неділю, 22 травня 2016 р.

Собаки Баскервілей у Подільську (Котовську)

На пошту Котовських Партизанів прийшов лист від невідомої нам людини, якось Толяна Тіори. Написане ним видалось нам настільки смішним, що стало важливим, як випадок унікального ідиотизму. Публікуємо нашу переписку з незнайомцем без купюр.

"Уважаемые Котовские Партизаны, я Толян Тиора, король авантюристов и император Котовска, высочайше заявляю вам, что в вашей статье "Увага: продажні шкури Гінкул і Тіора!" вы не совсем правы! Мы с Гинкулом не продажные, мы просто деньги любим больше чем Родину!
А вот вы - продажные! Я знаю про вас всё! Вы работаете на Власюк и Стрелю! По их приказу и на их деньги мочите их конкурентов по Оппоблоку нашего хозяина Синька В.П. и перспективного молодого политика Вована Осипова. Потому что эти переспективные люди вытесняют с позиций в руководстве Оппоблока сладкую парочку Власюк-Стреля. Это молодая быстрожрущая команда.
Я знаю про встречу двоих ваших представителей  Ивана Гонты и Тараса Сокыры с Власюк и Стрелей в шикарном загородном ресторане под Балтой, где вы договорились за Стрелины и Власючкины деньги валить Синька, Осипова, Понепалюков и Иванова! Бог с ними с Понепалюками, но чем вам дедушка помешал? Только тем, что Наташа хочет на его место? Вы - корыстные и продажные люди! А Войцеховская с Плахотным - светлые великодушные люди, которые нас с Гинкулом, засранцев, простили.
С уважением Толян Тиора, мать городов русских!"

Наші відповіді незнайомцю:

"Толяне, ви дуже помиляєтесь називаючи нашими хазяями Власюк і Стрелю. Насправді ми працюємо на Плахотного з Войцеховською.
З самого початку існування загону Котовських Партизанів і сайту КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ нашим головним спонсором був Олександр Плахотний. http://kotpartizanen.blogspot.com/2014/05/blog-post_7667.html  Ну й Натаха грошенят підкидала. Та й просто ми закохані у її квадратне тіло!  http://kotpartizanen.blogspot.com/2014/01/blog-post_8462.html
Ми спеціально публікували негативні матеріали про цих двох веселих бурундуків, аби ніхто не подумав, що ми на них працюємо! Вони були поважними людьми, депутатаим і чиновниками, і ми не хотіли створювати нашим спонсорам проблем. В жодних заміських ресторанах ми ніколи не були.
А коли Тіора і Гінкул почали цілуватися з Плахотним і Войцеховською у десна, ми просто приревнували їх до наших спонсорів. І написали про них брудний пасквіль. Любов зла".

"А якщо вже бути абсолютно відвертими - ми подвійні агенти і, насправді, працюємо на Сінька Володимира Павловича. Мабуть, він вас у гріш не ставить, ви знаходитесь на найнижчій
щаблині у масонській ложі, яку він очолює, якщо не повідомив вам про нашу щільну й тісну співпрацю"

"Але до Сінька нас заслали Понепалюки, наші давні спонсори, які підібрали нас на смітнику".

"На смітнику нам наказав сидіти і чекати поки нас підберуть Понепалюки Іванов Анатолій Павлович, наш цар і бог, якому ми віддані усією душею, і, допоки він у мерському кріслі, будемо працювати тільки на нього. З чим нас і вас, Толян Тіора, вітаємо!"

Слався, слався наш государ!

А ви, Толян Тіора, не тріться об наші бєрци своїм носом

Немає коментарів:

Дописати коментар