пʼятницю, 19 листопада 2021 р.

Вандали в Подільську! Поіменно!

Наприкінці червня 2021 року у нашому місті, в Подільську, відкрили новий чудовий естетично прекрасний парк у мікрорайоні "Північний", навпроти 3-ої школи.

Вдячні люди казали слова подяки будівникам і владі міста. Діти раділи і насолоджувалися. Ось як це виглядало.

Але протягом 4,5 місяців місцеві вандали неодноразово руйнували та шкодили парк, міське майно, наносячи тим самим відчутні збитки бюджету міста.

І от 12-го листопада парк був фактично зруйнований. За одну ніч! Руками неповнолітніх вандалів і моральних виродків.

Подивіться, на яку руїну вони перетворили парк!

Збитки нанесені на суму 227 тис. грн. А це кримінальна справа!

Можливо, це відбулося тому, що попередні хуліганські вчинки лишилися безкарними. І не тільки через недбалі дії правоохоронців, а й через відсутність громадського осуду. Відсутність у нашому місті традиції громадського осуду конкретних злочинців. Громада не засуджує злочинців, не ставить їм на вигляд!

Загін і редакція сайту вирішили виправити цю ситуацію і зробити наших "героїв" відомими. І не тільки їх, але й їхніх батьків. Бо цей вандалізм, це варварство підростаючих шакалят - результат батьківського виховання. Та їхньої наглості.

Бо, як нам стало відомо із наших достовірних джерел у правоохоронних органах, влада запропонувала батькам компенсувати збитки і втрати, аби не відкривати кримінальне провадження проти їхніх дітей. Батьки вандалів спочатку погодилися, бо це була чесна пропозиція і маленька плата за те, що натворили їхні нащадки. Але потім встали на підлу і хитру позицію: "А ви спочатку доведіть, що це зробили саме наші діти!" Тобто, відмовились компенсувати громаді усі втрати і збитки. 

А це вже підлість. І цей приклад підлості вони продемонстрували, насамперед, власним дітям. Як не треба бути відповідальними громадянами, а треба хитрити, брехати і викручуватися усіляко нечесно. (І не хвилює їх, що проти їхніх дітей порушили кримінальну справу. Підлітки можуть і не розуміти усіх наслідків цього, але ж батьки мають розуміти).

Хай мешканці міста знають адреси вандалів і варварів, хай дзвонять їхнім батькам і висловлять свою думку про них та виховання їхніх дітей, хай побачивши на вулиці цих "героїв" висловлять своє ставлення до їхнього вчинку! Хай особи понесуть у першу чергу моральне покарання! Бо ми думаємо, що жоден мешканець Подільської громади не одобрить і не підтримає їхній злочин. Хай колективи, де працюють батьки вандалів, знають, хто позбавив їхніх діточок і місто чудового парку! Хай педагоги в школі пояснять своїм учням, що це є вандалізм і пояснять, хто такі ці неповажні вандали в історії людства.

Отже, головним зачинщиком був Олександр Олександрович Гребенюк, 2006 року народження, учень 10 класу 3 школи, що знаходиться навпроти парку "Городок", проживає хуліган і вандал по вулиці Армійській 554/102. Мати його, Гребенюк Наталія Леонідівна, працює спеціалістом УНГБ Подільської міської ради, ух ти! мала би гарніше виховувати сина у повазі до міста!, телефон матері 0959385953. Батько вандала, Гребенюк Олександр Георгійович, пенсіонер, колишній міліціонер. Круто, отак міліціонери виховують своїх дітей! Якщо навіть у сім'ях правоохоронців виростають потенційні злочинці, що не мають поваги до закону, то куди ми котимося? І ото батько не розуміє, що безкарність розбещує і його син вже на кривій дорозі?

Другим учасником погрому паркової зони був Рогач Данило Миколайович, 2006 року народження, курсант Одеського мореходного коледжу. Ну ми думаємо, влада міста має направити листа керівництву коледжу, аби вони знали про моральний облік їхнього студента і чим він займається у вільний від навчання час. Проживає Данило Рогач по вул. Армійській 528/31. Мати Рогач Олена Олександрівна, працює продавцем, тел. матері 0957628393. Батько з родиною не проживає. От потім випускай таких морячків за кордон. Добру славу вони там державі зроблять!

Третій учасник знищення та руйнації парку Чуманов Єгор Олександрович, 2006 року народження, проживає за адресою вул. Армійська 40/4. Вчиться в Подільському професійному ліцеї. Ну бурса - є бурса! Хоча там у ним піп московського патріархату посиленно веде уроки "Закона Божія". Ну або Єгор Чуманов ці уроки пропускає, або не тим законам, судячи з наслідків, їх московський піп вчить. Мати  Куценко Віта Василівна, не працює, тел. матері 0509251688. Батько - Чуманов Олексій Вікторович з родиною не проживає.

Четвертим учасником цієї злодійської п'ятірки є Мукан Володимир Сергійович, 2006 року народження, учень 10 класу 3 школи. Проживає вул. Східнослов'янська, 69-а. Мати Унтілова Світлана Борисівна, тел. матері 0508600264. Батько Мукан сергій Володимирович.

Ну і п'ятою учасницею цього вандальського погрому є дівчина, Віталіна Євгеніївна Вербицька, 2008 року народження, учениця 8-го класу 3 школи. Проживає за адресою: вул. Армійська 528/50. Найдивніше і найсумніше в цій історії: чому її батьків не схвилювало, де о 1-шій годині ночі пропадає їхня 13-річна донька? Чому у нічний час вона опинилася у кампанії чотирьох старших за неї хлопців? Мати Віталіни Вербицька Олена Анатоліївна, працює на хлібзаводі, тов. "Одеський хліб", тел. 0677553200, батько Сичов Євген Юрійович.

Отакий рівень моральної деградації деяких представників підростаючого покоління у нашому місті. Руйнують усе навколо, як сепаратисти на Сході України!

Також дивно і сумно, що мешканці навколишніх будинків, а це, нагадаємо, колишні та діючі військові!, які не могли не чути цього скреготу і гаміру о 1-шій годині ночі, не втрутилися! Могли би хоча би викликали поліцію, почувши порушення громадського спокою і порядку! Чому батьки дітей, які гуляють у парку, не захистили свій прекрасний парк від руйнації хуліганами? Зробили вигляд, що їх це не торкається.

Не можна бути байдужими! Громадянське суспільство починається з тебе! Безкарність породжує повернення зла! І завтра це зло прийде у вашу хату, і буде руйнувати ваше майно!

І наостаннє закликаємо наших читачів подивитися відео, де двоє молодих хлопців, які в холод будують цей парк, просять потім не руйнувати його, шанувати усе прекрасне, що є в нашому місті. Наче у воду дивилися!

Та хіба молодих вандалів та їхніх батьків це хвилює?

29 коментарів:

  1. Ватажок щ золотої молодьожі - привик, що все сходить з рук. Ті троє - безбатченьки й неуправляєма дівчина. По-перше треба, щоб школа й учбові заклади дали оцінку - я б вигнала - відрахувала, щоб іншим неповадно було.

    ВідповістиВидалити
  2. В колонию дебилов! На перевоспитание! Родители явно не справляются!

    ВідповістиВидалити
  3. Вигнати з навчальних закладів!

    ВідповістиВидалити
  4. Так чому навчить мати гребенюка, вона сама як чіп, п'яна кожен день, куди тільки дивиться керівник??? П'є з лютенко.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Те, що Лютенко кончений алкаш знає уся громада. Так ось з ким він бухає!

      Видалити
    2. Интересно, а не потрахивает Лютенко Гребенючку во время попоек, пока папа Гребенюк дома картошку чистит?

      Видалити
    3. Лютенко это чмо занюханое слюнявое може кого то ибать? Ходит по улице бумажки сраные фиксирует. Ввалить ему по бебикам штобы искал хорошо!

      Видалити
    4. Цікаво а чомумвони і досі працюють?? Невже немає гідних робітників, крім ціх двох хануриків! А гребенючка колись в міліції працювала иамвигнали за аморальну поведінку

      Видалити
  5. Сказать что я удевлен,ничего не сказать.
    Гребенюк ,Мукан ,и Рогач знаю их с первого класса.
    За Рогача и Мукана я в шоке.
    А вот Гребенюк ещё тот.
    Он все 10 лет на уроках вел себя не адекватно.
    И никто не имел над ним управу.
    Сколько бы мы не писали.
    Чтоб хотя бы с школы его перевели,а то невозможно,из за него на уроке сидеть.
    Может хоть сейчас его исключат.Много было за 10 лет.
    И это начало его взрослой жизни.
    А дальше что,убивать начнет

    ВідповістиВидалити
  6. А почему так мало их же там каждый день по человек 20 ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Злочин відбувався о першій годині ночі. Це була одна компанія, яка залишилася у парку в цей час. Решту відповідей чекаємо від поліції

      Видалити
  7. Яке для них покарання від влади!?????що наша поліція скаже,які прийняли міри????

    ВідповістиВидалити
  8. Всё верно, наказать необходимо, привлекая к ответственности родителей тоже, чтобы больше интересовались тем, чем их детки "увлекаются". Как вариант, заставить всех, и родителей, и детей восстановить парк. Думаю, после трудотерапии каждый подросток прежде, чем делать, трижды подумает.

    ВідповістиВидалити
  9. Девочка, одноклассница моего сына. Сегодня написала замечание её маме... Поверьте никакого раскаяния там нет, и признания вины тоже. Только в ответ мне указания смотреть за своим ребёнком. Вот и всё. Уверенна, что остальные родители этих ребят точно так же отреагируют. Очень хочется справедливости !!! Там просто ужас сотворили с площадкой!!! Видела , фотографировала, выставляла...

    ВідповістиВидалити
  10. Спасибо вам партизаны, что вы боретесь за закон и справедливость в нашем городе. Вы единственные кто говорит правду про всех шакалов которые уничтожают наш город! Таких шакалов надо вытягивать на свет! Пусть все знают, тогда может они одумаются!

    ВідповістиВидалити
  11. Эти шныри малолетки разрушили парк. А с какого х..я парк должны римантировать на мои деньги, а не на ихни? Што лохов нашли? Отловить их и п..здить пока бабло не вернут! И штоб зимой на холоде сами римонтировали!

    ВідповістиВидалити
  12. Сегодня эти дебилы переростки осквернили парк, а завтра эти не наказанные осквернители могилы пойдут осквернять на кладбищах! Минимув в колонию их отправить! Такое спускать нельзя! Это уже не дети, это половозрелые подростки, наглые и циничные, с подачи родителей плюющие на окружающих!

    ВідповістиВидалити
  13. Они, эта шайка, ктати не впервые замечены в правонарушениях. Им просто все сходило с рук. Вот они и превратились в тварей хуже фашистов.

    ВідповістиВидалити
  14. Пидоры, всё что можно сказать

    ВідповістиВидалити
  15. В городских пабликах пишут что родители отказались восстанавливать площадку. Я так понимаю им все рук сойдет( страшно на улицу выходить

    ВідповістиВидалити
  16. Этих малолетних ублюдков, эту гопоту сраную надо изолировать от людей!

    ВідповістиВидалити
  17. В Желтые Воды на рудники отправить. Хоть немного пользы от них будет!

    ВідповістиВидалити
  18. Кстати не вижу реакции школьного руководства 3 школы? Что всё нормальна педагоги? Ничего не случилось?

    ВідповістиВидалити
  19. А директор 3 школи никак нереагирует почему то

    ВідповістиВидалити