понеділок, 20 березня 2017 р.

Пройшло 9 місяців!!! Де звіт?!!! Чергова брехня аферистки Понепалючки!


                               "Неча на зеркало пенять, коли рожа крива!" М.В.Гоголь "Ревізор"

Перше: Таня-Плойка знову збрехала і всіх надурила: ніякого звіту вона не зробила, бо результатів роботи немає! Не звітувавати ж про нахабне розкрадання бюджету! Не звітувати ж про звільнення директора Лайтана на користь своєї куми!

Друге: загадкова і блюзнірська фраза ТП: "Я знаю, что я им ломаю систему "воровства"и..." - викликає гіркий сміх і огиду! Це саме вона, Тетяна Понепалюк, організувала злочинну схему розкрадання бюджету - вона краде в учителів і дітей, бюджетників і комунальників! - і безсоромно викачує з міста останні фінансові крихти собі в кишеню! Це саме Понепалючка є вершиною воровського айсбергу в міськадміністрації! Це саме вона є мозковим центром цього злодійкуватого спрута, цієї системи воровства у Подільську! До її приходу у владу у Подільську стільки не крали! Тим паче, так відверто і безсоромно!

Це саме вона відмиває мільйони гривень на Будинку Милосердя і на Похоронній службі! Це саме вона намагається приватизувати інтернат під свій бізнес! Це саме у неї мерія купує неліквіди з її магазинів "Ромка" та "Імперія золота" по фантастично завищеним цінам! Люстри і настінні годинники по таким цінам мали б прикрашати Віндзорський Палац, резиденцію англійських королів! Статуетки подаровані школярам на новорічні свята з магазинів Тетяни Степанівни мали б бути золотими!

Це саме під її тиском відмінився льоготний проїзд у маршрутках для пенсіонерів! Це саме вона керувала позбавленням пільг АТОшників, курувала судові процеси проти АТОшників, аби позбавити їх пільг на безкоштовний проїзд в громадському транспорті.

Це вона наобіцяла АТОшникам золоті гори - і нічого зі своїх обіцянок не виконала, натомість намагається зробити АТОшників кишеньковою бригадою для свого ОЗУ і використовувати їх в особистих брудних політичних цілях.

Третє: ТП "розуміє", що хтось намагається написати на її адресу "какие то гадости и клевету", а от що красти - грішно, вона не розуміє!

Писати про її злочини, на її думку, це сумнівна справа, а от обкрадати мешканців міста - корисна і богоугодна!

Значить, красти і нічого не робити для містян їй можна, а критикувати її за це - зась?


ТП обіцяла ощасливити за три місяці 32 тисячі мешканців міста, а ощасливила і озолотила тільки себе і свою сім'ю. З цих 32 тисяч тільки декілька людей, співробітники її комерційних структур, стали удачними бізнесменами, що отримують вигідні контракти від міської влади! І то лише на папері! Усі гроші забирає у свою кишеню Тетяна Степанівна Понепалюк (ТП)

При цьому вона продовжує безсоромно брехати! При цьому вона, не відзвітувавши за роботу!!!, хоче втікти на посаду голови Подільської райдержадміністрації! Щоби - кінці у воду!

Невже у місті вже усе вкрадено і прийшов час грабувати район?!


Котовські Партизани не зійдуть із своєї шляхетної стезі й надалі викриватимуть усі випадки воровства, корупції і брехні у міській владі! Недоторканих осіб для нас не існує! Якби цього не прагнули окремі представники влади!

П.С. За яку підтримку вона дякує? Одна людина лайкнула... І то, мабуть, сама ТП, із своїх безчисленних ботів у соціальних мережах.

Немає коментарів:

Дописати коментар