понеділок, 2 квітня 2018 р.

Підсумки по ідентифікації осіб

Нагадаємо, питанням нашого останнього опитування було назвати справжнє ім'я чотирьох відомих у місті осіб.

С.Паламарчук. 50% опитуваних заявили, що С.Паламарчука звуть Іудушка. 33% відсотки назвали його Хуйлом. Тобто, він ще й Іудушка хуйовий. 8% чомусь дуже Педальним, і 8% навіть Тупою Піздою. Про походження останнього імені для С.Паламарчука ми навіть не здогадуємся. Але народ завжди має резони.

Гарік Чорний. Ну тут все ясно. 87% опитуванних назвали Гаріка Чорного Хуйлом, що і є його справжнім ім'ям. Але 12% мешканців міста назвали Чорного Іудушкою. Ми впевні, що вони мають на це свої причини. Бо за 30 гривень Гарік і в церкві перне.

Т.Понепалюк. 85% мешканців міста вважають, що перший віце-мер - Тупа Пізда. Ну тут як не крути. Здивувало, що 14%  назвали її Педальним. Уявити собі Пізду на педалях навіть нам складно. Але, враховуючи, що Т.Понепалюк може дістати будь-яку довідку, повіримо і в це. Хоча усі знають, що вона ж на "Лексусі" їздить.

А.Конєвщинський. Тут без популярної в опитуванні Тупої Пізди, як не дивно!, обійшлося. 71% людей назвали Коня Педальним, даючи, так би мовити, йому "задел на будущее". 28% людей назвали Коня Хуйлом. Тут ми теж згодні, бо маємо цікаву статистику від МТСа, що в телефонних розмовах, або у кріптологічних цілях, або добавляючи ла-ла-ла-ла-ла-ла, люди саме так й називають А.Конєвщинського.

Також підкреслимо, що за статистикою опитування самим популярним іменем серед подільських можновладців виявилось - Хуйло.

Отака хуйня, малята

5 коментарів:

  1. Толик не пизда, уже заслуга )

    ВідповістиВидалити
  2. А про понепадлючку точно -пизда на педалях. И лексус у нее педальный )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лексуса в неї вже нема, забрав чоловік! Вона купила собі Мерседеса ML і через дві неділі Радеон Геєв з нею йобнув його на трасі, чудом живі залишилися. Це інфа з Волошиної . Ходить пиздить своїм кліторним ротом наліво і направо

      Видалити
  3. https://www.facebook.com/groups/107647373017666/permalink/425274047921662/

    ВідповістиВидалити