суботу, 6 лютого 2016 р.

Представляємо реальних хазяїв Котовська! Коля Скорик

Після того, як у Котовській міськраді об'єдналися у коаліцію БПП і Жопобок, Коля Скорик став реальним хазяїном міста!

Ще б пак, при владі опинилися дві його давні подружки і протеже Тетяна Понепалюк і Наталія Власюк!

Ці спритні і ласі до влади жіночки вмить позбавили мера Іванова будь-яких важелів впливу, замкнули систему влади на себе і почали роздавати собі посади. Ну й робити ремонти у службових кабінетах! (Котовчани як на екскурсію ходять дивитися на нові роскішні двері у кабінеті Тетяни Понепалюк в приміщені міськради! Колишньому кабінеті покійного Гояна, якого, як кажуть, саме вони і спровадили з кабінету у віддалену далечінь)

Але, звичайно, усім у місті керує реально Микола Скорик, ці дві жіночки просто ретельно і самовіданно виконують його вказівки у розрахунку, що він віддасть кожній з них перевагу на майбутніх дострокових мерських виборах. Які вони наближають нещадно доводячи саботажем роботи міськради мера Іванова до інфаркту.

Старий чиновник Іванов не розуміє, як власні образи двох жіночок можуть бути визначальним чинником у розвалі міста і міської інфраструктури. Але наразі Понепалючці і Власючці чим гірше - тим краще! І вони впевнено човгають цим курсом, під очільництвом колишнього регіонала антимайданівця Скорика.

Бізнес Скорика у Котовську, на відміну від міського господарства, розквітає. Бо класні в нього "смотрящіє"!

Тож щоби не казав з трибуни Верховної Ради депутат Левус про ворога українського народу Скорика, допоки у нього в Котовську будуть такі "цінні кадри" як Тетяна Понепалюк та Наталія Власюк, він буде реально продовжувати правити містом!


Немає коментарів:

Дописати коментар