неділю, 1 жовтня 2023 р.

Героям Слава!

Звичайно, найбільшим і найвагомішим волонтером нашого Подільського району є начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко. Волонтерська допомога для усіх підрозділів Сил Оборони України організована ним на найвищому рівні! Можна сказати: поставлена на конвейр. Він не тільки вкладає свої чималенькі кошти, не тільки за власні гроші організує поставку автівок, амуніції, війскових приладів, продуктів харчування, але зміг організувати і долучити до цієї шляхетної справи майже усіх підприємців Подільського району. (І не тільки району! Долучив Всеукраїнську асоціацію сільгоспвиробників, інші організації)

Сили Оборони України (ЗСУ, Нацгвардія, Добровольчі батальйони, Тероборона, прикордонники, решта) отримали вже більше 300 машин. Серед них були і великі вантаживки ("КАМАЗи" тощо), і машини "Швидкої допомоги" (реаніамобілі тощо), і спецтехніка, потрібна для спорудження військових укріплень, і великій кількості потужні і маневрові Джипи ("Міцубісі", "Мерседеси" тощо) і зручні для бою "Баггі".

Крім того, передавалися на фронт прилади нічного бачення, безпілотники, "буржуйки"-обігрівачі, інші необхідні для побуту військових і бойових дій речі.

Передані сотні тон продуктів, різних смаколиків, фруктів, овочей, консервів і доманшньої консервації.

Передано багато одягу і взуття, білизни, косметичної продукції (мило, шампуні, зубна паста тощо)

Багато медичних препаратів і медичних засобів (турнікети тощо) теж відправились на фронт, на допомогу бійцям, від нашого району.

Подільчани могли бачити радість віськовослужбовців, коли вони приїздили забирати волонтерку! І їхню вдячність. Бо вони отримували те, що замовляли, те, що їм конкретно було потрібно. Бо начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко налагодив комунікацію із різними підрозділами Сил Оборони України і знає їхні нагальні потреби. Тож допомога не тільки адресна, але й необхідна безпосередньо.

Недаремне Головнокомандувач Валерій Залужний особисто подякував Михайлу Дмитровичу Лазаренку за волонтерську діяльність і виділив наш Подільський район як один з найбільших волонтерів серед інших районів України.

Тому життєве кредо Михайла Дмитровича наразі таке: "Тільки спільними зусиллями ми можемо подолати російський терор. Ми боремось, кожен на своєму місці та на своєму фронті"

Нещодавно була нова відправка волонтерки для наших бійців, що воюють на Східному напрямку:

Нашим Героям був переданий автомобіль Баггі, дрон, буржуйки, патріотичну атрибутику. Також бійцям на фронт загрузили та передали найнеобхідніше на даний момент- це продукти харчування – 1,5 тони: тушонки, різні смаколики, воду, засоби гігієни, борщові набори, овочі та сезонні фрукти, хлібобулочні вироби, олію, крупи.

Відповідальну місію доставки і охорони вантажу вже не в перший раз взяло на себе ТОВ "БРМ ОХОРОНА" та особисто її очільник - Богдан Мельник, який є учасником бойових дій та головою Громадської ради при Подільській районній військовій адміністрації, а також справжній патріот України.

Вантаж був доставлений за призначенням, хоча шлях був небезпечним і виснажливим. Вантаж був доставлений саме в День захисників та захисниць України.

Воїни безмежно були раді такій зустрічі та допомозі та дякували нашим хлопцям і усім волонтерам району!






Ми, редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, також дякуєм усім небайдужим українцям.

Слава Україні! 

Героям Слава!

Разом переможемо зовнішнього і внутрішнього ворога!

 

1 коментар:

  1. Дякуємо волонтерам! Михайлова - особлива подяка! Більше б таких управлінців - чесних, розумних, щирих патріотів! КП також велика дяка - бо ви на передку інфофронта!

    ВідповістиВидалити