пʼятницю, 29 липня 2016 р.

Волоцюзі по заслузі! (Святковий некролог)

Котовські Партизани з неприхованою і ледь стриманою скорботою повідомляють, що в результаті народної революційної люстрації в п'яному угарі молдавського свята "Випий більше шмурдяка, аніж сусід" у селі Гандрабури нас своєчасно покинув відомий хабарник та україножер Чорний Ігор Борисович, відомий у колах котовської гопоти, як Гарік Блек (Бебебелек)

Покійник був людиною тупою, як віслюк, злобною, як мопс, і придуркуватою, як єнот-полоскун. Ми усі швидко забудемо про нього.

Прощання із небіжчиком відбудеться на другому поверсі ресторану "Кардинал" під звуки "Мурки" та весільних фрейликів, що виконуватимуться на залишках металобрухту від розкрадених Чорним тракторних бригад району.

Друзі-сепаратисти  і фофудьєносці  із Жопоблоку пообіцяли вшанувати пам'ять небіжчика розпиттям цистерни "стекломоя", який так любив вживати небіжчик під брюкву поки дригав ногами і вусами.

Спи беспокійно, любий хабарнику, нехай земля тобі буде скловатою!


На фото небіжчику вручають перший приз на конкурсі "Народна революційна люстрація податківців-хабарників"!

П.С. Наш Гарік забув, що усі під Богом ходимо. Що він лише черв'як, який у припадку гріха гордині уявив себе удавом. Що світ - енергетичний, і побажання іншій людині повертаються йому удвічі. Що друзі-злочинці серед правоохоронців не врятують його від Божого розсуду і покарання. Жадібність та жага влади затулила йому беньки! Дурне їхало - дурне і здибає! Сумно...

2 коментарі: