правоохороних органів розслідування цього злочинного неподобства. Треба покласти межу використанню рабського труда неповнолітніх у Подільську. І також зайнятися розслідуванням діяльності Новицького Василя Степановича на посаді директора Профтех Ліцею. Особливо пильним у останьому відношенні має бути КРУ. Там є, де їм розвернутися.

Також звертаємо увагу на агресивну агітацію і пропаганду, яку проводить церква держави-окупанта у стінах Ліцею. Кацапським попам Новицький виділив багато годин для їхньої агітації, запустивши їх у Ліцей офіційно. Звичайно, за рахунок тих годин, що мали бути приділені їхній професійній підготовці. Але московським попам не потрібні професіонали серед українців, їм потрібні раби. Які будуть прибирати на подвор'ї архієпископа Олексія.


Геть кацапський патріархат з України!

16 коментарів:

  1. Какое блядство! Какие сволочи непотребные эти московские попы!

    ВідповістиВидалити
  2. Он ещё и технику в аренду сдаёт, а деньги себе в карман!

    ВідповістиВидалити
  3. Новицкий - вор, тащит всё! Детей обворовывает безсовестно! И ещё этот гад постоянно покрывает всех матом, педагогов, студентов, мужчин, женщин без разницы ему. Это хамло!

    ВідповістиВидалити
  4. Попы достали нас слушать их бред нет мочи.Я учусь на повара зачем мне их бубубу? Я должна торты красивыми и вкусными делать, а молится я сама решу как мне.

    ВідповістиВидалити
  5. Ну,так Ольошка Гроха,пасивний любовник Аґафанґела...Як звик семінаристами в Одесі поганяти,так і далі барижить...

    ВідповістиВидалити
  6. Новицкий выжигает территорию вокруг себя, всех способных и честных преподавателей разогнал, оставил одних лизоблюдов. Во-первых, боится, что его место, пенсионера, займут, во-вторых умные и чеснтные красть не позволят. Адурни позволяяют, лишь бы с работы не выгонял. В нашем Лицее творится бардак и беспредел. И организовал всё это Новицкий. Его все здесь ненавидят.

    ВідповістиВидалити
  7. Якщо ви, шановні партизани, будете продовжувати розслідування по цьому підару Новицькому куди вам закинути документи по його дєлішках?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. На сайті є контактна форма. Скористуйтесь. Будемо вдячні. Масштаб злочинів Васі Новицького перевершив усі межі людського терпіння, тож розслідування по ньому не будуть зупинятися, допоки він не сяде в тюрму

      Видалити
    2. Він ще й за тітушок, яких він відправляв на Антимайдан, відповість...

      Видалити
  8. Эта тварь Новицкий косит под беднячка, а посмотрите какой у него дом на поле чудес! На скромную директорскую зарплату купил?

    ВідповістиВидалити
  9. Новицкий это реально Корейко, подпольный миллионер. Он на всём крадёт. Я 20 лет назад учился он был директором, до сих пор сидит. А всё потому что интриган и чмо!

    ВідповістиВидалити
  10. Каждый месяц дети сдают деньги типа на комунальные, летом едут на практику и там вкалывают с 5 утра до 9-10 вечера, 50% от зароботка идёт в лицей, и за столько лет нет внутреннего туалета, это убогое здание, а недавно требовали сдавать деньги на огнетушители в каждый класс. А кто хорошо учится ещё и оценки занижают, будто это не бурса, а Национальная академия управления

    ВідповістиВидалити
  11. Ещё этот придурок разбивает семьи молодых преподавателей,не однократно мужья приходили выяснять с ним отношения.

    ВідповістиВидалити
  12. https://www.facebook.com/100018993661829/posts/262329967743457/

    ВідповістиВидалити