середу, 29 березня 2017 р.

"Арарат" - чемпион? Жопоблок - спонсор?

По арешту начебто за хабар керівника Управління МЧС та Оборони облдержадміністрації Одеської області Сергій Помазана багато неясного. Чому на грошах немає його відбитків пальців? Випарувались? Чи хтось поспішав? Чому він нібито брав хабар одразу вийшовши від губернатора Степанова і поспішаючи на іншу важливу зустріч? Так приспічило? Людині його масштабу п'ятдесят тисяч гривень не вистачало на цукерки й цигарки? Роль панів Бірюкова Олександра та Порошина Дмитра теж не до кінця зрозуміла. Присутність громадського активіста з фотоапаратом, світлини якого передрукували усі одеські сайти теж насторожує. Невже такі солідні контори як Військова прокуратура та СБУ заздалегідь усім розтеревенили про арешт, не боячись витоку інформації і провалу? Чому це сталося саме тоді, коли керівники силових відомств області були поза межами міста? Чому так полякалися після його арешту громадські активісти та АТОшники, яким він допомагав? Зрозуміли, хто замовив? Чому це сталося перед прийняттям, з подачі Помазана, важливих рішень по розслідуванню корупції та крадійству на ремонтах доріг області та зловживань у межах прибрежної зони?

Дуже схожий арешт Помазана на банальну підставу. Так вважає більшість експертів і поінформованих людей в області.

Кампанія по дискридитації Сергія Помазана та силовиків області, розгорнута одразу після арешту, теж вказує на замовний характер цієї спецоперації.

А ми будемо керуватися римським принципом: "Дивися, кому це вигідно!" Хто найбільше набуде вигід на арешті. Хто займе його службове і суспільне положення. Хто перетягне на себе важелі впливу Сергія Помазана. От по вухах, що стирчать, замовника і впізнаємо. Можливо, він, навіть, розмовляє з акцентом...


https://www.facebook.com/sasha.yangol

https://www.youtube.com/watch?v=nvbztGaNLN0

Немає коментарів:

Дописати коментар