вівторок, 3 жовтня 2023 р.

Та хай їй Г...

Люда Вовк, не знаємо, як у дівоцтві, під другу чи третю старість уявила себе поетом. І опублікувала збірку "поезій" під пафосною назвою "Герць". 

Власне, її статки, та статки її чоловіка, дозволяють їм друкувати будь-яку лабуду, і на цьому піаритися донесхочу. А може їхній шеф Льошик Гончаренко профінансував. Будуть роздавати людям під час виборчої компанії в одному фірмовому пакеті разом з іменною кружкою з Льошиком, пляшкою коньяку і листівкою для підтирки дупи.

Є у Вільяма Теккерея роман "Ярмарок марнославства". Подільчани, у нас є можливість спостерігати за цим ганебним процесом наживо!

А наша думка про цей шабаш літньої жінки покликана дати їй лише одну, але потрібну пораду: нехай пані Людмила  у назві збірки літеру переставить на правильне місце, щоби було "Грець".

От вхопив грець і полетіло шмаття по закоулочках 

П.С. Як кажуть, "сивина в бороду - біс в ребро"!

4 коментарі:

  1. Блядь, "Байки из склепа" пілотний номер!))) Зовсім неадекватна старушенція!)))

    ВідповістиВидалити
  2. Ця шахрайка послала свою кніженцію в Офіс президента. Ото хитра теличка, що двох маток сосе. Сама ж член партії ЄС, її чоловік навііть депутат райради від ЄС. Ця партія ЄС всюди паплюжит нашого президента. Людка Вовк холуйка Льоши Гончаренка. Який навіть з трибуни ВР поливає брудом нашого президента. А ця хитрожопа теличка відсилає свою маячню в Офіс президента. Ну там їй відповіли, що дякуємо і послали нафіг! Це треба бути такою безсоромною. Я спеціально прочитала її кніженцію. БРЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄД! Але ж піариться! Деякі люди кажуть, що то не вона сама написала, а найняла "літературного негра". Але настільки дурна, що не зрозуміла яку хрєнь їй підсунули. Ну гроші є, які вони з Вовком збили з пацієнтів, то й розуму нетреба! Гончаренківська запроданка!!!

    ВідповістиВидалити
  3. То бабця навіжена виявляється )

    ВідповістиВидалити