четвер, 2 березня 2017 р.

Відбили підсумки у товстосумів!

Хуїємо разом! Останні опитування здивували навіть нас! Не чекали ми такої уособленої самосвідомості від посполитих, вони реально взбрикнули у пику (морду) можновладцям  та їхнім сраколизам! Ростуть над собою, поки ТС бороздить міський бюджет граблями своїх загребущих пальців. Колись, певно, і до "стріляти нахуй зараз тут справка не приймається" доростуть.

"Отожбо", як кажуть у нас на Подільщині коли розстріляли без формального приводу, але по справедливості, підіб'ємо підсумки опитувань:

82% посполитих впевнені, що сніговика Поню збудували, як кацапи півня, із гамна, і тільки 18% впевнені, що у його миршавому тілі було п'ятдесят відсотків снігу. Може тхнуло від сніговика посполитим, може оббивка свідчила - не знаємо, лише зафіксували думку.


Найпородістимшим рекордсменом Подільська народом обрана ТП (Тетяна Понепалюк) - 75%! На другому місці - німецька вівчарка Натаха, на третьому - шкутильгає бик-осіменитель Борька. ТП - наші вітання, бо це остання її перемога у місті. Далі - лише порносайти піднімуть рейтинг.

У "животрєпєщущему" питанні для подільчан про дівоче прізвище Натахи Хуйцеловської остаточна істина не встановлена. Думки розділилися порівну: 50 на 50. Тобто, була вона Герінгом чи Кальтенбруннером трохи неясно. Але кимось із цих ненаглядних, чи то авіаторів, чи то гестапівців, точно була. Тож як її називати "Натка-Повітряний Коридор" чи "Натаха-Шкіряні Шорти-Гестапо" визначимося пізніше, в наступних опитуваннях.

Наразі підкреслимо думку: активність подільчан у опитуваннях зростає, значить тулумбасимо далі із задоволення і принципово!

1 коментар:

  1. Наташа Хуйцеховская Плохотнича, або Наталка Урба але краще Торба с кістками

    ВідповістиВидалити