понеділок, 16 вересня 2024 р.

Подільські поліцаї на погоняло "Трущобні гомосєки" продовжують переслідувати українського воїна-добровольця! (ВІДЕО, ФОТО)

Після тісної співпраці і поцілунків у десна із Майталою, шість (6) разів судимим кримінальником, мешканцем "півнячого кута", полковник поліції Олег Жуковський (Жучка) отримав у місті Подільськ погоняло "Трущобний гомосєк", і його банду, яку він перетягнув із смт Роздільна у Подільське райуправління поліції відповідно називають "Трущобні гомосєки", особливо його заступника одесита Пашу.

"Трущобні гомосєки" та ті манкурти із подільських поліцейських, що стали під їхні вітрила і пливуть услід за "русскім кораблем" продовжують терор подільчан.

Великим подразником для цих жалюгидних осіб є українські патріоти, воїни-добровольці (декотрі із манкуртів купили собі УБД, але їхній внесок у війну обмежився шмонами солдат ЗСУ на залізничних вокзалах у Дніпрі та інших містах та п'янками на блок-постах за 50-70 кілометрів від лінії фронту!) та небайдужі  подільчани.

Про переслідування нашого побратима і шановного земляка, воїна-добровольцяя і журналіста Олександра Ярошенка (друга Янгола) ми вже розповідали на шпальтах нашого видання.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2024/09/blog-post_5.html

Тепер вважаємо за потрібне, аби привернути увагу громадскості та не подільської влади, розповісти хронологічно повну історію цькування і переслідування журналіста Ярошенка. Бо у цій історії злочини скоюють не тільки продажні менти-манкурти, але й лікар-терапевт міської лікарні Смірнов, лакей і холоп, який порушив усі лікарські клятви та етику, і відмовив у лікуванні важкохворому воїну.

Як ми повідомляли вам, шановні читачі, 4 вересня 2024 року менти на чолі з керівником дільничних Б.Ренгачем схопили журналіста Янгола на зупинці громадського транспорта і не пускаючи в маршрутку заштовхали його в службове ментовське авто. При цьому вони тримали його за руки, щоби він не зміг зафіксувати їхні злочини на відео. Свої нагрудні відеокамери менти (Б.Ренгач, В.Новіков та І.Монастирський) повимикали, аби їхній злочин не закарбувавс, не був помічений Службою внутрішньої Безпеки. Викрадаючи Янгола (а це є саме вирадення, бо вони не представилися, не сказали куди запрошують громадянина і вчинили насильницькі дії проти журналіста) ганебні менти погрожували йому, лаялись матерною лайкою, словом, вели себе як дрібна бандитська гопота (Отакий моральний облік у Б.Ренгача і Ко!)

Вони возили викраденого громадянина України по місту, погрожуючи йому і ображаючи його увесь час!) постійно міняючи адреси прибуття, і, врешті, привезли його до Подільського ТЦК! Потім туди навіщось прибула ще зграя мусорів. (До речі, етимологія слова "мусор" є цікавою і не є образливою, бо походить не від слова "сміття", а від абревіатури МУС (Московский уголовный сыск), так на початку 20-го століття кримінальники означали своїх опонентів. Але тупі необізнані менти розуміють і сприймають цей титул у міру своєї неосвіченості). Які не змогли пояснити причину свого прибуття і присутності у ТЦК.

Другу Янголу стало зле, він нічого не розумів, що кажуть оці перевертні, і звернувся, аби викликали швидку.

Далі дивимося у відео:

Янгол розповідає про ментівські злочини:

https://www.facebook.com/share/v/CcxQngNobXvK1bMe/

Далі про злочини і ситуацію в країні:

Олександр Ярошенко трохи підлікувався. Не достатньо до одуження, бо в нас лікують по розпорядженнях і методичках, а не по стану здоров'я хворого. Він був змушений ходити на денний стаціонар, аби отримувати певні лікувальні процедури, які б мав отримувати на постйному стаціонарі.

Але перевертень Жучка (Жуковський О.І.) не заспокоївся, бо поставив собі за мету знищити патріота і воїна-добровольця Янгола будь-яким чином, насамперед, нанесенням шкоди його здоров'ю!, і продовжив примушувати своїх підлеглих вчиняти злочини проти журналіста та громадянина України Олександра Ярошенка!


12 вересня 2024 року журналіст Ярошенко був викрадений тією ж самою групою ментів на чолі з Ренгачем біля магазину, куди він прийшов купити продуктів.

І знову гроші за рибу! Знову привезли до ТЦК, знову дочекалися приїзду додаткової групи ментів на чолі з роздільннським переведенцем Віталієм Кирничуком, братом Олега Кирничука-Табакі, тим самим, що намагався влаштувати під час минулого викрадення допит Олександру Ярошенку на лікарняному ліжку. Під час їхніх якихось дій у приміщенні ТЦК Олександр Ярошенко не розумів, що вони кажуть і що вони хочуть, бо йому знову стало погано. Була викликана "Швидка"! Яка знову зафіксувала гіпертонічний криз (вдруге за тиждень! стараннями ментів і ТЦКакашників!), тиск у Ярошенка був 240 на 140. І Медик був змушений, дотримуючись закону, його госпіталізувати. Ярошенкові була надана невідкладна медична допомога, і "Швидка" повезла його у міську лікарню.


Але мусора Ренгач і його підлеглі знову вчинили злочин! Вони зупинили на дорозі "Швидку" з важкохворим Янголом, яка їхала з проблесковими маячками!, і вимагали повернути важкохворого, майже непритомного!, Ярошенка до ТЦК! Професійний і чесний Медик, на жаль, не знаємо його прізвища, відмовився виконувати незаконні вимоги ментів і піддавати ризику життя пацієнта.

https://www.facebook.com/share/v/h7uUnaxi3a3TfW7t/

Менти, усією шайкою, послідували за "Швидкою" і стали чатувати біля дверей лікарні. От більше 8-ми ментам Подільського райвідділку поліції зайнятися у воєнний час нічим!

Але тут наступає найцікавіший момент! 

Менти чатували хворого Ярошенка, бо вже знали, що його на ліжко на стаціонар у міську лікарню не покладуть. Бо Жучка Жуковський вже подзвонив головному лікарю, піськодєлу чи піськоробу, Д.С.Літянському і отримав згоду, що важкохворого Янгола проженуть з лікарні. Зграя Ренгача це знала і очікувала.

Піськороб Літянський віддав наказ черговому  терапевту Смірнову, холую і і лакею, аби він відмовив Олександру Ярошенку у госпіталізації. Також лжелікар Смірнов не провів огляд хворого, не опитав його, відмовив у наданні лікувальних процедур! Торжество холопства!

Свою відмову у госпіталізації Смірнов обгрунтував не станом здоров'я Ярошенка (стан вимагав госпіталізації!) і не медичними показниками, а тим, що, буцімто, зранку поступило у терапевтичне відділення багато важкохворих і вільних ліжок не має!

Це виявилось відвертою брехнею, Смірнов бреше, як дихає!, бо Янгол подзвонив своєму знайомому, який тоді лежав у терапевтичному відділенні, і знайомий, пройшовшись по усьому поверху, заявив, що половина палат - порожні! Смірнов навіть заборонив Ярошенкові полежати на ліжку, аби прийти до тями, і вимагав, аби він покинув приймальне відділення! Худоба, а не лікар.

Отакі в нас лікарі! Отака лікарська етика! Отаке дотримання закону лікарями!


(До речі, ви знаєте: яке найпопулярніше, найбільш розповсюджене прізвище на росії? Думаєте, Іванов? Ні, Смірнов! Тобто, смирний, раб! Отакий раб працює у нас, в Подільську, в лікарні терапевтом! По вказівці хазяїна Смірнов готови знищувати, доводити до смерті пацієнтів!) 

А далі Смірнов зробив ще ганебнішу підлість, яка підкреслює його холуйську сутність! Коли він побачив, що Янгол вийшов із палати і попрямував до аптечного кіоску, аби купити ліки, він вибіг на вулицю і настучав ментам. Повернувся назад із поліцейським Іваном Монастирським і почав вказувати йому на Янгола: ось він де! Отакий холуяра!

Поліцейські під керуванням Б.Ренгача знову викрали Олександра Ярошенка, на цей раз із приміщення лікарні!

Знову повезли до ТЦК, де знову Янголу стало зле, і була викликана "Швидка". Зафіксували тиск 230 на 120! Це після того, як під час попереднього виклика Ярошенкові було ведено у кров 4 (чотири) лікувальних препарати! Тобто, менти і ТЦКакашники свідомо йшли на вбивство громадянина України, патріота і журналіста Олександра Ярошенка! 

Вони готові, і завжди здійснять за наказом!, навіть такий злочин!

                                                                    О.І. Жуковський

                                                                                Б.В. Ренгач

Після повторної госпіталізації злочинець і холуй Смірнов знову відмовив громадянину О.Л.Ярошенку у госпталізації. На вимогу Ярошенка надати йому іншого лікаря, йому було відмовлено. Сказали, що в них немає іншого лікаря.

Радує, що в міській лікарні не так багато холуїв, які готові виконувати злочинні накази піськороба Літянського.

Коли Янгол попросив у приймальні лікарні надати йому копії історії його хвороби і діагнозів по цим двом викликам, лікарі чомусь одразу почали дзвонити Літянському, аби спитати в нього дозволу. Воїн-доброволець Янгол на власні вуха чув, як піськороб Літянський верещав і забороняв надавати Янголу історію його власної хвороби, медичні показники і кричав, аби ніякої допомоги йому не надавалося і ні в якому разі його не госпіталізували!

Піськороб Літянський і терапевт Смірнов - підори! Навіть пораненим пораненим кацапським окупантам українські лікарі на війні надають допомогу. А ці два  ганебники (Літянський і Смірнов) відмовляють у допомозі громадянину України, учаснику бойвих дій, учаснику АТО, виконуючи злочинний наказ керівника Подільського райуправління поліції Одеської області Жуковського О.І. та кореша піськороба Албанського О.Б!

Жучка Трущобний гомосєк і вся ця роздільнянська пошесть камарилья гірші за кацапських окупантів! Чужинці вбивають українців на війні, а ці худоби і нелюди вбивають українців, насамперед, патріотів, воїнів і журналістів, пдіступно і з холопською люмпенською насолодою на мирній території! Таким чном допомагаючи російському окупанту! Старанно допомагаючи!

Можливо хтось із правоохоронців, які є державниками і патріотами, зверне увагу на цю ситуацію, на злочини подільських ментів-манкуртів, бо знищення патріотів і журналістів - то вже є проблемою державної безпеки!

Не тільки Бог цим нелюдам суддя!

18 коментарів:

  1. У вас у Подільську просто кошмар. Скрізь зараз менти безчинствують, але щоби таке....

    ВідповістиВидалити
  2. Куди дивиться керівництво Національної поліції? Куди дивиться обласне керівництво Нацполіції? Вони осліпли? Нічого не бачать, нічого не чують?(

    ВідповістиВидалити
  3. Подільськ з приїздом роздільнянсьих мусорів став мусорським болотом! Цих мусорів треба гнати з поліції! В першу чергу безпредельщика Жуковського!

    ВідповістиВидалити
  4. Риба гниє з голови. З Одеси його призначили. Знали ж кого призначали. З одеського керівництва в першу чергу треба питати за такі призначення і за то, що цей оборотень у Подільську творить. Поліцай робить тільки те, що йому дозволяє робити начальство.

    ВідповістиВидалити
  5. То як здоров'я Янгола - невже ніхто з лікарів не допоміг? Гірші рашистів - розправляються з добровольцем і морально і фізизно ((((((

    ВідповістиВидалити
  6. коли Янгола хапали поліцейські - там же були люди, потім в лікарні - чому ніхто не заступився чи хоча б зняли на мобілку - треба робити огласку, як ті ж сумчани

    ВідповістиВидалити
  7. в Подільську все на виворіт - з Майталою поліція товаришує, а добровольця і активіста Янгола гноблять (((

    ВідповістиВидалити
  8. А коли хотіли відібрати тіпографію, то саме Ярошенко замітив, що йде підтасовка голосів і сам перерахував голосуючих. Завжди боровся за фермерів, в котрих відбирали зерно і землю, за сім'ї загиблих побратимів, яких викидали з черги, за те, щоб пам'ятали й шанували людей, що віддали життя за свободу нашої держави, за права людини

    ВідповістиВидалити
  9. Іншими словами аніж жах і безпредєл це не назвеш!( Невже під час війни таке може творитися в українському місті?(

    ВідповістиВидалити
  10. Мусора твари! Живут же такие подонки среди нас! (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

    ВідповістиВидалити
  11. Жучка - Трущобний гомосєк, це я вигадав!))))))

    ВідповістиВидалити
  12. Жуковський навіть зовнішньо схожий на гомосєка. А ті, хто з ним спілкувався кажуть, що він глазкі строїть усім і натякає на інтим. Партизани виявлять істину завжди раніше за суспільство. Нафіга нам нетрадіційний мент на чолі поліції?

    ВідповістиВидалити
  13. Уроди кончені. За Янгола горітиме у пеклі! Ми до ваших сімей доберемося.

    ВідповістиВидалити
  14. Під час війни уся наша поліція працює проти Янгола. Ганьба!

    ВідповістиВидалити
  15. Менти педерасти треба зносити їх

    ВідповістиВидалити
  16. У Ренгача хуй мікроскоскопічний. Він до мене приставав. Показував. Я сміялася.

    ВідповістиВидалити
  17. На фронт цих ментів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити