четвер, 19 травня 2016 р.

Корупціонер Плахотний, або корупціонери мають відповідати по сьоме коліно!

Чемпіона по адмінпротоколах Олександра Плахотного, чиновника виконкому та головного депутата-вирожденца у Котовську, впіймали на корупції!

Точніше його діяльність на цих посадах, які він вдало суміщає, можна назвати грабунком і мародерством, але кнуру теж ніхто не каже, що його ведуть на убой, а кажуть про "запобігання". Мовляв, проходьте на бойню, шановний хряк, тут буде вам затишно.

Словом, запобіг чиновник Плахотний за межі закону, за що славна Котовська прокуратура його й взяла за зябра.


А усе чому? Бо продовжував жити, як жив при регіоналах, тобто, тупо внаглу займався грабунком і мародерством у місті під час війни і вважав, що народ і прокурори - бидло!

І продовжував незаконно оформляти земельні ділянки у місті на своїх родичів під свій бізнес. На цей раз навпроти церкви магазин поставив. І гріха не боїться копчений кнуряка!

А прокуратура - з народом, як сказав славнозвісний Едуард Васильович Моляка.

Це тобі Плахотний не антинародна поліція, де ти усіх купував оптом і вроздріб.


Навпроти якої депутати Плахотний із Войцеховською на минулій каденції виділили собі земельку під магазини у 2013 році. Навіть не зважили, що земля вже перебуває в оренді. І почали сокирами зносити світолайнову рекламну тумбу, а коли власник із договором прибіг, просто сказали йому: йди на йух, ми депутати!



Там же навпроти міліції незаконно збудувався ще один майбутній клієнт народного і прокурорського гніву жопоблоківець Осіпов. Просто вліз ратицями на тротуар, як свиня на стіл, і зробив вигляд, що наче так і було. Поліція знов безневинно кліпала очима і плямкала губами.

До речі, цей магазинчик на Сільськогосподарській оформлений на маму Плахотного. Хто не знає, але старушка Плахотна одна з найбільших землевласників у місті! Такі здібності у бабульки відкрилися на старості років при вгодованому синові, депутату і чиновнику. Старушку теж треба до суду притягти: одне сєпарське гніздо! Чи божий одуванчик, коли підписи на документах ставив, вєдать нічого не вєдав?!

Але оскільки Олександр Плахотний відомий як головний борець з українським націоналізмом в Котовську, то, мабуть, у прокурора Галактіонова вселився дух Степана Бандери і переслідує копченного кнуряку "русского міра"! Також цей дух, напевне, вселився і у сім"ю Ковалів, які доклали свою руку до цієї справи.

Ми підкажемо Степану Андрійовичу наступну мішень: Степане Андрійовичу, Плахотний завжди крав на пару з Войцеховською! Подивіться, який палац вона собі збудувала за народні гроші! Там одним протоколом не обійдешся!

Біля них бігав холуйок Квятковський. До його рук теж прилипло!

Хай самі застреляться, бо інакше по етапу з дітьми підуть!

П.С. Той хто не хоче отримати тюремний термін за сьогодніші злочини, сяде, в тому числі, й за старі! Тож для вас індульгенція! Шанс піти по меньшій, а не по більшій статті. Користуйтеся принагідно. А гріхів у вас - леле-леле! І усі вони зафіксовані.

П.П.С. Ця нерозумна свинюка Плахотний вирішив усі награбовані гроші вкинути в пластичну операцію на писку. Думає, що його ніхто не впізнає!


Назар Месникян, Котовський Партизан, ветеринар і колій зі стажем (приспати собаку, зарізати свиню - звертайтеся  0509797609)

Немає коментарів:

Дописати коментар