четвер, 9 березня 2017 р.

Скільки міська влада вкрала і відмила на святкуванні 8-го березня?

До рук редакції потрапив цікавий документ.


Які з нього робимо висновки? Кожне запрошення, ми його тримали в руках - тож стверджуємо, обійшлося місцевій владі мінімув в 10 грн. Помножимо на 500. Дорівнює 5000. Кожному запрошеному вручали тюльпан. У святковий період, тюльпани коштували у місті у середньому 20 грн за шт. І це, звичайно, якщо не купували через фірми офіціантів і сторожів Тетяни Степанівни Понепалюк, тоді: за кілограм тюльпанів - кілограм золота, як в Середньовічній Європі! Маємо 10000  грн. Додаємо, в результаті - 15000 грн. У залі було біля ста гелієвих кульок, мінімум кожна - 20 грн. Тож - 2000. Сума вже - 17000 грн.

Це лише видима неозбройним оком верхня частина айсберга корупції.

Але головне не в цьому. Захід розпочався о 16 годині 6-го березня. Тобто в робочий час! Коли чиновники мали працювали, за що ми їм із своєї кишені платимо гроші, - вони святкували! Знову рахуємо: міську владу та комунальні структури, згідно запрошень, представляли на святі 166 осіб! Їм, як організаторам треба було прибути хоча б о 15.30. Значить, робоче місце вони покинули о 15-тій годині! Тобто, 166 осіб, які утримаються із кишені платників податків, дві години робочого часу прогуляли! Завдячуючи організаційним здібностям і злочинному умислу керівництва міста!

Ми не вимагаємо вирахувати ці гроші із зарплати усіх присутніх, більшість з них підневільні люди. Але вирахувати гроші із зарплати, оголосити догану і звільнити за професійну невідповідність і службовий злочин членів оргкомітету на чолі з Тетяною Понепалюк треба, бо того вимагає закон!

Звертаємося до правоохоронних органів Подільська провести ретельну перевірку цього ганебного інцеденту!

Скільки вже ці "кровосісі" можуть смоктати кров із народу, чхати на закон і вести себе як порепані феодали!

Немає коментарів:

Дописати коментар