четвер, 5 квітня 2018 р.

Тополі плачуть за вами. Ми до них вінки принесемо. Кожному буде по вірі його!

Кров убитих на руках байдужих. Через них вбивають на Донбасі, тих, хто їх зараз безпосередньо захищає. Але в них інші "незагойні рани".

Текст з цього приводу Олександра Ярошенка (Янгола), бійця-добровольця, нас вразив:

"Незагойні рани Великої Вітчизнянної війни!!! Бл...ть, покажіть мені де вони?!!! Де вони в кого незагойні?!! Після 73-ох років по закінченню!!! Незагойні рани - ондо, у матері, якій із зони АТО привезли сина в цинку! Незагойні рани у молодої жінки, яка народила дитину, допоки чоловік був на війні, а коханого привезли в цинку, і її дитина ніколи житті не побачить батька хоч раз! Незагойні рани в серці солдата, який повернувся додому, а його дружина живе вже з іншим, який заробив грошей поки він воював. У сотень тисяч небайдужих у нашій країні зараз незагойні рани, і в серці, і на решті тіла. А в кого незагойні рани від того, що закінчилось 73 роки тому?

Бл...ть, це блюзнірство дістало, ця фальш, тупа казенщина! І, що бісить!, на тлі справжньої трагедії!!!

Я зрозумів, щому вони так люблять вшановувати події тих давно минулих днів. Тому, що це не вимагає напруження, ані душевного, ані фізичного. Байдужим легше вшановувати тіні, аніж живих людей, чи нещодавно полеглих. Їм треба приділяти увагу, час, теплоту. А байдужим напружуватися не хочеться. Просто тупо покласти вінки до вічного вогню набагато легше і комфортніше. Їм не треба справжнього, вони брешуть, їм треба, аби від комфорта не відволікали! Вшанування байдужими - парадоксальна річ, але щоденна"


Сабіна Станіславівна Галицька народилась 24.09.1994 року у селі Бастова Рудня Ємільчинського району Житомирської області.

Загинула 20.02.2018 року о 15.30 у зоні відповідальності окремого тактичного угруповання "Луганськ", на передній лінії, прямим влучанням протитанкової керованої ракети у наш БРДМ 


Олександр Володимирович Сівко народився 07.09.1998 року у селі Пісківка Бородянського району Київської області.

Загинув 25.02.2018 року у зоні відповідальності окремого тактичного угруповання "Донецьк" внаслідок кульового поранення, завданого ворожим снайпером.

https://www.facebook.com/sasha.yangol

https://censor.net.ua/r3053053

Немає коментарів:

Дописати коментар