вівторок, 9 лютого 2016 р.

Танкіст Доценко розтринькав гроші району на свій відпочинок із циганами!

Котовські Партизани думали, що у нас танкіст мер Іванов http://kotpartizanen.blogspot.com/2015/05/blog-post_82.html  http://kotpartizanen.blogspot.com/2015/05/blog-post_51.html  але, ач який, виявилося, що справжній танкіст голова райдержадміністрації Едік Доценко!

Чампіон!!! Увесь робочий день він грається у комп'ютері у "Танчики"! І дуже сердиться, коли хтось заходить до нього на прийом із своїми проблемами і заважає постріляти віртуальних ворогів! Отаке опудало!!!

(Тож може відправити його на війну на Схід України, він призовного віку, й фізично здоровий раз обіймає таку високу посаду!) Про душевне здоров'я цього персонажа діснеївських мультиків ми мовчимо! Хай там повоює танкістом!!! Реалізує свою схильність, чампіон!)


А то, бач, танцює під циганський ансамбль, коли у країні війна! А прізвищ і імен трьох загиблих АТОшніків у районі не знає!

Заявляє, що у нього в райдержадміністрації є більш важливіші справи, аніж перейматися проблемами сімей загиблих українських воїнів!

Тепер ми знаємо, що ця важливіша справа: грати на компі в "Танчики"!

Отаке сидить у нас в райдержадміністрації х...о, малята! Але у нього високі покровителі у спідниці, відмовити яким не міг навіть Саакашвілі і віддав наш район на відкуп йолопові!

Немає коментарів:

Дописати коментар