пʼятниця, 28 січня 2022 р.

Кабана обкладають законами! І не тільки у міськраді...

Із січня 2022 року всі заклади загальної середньої освіти мають перейти на оновлене шкільне меню, впровадження якого почалося з 1 вересня 2021 року. Нове збалансоване харчування дітей. Ось це і є проект Єлени Зеленського, здорова їжа, здорова Нація!

Як передає Укрінформ, така норма передбачена постановою Кабінету Міністрів від 24 березня 2021 р. № 305 для шкіл, які в 2021 році уклали договори на постачання харчових продуктів або надання послуг з харчування до 31 грудня 2021 року: https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3378768-ukrainski-skoli-z-1-sicna-perehodat-na-nove-menu.html

Побачимо, як у цих буде працювати секретар міськради від "Слуги народу!" Олег Свиня Албанський, який користуючись службовим становищем, привласнив постачання продуктів харчування в усі комунальни і освітянські заклади міста собі, своїм реальним і підставним фірмам! 

Побачимо чи зможе зловживати на дітях з таким же розмахом!

Ми будемо пильно відслідковувати ситуацію і проведемо по ній своє журналістське розлідування!

Албанський ми бачимо тебе в приціл... відеокамер


3 коментарі:

  1. Я очень переживаю за здоровье детей,которые будут кушать не качественные,просроченные продукты от Албанского.Работая у него в холодильнике Олег не раз заставлял менять сроки годности на более свежие,ничего не оплачивая за эту крим работу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У цього покидька вистачить совісті на усе, на будь який кримінальний злочин!

      Видалити
    2. Здоровье детей священно, а для Богданыча священы только деньги. Погубит он дитишек.Я тоже работал у него, знаю про его криминальные делишки.

      Видалити