суботу, 21 квітня 2018 р.

Два болгарина - два образа жизни

Тут нещодавно князь без князівства, шарлатан і голімий популіст тов. Пітак на зустрічі з народом в селі Олексіївка заявив, що йому соромно, що місцевий фермер Сергій Дунєв є болгарином. Так і врізав привселюдно. Відмовив пану Дунєву у праві бути болгарином, "предал анафеме" по повній.

Тобто, натякнув, що в болгарське етнічне злочинне угрупування, представником якого є Пітак, пану Дунєву зась. Рылом не вышел.

Давайте розглянемо цих двох панів під моральним мікроскопом:

Болгарин Дунєв 22 роки тому узяв в оренду землі. Землі, які після зникнення колгоспів, вже 5-6 років не оброблялися, в бур'янах яких вили вовки, усе заросло кустарником і деревами, земля була тверда як асфальт. Вклав купу грошей у викорчовування, у приведення землі до придатного для сільського господарювання стану, тобто, фактично врятував її! Зробив землю, як пір'яну перину. Гарував, як раб на плантації!


Більше 20 років він на ній працює, засіває її, збирає врожаї, доглядає за нею, дає людям роботу, допомагає місцевим мешканцям, допомагає підтримувати інфраструктуру краю.

Спонсорує, по можливості, певні освітні і культурні проекти.

Місцеві вважають Дунєва своїм і стоять за нього горою. Це треба заслужити. Тут на популізмі у рай не в'їдеш.

Пітак, син колишнього регіонала, люстрованого за результатами Революції Гідності чиновника часів Януковича, який пресував свій рідний Арцизький район.

Руслан Пітак - член партії Регіонів, потім член її правонаступниці партії Розвитку України (ПР), далі, услід за своїм хазяїном Сергієм Паращенком, перебіг під крило БПП, у шайку-лейку Гончаренка-Шмушковича.


Працював на посаді головного інспектора відділу екологічних дозволів Одеської облдержадміністрації (посада, про яку мріють усі корупціонери топ-рівня) Маючи нічогеньку квартиру в Одесі і шмат землі в Арцизькому районі декларував, як чиновник, що живе із дружиною студенткою на 1500!!! гривень на місяць. Хоча сторінки його і його дружини у соцмережах свідчать про їхні у цей час подорожі за кордон, відпочинки на елітних курортах, неодноразові відвідини елітних Одеських ресторанів і клубів.

Приїхав у наш район за завданням болгарської мафії, аби віджати землі місцевих фермерів, у тому числі і болгарина Дунєва, що успішно, нагло і беззаконно робить. Використовує виключно популізм і відверту брехню.


За девять місяців перебування на посаді не зробив нічого, тільки народив Іудушку Паламарчука!

В Подільску теж веде гульвісне життя по клубах з молодими дівчатами.

Популіст, мажор, злочинець.

І Пітак ще дорікає Дунєву за те, що Дунєв іноді колупається пальцем у носі?

Дорогі земляки, так за якого болгарина усім має бути соромно?

Судіть по справах, шановні земляки і правоохоронці. Справи є і будуть

8 коментарів:

  1. Питак отжимает эти земли под урожаи для ХПП, что Паращенко и Шмушкович на пару строят на Сахарном заводе! Обещал Гончаренко что работу местным дадут, но нет, привозят своих из Арцизко-Болградского "региона", а лушпиння котовчанам в окна лететь будет! Одним словом, оккупанты!

    ВідповістиВидалити
  2. Дунев заслуживает уважение это хозяйственик а так назеваемые реформаторы это воры

    ВідповістиВидалити
  3. ПИТАК уже ебет баб на съемной квартире на конечной остановке ЦРБ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ти диви, який неуйомний сексуальний терорист... )

      Видалити
  4. Ну що дасте відео єблі Пітака і Ко?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Обов'язково. Буде привід, буде велика стаття, вставимо відео. Останній цвях у труну не забивають у стіну, аби пальто повішати. Ми дотримуємося нашої редакційної політики. Не поспішайте. Потоміться у передчутті кайфу від перегляду :)

      Видалити
  5. Семейка Чебанов замутили с болгарами. Завели себе любовников .

    ВідповістиВидалити