пʼятницю, 7 липня 2017 р.

Сімейний фарс під виглядом драми

Наше місто понесло серьйозну втрату. Один з найпочесніших найповажніших громадян нашого міста, бізнесмен, меценат, політик, голова фінансової комісії міськради, покинув наше місто. Виписався з нашого міста і прописався в Дніпропетровській області. Це тривожний дзвіночок!

Якщо люди його масштабу покидають наше місто, це означає що в нашому місті негаразди. Несприятливі умови для ведення бізнесу, для реалізації у громадському і політичному житті.

Але це одночасно і дивно! Бо фактично містом керує його колишня дружина і бойова подруга, перший заступник мера, яка мала створити у місті ці сприятливі умови!

Як ви вже, мабуть, зрозуміли мова йде про Валерія Васильовича Понепалюка, людину, дійсно, поважну, яка багато зробила для нашого міста і його мешканців.

Але зараз Валерій Понепалюк чомусь вирішив покинути наше місто, незважаючи на те, що він є депутатом міськради, головою фінансової комісії міськради і очолює міський осередок БПП.

Що могло переважити його відповідальність перед громадою? Де ми недопрацювали, аби Валерію Васильовичу було комфортно з нами? Аби не було "утечок мозгов" та фінансів із міста?

Але не тільки Подільську громаду, але й самого Валерія Васильовича спіткала біда...

Його колишня дружина, перший віце-мер Подільська, Тетяна Понепалюк подала на нього в суд!!!

Відшукала його в Дніпропетровській області і подала на нього в місцевий суд!!!

Отак буває! Він стільки зробив для неї доброго, а ця жіночка добиває Валерія Васильовича саме у той момент, коли йому найважче!!!

Перший віце-мер Подільська Тетяна Понепалюк, колишня дружина Валерія Понепалюка, звернулася у суд з вимогою визнати незаконним продаж Валерієм Понепалюком їхнього спільного майна у той час, коли вони були одружені! Мовляв, майно спільне, я теж горбатилась!, а він продав без мого дозволу! "Вертайте взад!"- як казав герой Зощенка про надкусане тістечко! Визнати хоче комерційні угоди незаконними і повернути собі майно, за яке Валерій Васильович вже отримав гроші!

Тобто, покупці заплатили гроші, Валерій Васильович вклав ці гроші в бізнес, бо гроші мають працювати, а не лежати під подушкою!, а Тетяна Степанівна, колишня дружина, тепер вимагає, аби їй повернули це вже продане майно, оскільке воно спільне, і її інтереси при складанні угод були не враховані! Ні фіга собі інтереси!

Перший віце-мер Подільська класично підставляє свого колишнього чоловіка, нацьковує на нього його бізнес-партнерів! Отака вдячність за стільки разом прожитих років! За шуби за 25 тис долярів, за представницького класу машини, за магазини і ресторани подаровані.

Воїстину страсті шекспірівські найвищого накалу...


Валерію Васильовичу, тримайтеся! Ви, на відміну від Вашої дружини, не ворог українського народу. Ми пам'ятаємо скільки ви зробили доброго для громади, для Революції 2004-2005 року, для підтримки громадських активістів міста.

Ми віримо у Вас все буде добре. А зрадниками наше суспільство перенасищене, просто кишить. Хоча, звичайно, неприємно знаходити зрадника у своїй спальні... Але все буде добре, як написано у Біблії, у главі "Еклізіаст" "і це пройде..."

Загін Котовських Партизанів

6 коментарів:

  1. Ага, а скольким людям этот поважний пан не заплатил за работу, скольких он кинул...

    ВідповістиВидалити
  2. Боя...партизаны ,вы страшные люди ...

    ВідповістиВидалити
  3. Партизани ніколи не помруть, бо вони - безсмертні, слідкуйте за публікаціями. )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це точно. Прапор не випаде з рук. Підхоплять побратими. Святу справу не здолати! З нами Бог!

      Видалити