четвер, 5 вересня 2024 р.

Жучка-Парафін і його лакеї продовжують скоювати злочини! (ВІДЕО, ФОТО)

Як ми писали раніше начальник Подільського райуправління поліції Олег Жуковський (Жучка) намагається перетворити місто Подільськ і район на Північну Корею.

У якому куточку України можлива ще ситуація, аби людину менти схопили на вулиці і не пояснюючи нічого заштовхали у свій службовий автомобіль, при цьому брудно лаючись і погрожуючи громадянину і повезли його у невідомому напрямі? Де ще в Україні таке можливо? Де це можливо безкарно?

І усе це робиться із вимкнутими службовими ментовськими камерами (а по закону камери мають працювати, аби фіксувати дії поліцейських! Але коли поліцаї вчиняють злочин, вони камери вимикають!) Також поліцаї хапають громадянина України за руки, аби не дати йому змогу зафіксувати злочин на власний смартфон! При цьому погрожують побиттям! 

Так відбувається у Подільську!

Про це розповів журналіст і ветеран війни, учасник бойових дій, наш земляк Олександр Ярошенко (Янгол) з яким саме і відбулася ця історія. 

Керував злочином і організував його, за вказівкою Жучки, відомий поліцайський карла Богдан Ренгач. Який є виконавцем більшості злочинних наказів Жуковського.

Але давайте подивимося розповідь ветерана війни, якого злочинні правоохоронці своїми діями і насильством довели до гіпертонічного кризу, і який нині госпіталізований.


Отак безпредєльнічають ганебні менти в тилу поки на фронті гинуть найкращі хлопці.

Звичайно, цих кабанів варто було би направити на фронт, але вони відмовляються. Наша редакція вже писала про те, як вони усі відмовилися йти воювати в батальйон "Лють", представники якого приїздили до них, натомість, запропонували (бігали, агітували!) піти туди пересічним громадянам!

Тому ці перевертні, на кшталт Ренгача, так і лютують проти мирного населення, аби самим не йти на фронт! Вони обісцянці.

І про Жучку, який остаточно опарафінився. І тепер жоден пристойний поліцейський йому руки не подасть.

Нещодавно, як нам повідомили наші надійні джерела, як були присутні при цій ганебній події, на прийом до Жуковського прийшов такий собі кримінальник Майтала. 6 разів судимий рецидівіст, наркоман із 35-річним стажем і лагерний півень (пасивний гомосексуаліст).

Зараз Майтала знаходиться під судом за рекет, шантаж, вимагання грошей від комунального чиновника. Про цю гучну історію писали не тільки КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ, але й багато ЗМІ нашої країни та офіційний сайт СБУ. Бо саме Служба Безпеки України затримала цього рекетира на місці злочину.

Рецидивіст Майтала, який втік від призову під приводом, що він публічно заявив командуванню перед строєм на шикуванні!, що він наркоман і гомосексуаліст і буде залицятися до інших солдатів!, почав задавати начальнику Подільського райуправління Олегу Жуковському питання стосовно друга Янгола. Рецидивіста Майталу чомусь дуже цікавило: чому Янгол не на фронті?

Полковник Жуковський розквітнув як маків квіт і почав звітувати рецидивісту Майталі, лебезятничати перед ним. Він озвучив у публічному просторі особисту конфідеційну інформацію про громадянина України Олександра Леонідовича Ярошенка. Вчинивши таким чином кримінальний злочин. Як юрист він цього не міг не знати, але так хотілося сподобатися 6 разів судимому гомосексуалісту Юрію Майталі!

Жуковський і Майтала ручкалися і обнімалися, посміхалися одне одному, співали як два солов'я в унісон! (Чи півня?)

Після того увечері їх бачили в одному із найвідоміших караоке Подільська, де ця солодка парочка співала разом улюблену пісню Майтали (а, мабуть, і любителя російського шансона Жуковського) "Дождик каплет мне на рыло!"

Після цієї парафінної історії, на нашу думку, жоден порядний поліцейський має не тільки не поважати опарафіненого полковника Олега Івановича Жуковського, але й не подавати йому руки, аби самому не опарафінитися. Бо дружба між поліцейським і лагерним півнем - то може поміститися лише в голові полковника Жучки.

Отакий ментовський безпредєл по відношенню до мирного населення і представників ЗМІ відбувається у Подільську. Вдбувається із благословення керівника обласного Одеського управління Нацполіції Івана Васильовича Жука. Бо саме він призначив Жуковського на цю посаду, неодноразово був поінформований про злочини Жуковського на цій посаді, але належним чином не відреагував і ніяких заходів проти злочинця О.І.Жуковського не вжив. Мабуть, розгул ментовського безпредєла у Подільському районі І.В.Жука влаштовує.

Борімося - поборемо!

24 коментарі:

  1. Ты парафин, Жучка, ты парафин! )))

    ВідповістиВидалити
  2. Протиправних дій Жуковського бояться всі - він залякує людей, той, хто намагається чинити супротив - розправляється, знищує - люди в розпачі, бо кому жалітись - Одеса покриває злочини начальника Подільської міліції (((

    ВідповістиВидалити
  3. Один Янгол бореться з Подільською мафією в мерії, поліції, в бізнесі - він відомий журналіст і постійно його конструктивна і безкомпромісна діяльність бісить місцевих царьків, але його мало хто підтримує - люди бояться, що цей терор і бєспрєдєл перейде і на них, на їх сім'ї і на бізнес - так не раз бувало

    ВідповістиВидалити
  4. Мент парафинщик!)))))))))))))))))))))))))) Запарафиненый мусор!(((((((((((((((((((((((((((((

    ВідповістиВидалити
  5. Мент Подольска! К вам приехали ваши коллеги - нормальные полицейские, звали защищать родину. Почему ни один из вас не принял приглашение??? - вы умеете стрелять, сдаете физподготовку. Или вы только можете кошмарить бизнес и Янгола???

    ВідповістиВидалити
  6. жук, жуковский, ренгач - ваше место на фронте - смыть кровью грязь на вашей совести

    ВідповістиВидалити
  7. Котовские партизаны - правда и совесть Подольска. Жаль, только в интернете - нам не хватает реальных бойцов в тылу!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  8. люди, чому такі знущання від поліції?? мати, образи, без камер, ще й тортури - це взагалі Україна чи колоборанти, що чекають хуйла????

    ВідповістиВидалити
  9. Повинно бути службове розслідування дій Жуковського та його підлеглих

    ВідповістиВидалити
  10. Цілий підрозділ поліції Подільська цілий божий день займались затримкою добровольця Ярошенко((( Він що - тікав чи злочин якийсь скоїв??? На підставі чого затримка? Якщо в подільську вам немає чим зайнятись - бороніть землю на фронті - ви там дуже потрібні! Ми добре знаємо Янгола - він добровольцем пішов в чотирнадцятому прямо з Майдану! Зараз втратив здоров'я, а ви, українські палаючі, його добиваєте по вказівці вашого патрона, що кришує бандитів((( Яка ганьба для України. Янгол, ти за таке життя воював - знаємо, що не ради нагород, але, щоб таке знущання терпіти - обшуки, лайки, тягання по відділками та так - сором за поліцію

    ВідповістиВидалити
  11. Поліціянти знову стали мусорами(((((((((((((((

    ВідповістиВидалити
  12. Це колишній болван-прокурор, в теперішній час ухилянт Юрчик Тіора, за своє ганебне звільнення цькує добровольця Ярошенко. Тіора раніше брав хабарі за закриття справ по вбивствам, а тепер тікає від мобілізації й мститься Янголу.

    ВідповістиВидалити
  13. так рашисти робили - катували, потім до лікарів везли, знов катували - а таке робить поліція((((()

    ВідповістиВидалити
  14. Саша й мухи не обідить - що вони йому шиють???????

    ВідповістиВидалити
  15. Війна десять років - Янгол один тільки в Подільську ходив в воєнній формі і розмовляв українською - тоді всі жили наче нема війни, не раз його били за ту форму і мову, а зараз - таке знущання з ветерана добровольця(((((((

    ВідповістиВидалити
  16. полиция охиревшая, собаки с цепи сорвались - им жуковский "фас" - неужели нет управы - это ж зверьё!!!!

    ВідповістиВидалити
  17. Пусть камеры задержания дадут и за что задержали!

    ВідповістиВидалити
  18. як це - поліція хватає чоловіка в маршрутці без підстав

    ВідповістиВидалити
  19. В нас давно прогнивша система правосуддя - тільки собі набивають кармани, а людей гноблять. А хто не хоче миритись з бєспрєдєлом місцевих царьків - того б'ють)))

    ВідповістиВидалити
  20. Ці суки менти матір рідну за гроші продадуть!!!

    ВідповістиВидалити
  21. Жуковський відвертий бандит. У нас у Роздільній у нього була дуже погана репутація. Він безпредельщик.

    ВідповістиВидалити
  22. Пидарасня ментовская. Всегда были уродами и козлами. Помоечные твари.

    ВідповістиВидалити
  23. Це реальний безпрєдєл! Як це можливо в країні, як веде таку страшну війну? Яку агресор бомбить щодня? Але ментам пофіг це, вони свої дєлішки вирішують! На шибеницю усіх цих ментів, як саботажників і ворогів держави! Або дати шанс піти на фронт, на самий передок. Під Покровськ.

    ВідповістиВидалити
  24. Олександр Ярошенко Герой та унікальна Особистість, такі люди є надбанням будь- якої держави світу. Але не України. На жаль... Терпіння та наснаги, пане Олександре. Тримайтеся!

    ВідповістиВидалити