неділя, 9 січня 2022 р.

Іудушка Паламарчук продовжує красти мільйонами, наче живе останній день!

Надибали на просторах інету! Що ще треба, які докази потрібні правоохоронцям, аби побачити, що Іудушка Паламарчук знов вкрав гроші з бюджету Куяльницької громади! Вкрав у стариків, інвалідів і дітей! У свій ненажерливий писок!

"Дякую Вам, Паламарчук Сергій Миколайович за вул.Ягорлицьку, с.Вестерничани Куяльницької сільської ради, тепер люди щасливі))))  Нагадаю на ремонт вулиці було витрачено 1млн. 403 тис 881 грн 60 коп...."




Нагадаємо, що Держаудитслужба, провівши ревізію, виявила, що Іудушка в минулому році вкрав у Куяльницької громади 70 млн. грн. СБУ двічі робила обшуки у приміщені Куяльницької сільської ради, проводила виїмку документів. Декілька кримінальних справ вже були на фініші. СБУшники відпрацювали класно!

Але... Іудушка дав хабаря у розмірі 100 тис доларів колишньому начальнику Держаудитслужби по Півночі Одещини, а нині заступнику губернатора Одеської області Гриневецького Олегу Муратову! І усі справи проти С.М.Паламарчука були закриті. Хабар передавав Міша Шмушкович, свояк нардепа Олексія Гончаренка.

                                              Ось вони ці голубки. Зліва Олег Муратов

Тож тепер Іудушка Паламарчук, хвацько і безоглядно на закон, продовжує грабувати мешканців вулиці Ягорлицької сели Вестерничани, та мешканців інших вулиць усіх сел Куяльницької громади!

Ну коли ж ти нажерешся, мразото?!

Коли нажереться твій подєльнік Олег Муратов?

Цікаво, чи заносить він наверх особисто Сергію РафаїловичуГриневецькому?

А в останньому випадку є сакральний знак, що вам скоро прийде пиздець. Назва села Вестерничани походить від слова "вестерн".

Тож до Суда Лінча вже недалеко. Прийдуть по вас українські воїни не в білих ковпаках, а в зелених балаклавах

2 коментарі: