субота, 13 листопада 2021 р.

Ананьївський "Газ-Мяс", ананьївські олігархи прагнуть у Лігу Чемпіонів!

Ананьївський "Газ-Мяс" це команда мрії! Під чутливим керівництвом тренера-садиста, команда має досягнути неперехопливих результатів на першості Ананьївського району, а потім вийти на всесвітній рівень, здолати подільську "Імперю Холода", так званих "сабзерівців" Албанського та палахкотливих південців "Буджака" Сергія Паращенка. А потім можна і в Космос, на межгалактичний турнір. Потрібно лише 22 гривні на телеграми!

Юра Барсетка, як і кожен магнат (Каддафі, Берлісконі, Абрамович, Паращенко) потребує футбольного клубу, що буде прославляти фундатора-залипатора.

"Хліба не буде, а видовищ - дам! Ананьїв буде столицею усіх континентів, його перейменують у Нью-Київ, а Київ будуть називати Старий Ананьїв" - пообіцяв прохвост ананьївцям. Ну старий може бути тільки ананьїв.

На "Челсі" у Юрочки грошей не вистачило, тож вирішили організувати самодіяльно, від сохи. Нулі вирішили створити команду з нуля. Як то кажуть, на пердячій тязі.

У виборі назви не сумнівалися, цей поцуплений бренд нікому не переплюнути, тож вирішили, за власним розумінням, назвати команду "Газ-Мяс"! Костін запропонував.

Ну і, звичайно, для міжгалактичних турнірів треба побудувати стадіон, не гірше "Сан-Сіро" і "Ноу Камп"! Гроші вже в облраді Шмушкович на будівництво списав!

Ось хронологія історії команди Ананьївський "Газ-Мяс"!



     
От з такої купки гімна у руках Юрочки починається велична історія спорту і крабів в готелях ОАЕ!



                

1 коментар: