середа, 12 липня 2023 р.

Представлення нового очільника Подільської поліції. Гладенько було на папері, та забули про каптурів

У вівторок 11 липня громадськості і особовому складу Подільського районного управління поліції був передставлений новий керівник підполковник Олег Іванович Жуковський.

Захід відбувався у конференц-залі Подільської міської ради у приміщенні будівлі прокуратури на проспекті Шевченка.

Представляв нового керівника очільник Одеської обласної поліції Іван Васильович Жук.

На представленні був присутній голова військової адміністрації Подільського району Михайло Дмитрович Лазаренко, який координує діяльність усіх правоохоронців району.

У своєму зверненні до нового керівника поліції району Іван Жук наперше звернув увагу свого підлеглого на необхідність ретельно, щільно і активно співпрацювати із ЗМІ та журналістами, які мають висвітлювати для громади роботу Подільської поліції.

Це приємно, і характеризує високопоставленного поліцейського якнайкраще. Як людину, що розуміє роль поліції у побудові громадянського суспільства в Україні.

Взагалі, очільник Національної поліції Одеської області справив приємне враження на присутніх. Молодий, розумний, професійний, і, чого ми ніколи не бачили у поліцейських керівниках його рівня, з гарним почуттям гумору. Це плюс.

(З жахом і огидою згадується його попередник Семенишин, який волєнс-нєволенс кришував злочинне угрупування Майтали-Левицького, і хотів щоби подільські поліцейські танцювали під їхню сопілку. Фактично легалізував це ОЗУ. Та й, взагалі, розглядав область, як сходинку у кар'єрі, нічого не робив, а сидів, як Іванушка-дурник на печі і жалостливо дивився у бік Києва. Його діяльність на посаді керівника Донецької поліції під час АТО нашою редакцією також розслідується. І ми вам, шановні читачі, обіцяємо розповісти про діяльність цього ледаря на тій посаді)

Але, наперед, хочемо поштиво подякувати колишньому керівнику Подільського райвідділку поліції Віталію Юхимовичу Мельниченку. Він справжній поліцейський: професійний, чесний, порядний, непорушний у принципах. Наше видання неодноразово писало про діяльність Віталія Мельниченка на усіх посадах (Кодима, Балта, Любашівка, Подільськ, зона АТО) https://kotpartizanen.blogspot.com/2019/01/blog-post_9.html  Його робота завжди була прикладом для підлеглих і взірцем для поліцейських України! Дякуємо Вам, Віталіє Юхимовичу!

І сподіваємося, що у такий складний час Ви не полишите громадської публічної діяльності у нашому районі. Такими кадрами держава не має розкидатися. І Ваша відповідальність за долю України нас обнадіює.

Олегу Івановичу Жуковському ми хочемо побажати перевершити свого попередника. Бо в кожній професії завжди треба прагнути бути найкращим.

Також хочемо звернути увагу наших читачів на промову очільника Подільського району Михайла Дмитровича Лазоренка. На його розуміння ситуації. Район у надійних руках.


Не обійшлося і без червоточинки. Про яку ми зобов'язані розповісти громадськості.

Як свідчать журналісти, що були присутні на заході, відомий заробітчанин поліцейський Віталій Каптур перешкоджав роботі журналістів. Він, увійшовши дуже природньо у роль швейцара-холуя, намагався завадити присутності журналістів на представленні нового очільника Подільського РУП. Стоячи на дверях громадського конференц-залу, як на дверях власного сараю, ця істота уявила себе Святим Петром на воротах Раю, "що хочу, те й ворочу" і визначаю хто гідний, а хто - ні. Він вів себе по відношенню до журналістів нахабно і по-хамськи, як класичний Держиморда часів Януковича.

Словом, потужно напрацьовував у свою біографію статтю 171 Кримінального Кодексу України "Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів" і 3 роки позбавлення волі за цією статтею.

Цей порепаний недолугий перевертень вимагав якесь невідоме запрошення у журналістів і натякав, що у конференц-залі відбувається приватна свінгер-вечірка за участю поліцейських Подільщини і навіть присутня жіноча "обнажонка", тому журналістів пускати на це втаємничене свято не можна.

Те, що сорому у Каптура (Капюшона) ніколи не було, усі у Подільську знають, тепер, виявилося, що й розуму в нього немає, якщо воно таке несе.

Воно погрожувало усіх журналістів перевіряти і тримати на гачку.

І що дуже показово, як тільки очільник обласної поліції Іван Жук публічно і пріоритетно закликав нового керівника Подільського райвідділку щільно і активно працювати із засобами масової інформації і журналістами, бурмило Каптур тут же нагло порушив його вказівку і зробив "ведмежу послугу" новому керівництву района і області.

То не дивно, враховуючи багатолітню дружбу на кримінальній почві між Каптуром і колишнім мєнтом, вбивцею і рейдером, Юрочкою Кефіром Тищенко. Ото вони в Ананьїві так бепредєльнічали, що довелося начальству переводити Каптура у Подільськ від гріха подалі.

Але й тут порепаний старий грєховоднік навіть на канцелярській посаді знайшов для себе можливість вчиняти злочини: перешкоджати законній професіййній діяльності журналістів.

Сподіваємося, новий очільник Подільської поліції не буде замітати сміття по кутках, і за прикладом усіх успішних керівників посадить трьох (3) своїх найбільш одіозних підлеглих. 

(А ганебна практика ховати правоохоронних правопорушників по інших районах, аби вони там продовжували свкоювати злочини буде припинена. Не звітами одними та офіційною статистикою живе поліція).

Бо в країні - війна, і терпіти злочинне свавілля каптурів більш ніхто не буде.

Слава Україні!

Смерть ворогам!

Немає коментарів:

Дописати коментар