пʼятниця, 28 червня 2024 р.

Вітаємо Мурку, поки вона не сіла в дурку! (ФОТО, ВІДЕО)

Громадянином Непалу вважається кожен, хто зроблений непалкою і непальцем. З цим у сьогоднішньої іменинниці усе у порядку. А от бояриня вона від слова "бояришник".

Одна наша знайома стверджує, що жінки розумнішають лише одним способом: через поглинання сперми розумних чоловіків. Мабуть, і тупішають така само: якщо поглинаєш сперму свині, то стаєш тупою свинею.

Була квіточка, а перетворилася на хрюшу:

А ми хочемо на наших шпальтах у якості привітання поставити для іменинниці пісню від нашого щирого серця та інших щедрот:

вівторок, 25 червня 2024 р.

Діти шалених крикунів депутатів не на фронті. Знайдіть 10 відмінностей. (ФОТО)

Зараз лунає багато закликів про те, що на фронт мають йти діти депутатів ВР. Або сам депутат має піти в штурмовики, і воювати замість свого сина, якого сховав у Європі.

Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ не сприймає порожніх розмов. Тому давайте конкретно.

Депутатом Верховної Ради України по нашому 137 округу був обраний Олексій Олексійович Гончаренко. В нього є повнолітній син Олексій, який зараз переховується від мобілізації в одному з університетів Європи.

Ми розуміємо, що за зовнішніми ознаками він схожий на Данила Соловьйова, сина російського телепропагандиста, але це не дає йому права на  бронь від ЗСУ, на ухиляння від мобілізації

Ви бачите різницю? Різниці немає.

Чому Льошик-молодший Гончаренко не на фронті? Їхні діти по Європах під час війни швендяють, поки країна віддає своїх найкращих синів на убій.

За зовнішніми ознаками син гомосексуаліста Льошика Гончаренка теж, як і папашка, гомосексуаліст. Ну ябко від яблуні недалко падає. Яке виховання, таке й зростання. На сливі грушки не родять. Але це теж не привід для ухиляння від поїздки на фронт.

Давай, губошльопе, крикун з трибуни Верховної Ради, привозь висерка в Україну і відправляй на фронт, тільки не мінометником, як твій петруша сивоногий гетьман.

понеділок, 24 червня 2024 р.

Хрю-хрю! Ура! З Днем опоросіння!

Свиня Албанський сьогодні має жалобну подію, 52-рік від того, як він опоросився! Ми вітаємо Свиню Албанського з його Днем опоросіння!

Хрюкодил ти наш ненаглядний, з тих пір як мати тебе висрала, ти пропердів усю 6-ту симфонію Шостаковича майже ідеально.

Сьогодні у свій День опоросіння наш Свиня отримав у подарунок 2 міньєти і купу почесних грамот для підтирки. Міньєти йому зробили Єлєна Музичук (Мурка) та Володька Нігрескул (Нігер), а сантехнік Ванька Бербер просто вилизав яйці (от жеж кусочник!) Привітати Свиню звичним їй способом рвалася і жонка Бербера, Орися Бербериха, але їй було вказано її місце, під столом.

Ну й ми вітаємо незлим тихим словом.

Словом, у Подільську не вщухає вічний пір, гудить, шумить Гвадалквівір, перепрошуємо, Ла Фамілья. Свиня та його гості поглинають просрочку. Не обляпайтесь.

Також ми хочемо привітати з Днем народження Олександра Михайловича Гуйвана, щедрого спонсора та одного із засновників сайту КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ, океанського капітана, розвідника, і, за його словами, одного з лідерів та організаторів УМ (Український Моссад)! Санцю, ми завжди поряд! Тільки трохи осторонь, для конспірації...

неділя, 9 червня 2024 р.

Послухаємо ЗСУшника і зрозуміймо, що нам треба робити на мирній території!

Хай подільські владні бариги та їхні підсвинки, на кшталт сепарів Нігрецкула та Бербера, розуміють, що не тільки ми, але багато наших побратимів, нарешті!, усвідомили, хто є головним ворогом України, що з ними треба робити, і готові до цього!

Але, на відміну від більшості, у нас є чіткий план по кожному! І ніякі еківоки на наявність жінок і дітей їх не врятують від страшної відповідальності за злочини перед Україною і Нацією!


"Вас найде правда-мста; а люде

Підстережуть вас на тотеж,

Уловлять і судить не будуть,

В кайдани туго окують,

В село на зрище приведуть,

І на хресті отім без ката

І без царя вас, біснуватих,

Розпнуть, розірвуть, рознесуть,

І вашей кровію, собаки,

Собак напоять…"

Т.Г. Шевченко

Життя в плані зміни ситуаційних реалій та відповідальності таке швидкоплинне... 

Але тупі свині-рагулі цього не розуміють.

четвер, 6 червня 2024 р.

Диверсійна робота колаборантів у Подільську пов'язана з корупційними відкатами!

В країні точиться страшна війна, найкращі наші хлопці і дівчата гинуть на фронті за Україну і за нашу волю! Тим часом у тилу, зокрема у Подільську і районі, продовжують шкодити нашій обороноздатності шляхом диверсій і саботажу та різних інших злочинів і підлостей місцеві колаборанти і сєпари. Вони чекають"рускій мір" і сподіваються, що капапи нагородять їх за такі їхні злочинні вчинки проти безпеки нашої держави і руйнуванню її інфраструктури.

Наша редакція цих сепарів і підарів постійно і ретельно викриває, і буде викривати й надалі. Жодна падла не втече! Народ має знати  своїх "героїв". Бо млини Господа і правоохоронців мелять повільно, але дрібно.

Сьогодні ми хочемо представити 2,5 місцевих колаборантів.

Почнемо з найодіознішого і найогиднішого зовнішньо і внутрішньо. Це начальник усіх сантехніків міста, мойдодирів командир, Іван Бербер.


Він не уродженець Північно-Західної Африки, хоча виглядає, що хто з тих країв у його родослівній покопирсався. Він народився у селі Вишневе нашого району. Ми думали, коли був коричньовий дощ, що то найбільша біда, яку приніс до нашого міста і района вітер із Сахари. Ні, виявляєтся, що біля  40 років тому цей вітер-хуліган накоїв ще більшого лиха, підісрав мешканцям нашої громади конкретно.

Колаборант Ваня Бербер брав активну участь у організації БНР (Бесарабської Народної Республіки), але чомусь не був покараний за антидержавну діяльність відповідними органами. Тоді він повернувся назад у Подільськ, аби сховатися. 

За освітою цей довбойоб - ветеринар. Але чомусь цей козойоб очолює усіх сантехніків у місті, працює майстром на "Подільськводоканалі". Скільки віків людство регоче над темою, що біда починається, коли пироги пече чоботар, а чоботи шиє пекар, а віз у Подільську і нині там! 

Тому така й біда у нас із якістю води в Подільську, із якістю інфраструктури. Тому і гімно так часто розтікається по місту.

Бо у нас влада ганебна, непрофесійна і мародерська, тому й ветеринар Бербер займає відповідальну посаду у "Подільськводоканалі".

Бо цьому йолопу не труби крутити, а хвости крутити бикам у Вишневому треба!

Пік ідіотизму, тобто, кар'єри і збагачення цього пройдисвіта, досяг із приходом до керівництва "Водоканалу" Вовки Нігрецкула, сусіда, собутильніка в.о.мера Свині Албанського, а також відомого вора, антиукраїнця і колаборанта. Ну свій до свого по своє, як казали упівці. Свиня свиню та вор вора завжди знайде.

Те, що Свиня Албанський, замість підтримки фронту та ЗСУ, усі бюджетні кошти кидає на відмиви та дерибан через ремонт доріг і тротуарів, озеленення, висадку квітів тощо, то, як кажуть, одне, то не головний відсоток крадійства. Найбільшею пральнею грошей до кишень корупційних подільських можновладців завжди було комунальне підприємство "Подільськводоканал".

З приходом Вовки Нігрецкула до влади на підприємстві мешканці міста Подільськ стали дивуватися: чому це під час війни співробітники "Водоканалу" стали постійно розривати велики ділянки вулиць міста і там підозріло колупатися. А то вони гроші вкрадені з бюджету закопують!

Саме для цього і був потрібен Свині Албанському на цій посаді досвідчений корупціонер Вовка Нігрецкул!

А Вовка доручив керування цими крадійськими шахрайськими роботами не менш безсоромному вору і неуку Ванькі Берберу!

Чи може Бербер там трупи дохлих тварин закопує? Він жеж із ветеринарів був вигнаний за жорстоке поводження із тваринами! Особливо любив мучати котів та собак! Биків та коней катувати побоювався.

А тепер ці два покидька намагаються переслідувати у місті патріотів та воїнів, влаштовуючи їм кримінальні капості, користуючись своїми нібито службовими обов’язками. Насправді, то все йде від помсти та ненависті до українських патріотів та воїнів.

Вони чекають "рускій мір", їм треба щось пред’явити майбутнім, на їхній погляд, хазяям.

Дивно, що до злочинної діяльності цього антиукраїнського дуету додалася ще й половинка Бербера, Ореста Бербер, яка, нібито, зі Львова. Але й у Львові вистачає осіб з колаборантськими настроями. Це ми достеменно знаємо, бо маємо там багато побратимів. Але там наші побратимчики подібних осіб переслідують і пакують, а тут вони розперезалися! Може тому ця особа і втікла зі Львова до Подільська, що, на наш превеликий жаль!, у Подільську їй легше проявляти свої проросійські схильності? У Львові стільки красивих мужніх чоловіків, які пройшли війну, а вона вибрала собі оце недоробло, колаборанта зі стажем! По плодах їхніх впізнаєте їх, як написано у Біблії!


Ми звертаємо увагу наших різноманітних правоохоронців на колаборціоністську, кримінальну, корупційну діяльність цих двох рускомірівців і зароблял у нашому місті.

Зверніть увагу на їхню участь у розкраданні бюджетних грошей та інших корупційних схемах!

Нас врятують тільки гільйотина, шибениця та плаха на центральних площах неокупованих територій!

Допоки подільські можновладці будуть красти і мародерити, підлі мєнти за хабарі їх відмазувати, а громадскість Подільського району і усієї України буде байдужою - мрії цього воїна не здійсняться, і країна й далі котитиметься у прірву до скону!

Тож краще...