неділя, 9 липня 2023 р.

СБУ с плошкой, а рядом семеро с ложкой!

Безумовно, затримання на злочині кримінальника-рецидивіста Юріка Майтали ювелірна досконало відпрацьована спецоперація наших місцевих правоохоронців (Ну можуть жеж, коли хочуть!)

Витримані не тільки усі формальності, але й акторсько-режисерська пауза і усі репліки, як у гарному спектаклі, були вчасні.

Майталу затримали саме під час скоєння злочину, а не під час задуму чи намагання, не по слідах злочину.

(Подільські правоохоронці зробили висновки і навчилися на прецеденті з куратором Майтали І.Б.Чорним як правильно доводити свою справу до переможного кінця. Нагадаємо, що Ігор Підорасович Чорний підробив документи, у тому числі і банківські!, і намагався отримати гроші, які держава мала виплатити сім'ї загиблого 24.02.2022 року українського воїна, нашого земляка. Але отримати гроші не встиг. Правоохоронці випередили скоєння злочину, але тепер Гаріку Чорному інкримінуються менш важкі статті!)

Тож цього разу злочинець-рекетир Майтала отримав перший транш, який і пішов у якості доказу, і був затриманий на отриманні другого. Не тільки злочинний намір очевидний, але й злочинні дії доказово зафіксовані.

А далі підорчуку Юріку Майталі, нарешті!, приділили гідну його злочинної сутності увагу і ЗМІ.

Хлопці із Служби Божої України прозвітували про проведену спецоперацію по знешкодженню злочинця, який займався рекетирством у воєнний час (під час розпалу російсько-української війни!) за ст. 189 Кримінального кодексу України ч.4.

Наводимо їхнє офіційне повідомлення із їхнього сайту та сторінок у соцмережах, яке передрукували багато обласних та загальнодержавних ЗМІ:

"СБУ викрила "активіста" на Одещині, який прикриваючись боротьбою з корупцією, вимагав гроші з бізнесу

Служба безпеки України викрила громадську організацію на Одещині, яка прикриваючись боротьбою з корупцією, вимагала гроші з місцевого бізнесу. У разі відмови підприємців, їм створювали "суспільний резонанс" та завдавали репутаційної шкоди.

За інформацією СБУ, злочинну схему організував представник однієї з громадських організацій міста Подільськ. Зловмисник протиправно збирав та фіксував компрометуючу інформацію щодо діяльності та особистого життя місцевих посадовців, бізнесменів, публічних осіб та просто заможних громадян.

Потім "активіст" ініціював особисту зустріч із «жертвою» і пропонував вирішити питання щодо не оприлюднення здобутої інформації. Далі в ультимативній формі він озвучував суму так званої "фінансової допомоги на громадську діяльність і боротьбу з корупцією".

Правоохоронці затримали зловмисника під час передачі йому другої частини "відкупу" від одного з місцевих підприємців.

Наразі йому оголошено підозру за ч. 4 ст. 189  (вимагання, що завдало майнової шкоди в особливо великих розмірах, або вчинене організованою групою чи в умовах воєнного або надзвичайного стану) Кримінального кодексу України і обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Триває слідство для встановлення причетності громадської організації до інших випадків тиску на місцевий бізнес.

Заходи із викриття протиправної діяльності здійснювали співробітники СБУ Одеської області спільно з Департаментом контррозвідки СБУ та слідчими Нацполіції за процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури Одеської області".

У повідомленні найбільш цікаво те, що хлопці із Служби Божої України (СБУ) фактично визнали наявність у справі організованого злочинного угрупування (ОЗУ) Майтала не одинокий шакал (шакали живуть лише в зграях!) а учасник банди рекетирів-шантажистів, що може маскуватися, як під громадську організацію, так і під державні органи управління.

Це, безумовно, радує. Бо свідчить про початок системної боротьби із злочинністю і антидержавними елементами у місті Подільськ. Респект, респект, міцно тримайте прапор і скальпель у своїх руках.

Ну й, безумовно, почалася, насамперед, інформаційна протидія з боку ОЗУ.

Очолив її відомий у місті Подільську колишній мент-перевертень, а нині функціонуючий мамкойоб, Віталій Левицький.

Це опудало вважає себе самим хитровиїбаним інтернет-фейком. Створивши сотні акакунтів у соцмережах і на форумах у коментарях різних ЗМІ, він від імені усіляких Воин Света, Наталья Рязанова і т.п. намагається відбілити очко Майтали і хрюкальник Свині Албанського. Буцімто, це постраждалі не за злочинні гроші, а за святу правдоньку, істоти.

Ну, словом, пердить у діжку щосили і знімає грошенята з ТВО мера Подільська й надалі.

По темі Майтали підметушився під клієнтом і хитровиїбаний сріблолюб Вітьок Зуєв. Як відомо, він зараз працює на Свиню Албанського. І лейтмотивною думкою опуса Вітюші у соцмережах стало те, що головний замовник Майталиних злочинів по шантажу і рекету місцевих комунальщиків є не ТВО мера Подільська Олег Свиня Албанський, а дрібний балтський підприємець Михайло Чабанюк, у фейковій організації якого "Антикорупційна рада Балтського району Одеської області" Юрік Майтала рахувався заступником лівої ноги кульгавої кобили.

Албанський здав і злив Майталу по повній, Юра бай-бай. І в десна ми не цілувались і міньєт ти мені не робив. Ну такі нрави у їхній шайкі. Розвели дурачка Майталу, бо він на це заслуговував. І хоча крокодилячі сльози Майтали нікого в оману не введуть, але й міф про стирильну чистоту свині із багнюки, який твориться на наших очах, це надурілово.

Хоча й Вітя працює над пранням брудної білизни обісравшогося Албанського із ретельністю пилососа на літеру "х".

Ми ж наполягаємо, що до складу ОЗУ, публічною мордою якого був Майтала, входив саме Албанський, а не підірваний Чабанюк. Чабанюк пресував тільки автомайстерні і шиномонтажі у Балтському і Кодимському районах. Тобто, у нього,як в анекдоті, свій дрібний пошивочний цех, який до шантажу і рекету подільських чиновників ніякого відношення не має. Тут діє принцип: "Дивись, кому вигідно!" У чиї свинячі ночви помийні грошики наливалися і наливаються.

Ото недарма кажуть, що у Перемоги завжди багато батьків, поразка ж завжди сирота! Багато хто хоче нагрітися на добре зробленій справі.

Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ володіє повною інформацією, як починалися та розготалися події навколо знешкодження злочинця Майтали, хто починав цю справу, хто був причетний, хто зробив який внесок, а хто потім став рибою-прилипалою. В інтересах слідства ми багато чого із цієї інформації розголошувати не можемо, бо вважаємо шкідливим, неетичним і непрофесійним. Але окремі "вопіющіє" факти нас просто веселять. Своїм гарним настроєм завжди поділимося з нашими шановними читачами, бо ми творимо громадянське суспільство, де нема місця брехні і корупції

                                                        Співає півник у суді,

                                                        Неначе на паркані.

                                                        Раніш служив він у Свині,

                                                        А нині - на аркані!

3 коментарі:

  1. А де Десятніков, той теж за гроші скарги пише.

    ВідповістиВидалити
  2. А почему СБУ не видит Гинкула и Московский патриархат? Майтала снимал видео про взятки СБУ, вот они и мстят ему.

    ВідповістиВидалити
  3. В тюрьме у Юры бронь на место возле параши,он же Питух в законе вы слыхали?

    ВідповістиВидалити