четвер, 19 травня 2016 р.

Увага: продажні шкури Гінкул і Тіора!

Тіора і Гінкул, ці котовські Чип і Дейл, знову вдало торганули тілом.

Здавалося б, їхнє продане-перепродане, закладене-перезакладене тіло ще може когось цікавити?

Виявляється так. Вони зацікавили таке ж саме продажне тіло, що вийшло в тираж, мадаму Войцеховську, більш відому у Котовську, як Натка Хуйцеловська.

У 2012 році Хуйцеловська, ніжачи гренадерське тіло у променях депутатської слави від партії Регіонів, вихопила у стінах міськради у Тіори папку з документами, побігла з ними у двір й кинула їх у отвір вуличного сортіру. Така собі забавка для йобнутих несповна розуму розбещених безкарністю регіоналів. Ну й поки Тіора виловлював документи, прибіг його напарник і подельнік по "разводілових" вірний путінець сепаратист Гінкул і відклацав процес на фото.



Після цього німецька вівчарка Хуйеловська подала в суд на Тіору й Гінкула, буцімто, вони її побили і, взагалі, усіляко зневажали у коментарях.

Пройшло 4 роки, суд тривав. За цей час Хуйцеловська позбулася депутатського мандату й дуже постарішала. У житті пішла череда неприємностей, викликаних тим, що ті кому вона робила капості і у кого віджимала бізнес, присунулися до влади ближче, аніж вона. Хуйцеловська має великі проблеми через свій дурний характер та пригоди свого коханця Плахотного, смаженого кнура на довєрії.

Звичайно, Хуйцеловська вирішила мінімізувати кількість ворогів й запропонувала Гінкулу й Тіорі замирення, запропонувавши їм мирову у суді і безкоштовний міньет власними силами у якості хабаря.

Два котовські опудала Гінкул і Тіора, які теж давно вийшли в тіраж, бо на їхні провокації "Чип і Дейл спішать по гроші" вже ніхто не вівся, страшенно зраділи, що їм хоча б хтось щось запропонував у якості хабаря.


Остання їхня спроба заробити грошей вкидами брехливої інформації про пограбування Понепалюками тубдіспансеру невдалася. І хоча Тіора давав з цього приводу полум'яні інтерв'ю усім кому тільки міг, ця галіматья була настільки несусвітною, що на неї ніхто в Котовську не звернув уваги.

І тут Хуйцеловська з пропозицією міньєта! І хоча дешевка і є дешевка, але коли дорого не купують і наткин міньєт для ствердження самозначущості згодиться.

Тепер Гінкул і Тіора працюють в команді Плахотного-Войцеховської проти Ковалів і Понепалюків. Майбутній ринок комунальних послуг населенню - то ласий пиріг і велика спокуса.


А тут ще Олег Янчевський зі своїми амбіціями виліз. Вже найняв на роботу ходяче непорозуміння алкоголічку Танічку Дуральчук. Забув, мабуть, що коли наймаєш на роботу лузерів - сам ризикуєш перетворитися на лузера.

Словом, міньєт від Хуйцеловської став потужним поштовхом для початку нової гризні у Котовську та перегрупування корупційних сил у боротьбі за гроші платників податків.

Юрко Боднар, Котовський Партизан, гранатометник і рабовласник

1 коментар:

  1. Ці два йобнуті молдаванюри із російськими імперськими гаслами вже усіх дістали! Гінкула, суку, стратити давно потрібно! Це від нього не втече. Ми, подільчани, ще помилуємося, як цей путінський блазень благатиме на дибі про легку смерть! Легкої смерті він не заслужив! Напатякав на страшну

    ВідповістиВидалити