понеділок, 11 лютого 2019 р.

Атракціон фантастичного жлобства і жадібності Паламарчука! Призначив сам собі усі можливі в українському законодавстві премії, надбавки і матеріальну допомогу!

Іудушка Паламарчук, колишній голова Котовської райдержадміністрації, що був упійманий і звільнений з посади за хабар, а нині поставлений Гончаренком, в результаті терору місцевого населення, на посаду голови Куяльницької сільради, пропрацював на цій посаді півтори роки.

За цей час від устиг прославитися тим, що віджимав землі в місцевих подільських фермерів на користь своїх заїзжих хазяїв окупантів, організовував побиття місцевих фермерів, цькування опонентів, відмив грошей облради на кріслах для своєї дупи і дуп своїх лакеїв (біля мільйона гривень!), на нових меблях, відмиві грошей на інших різних оборутках, торгівлі своїх фірм з росією, державою-окупантом, з якою Україна веде вже 5 років війну, сексуальними зв'язками із своїми підлеглими працівницями, іншими службовими і кримінальними злочинами.

І ось за ці заслуги цей клептоман вирішив себе "поощрить" державними грошовими виплатами на 2019 рік з бюджету сільради.

Призначив сам собі усі можливі в українському законодавстві премії, надбавки і матеріальну допомогу! Та, мабуть, усіма можливими у Всесвіті і за його межами!

Милуємося атракціоном фантастичного жлобства і жадібності злиденного Іудушки Паламарчука!



Отакий цінний, але дуже ненажерливий, кадр завівся у наших краях! Отак цей вор і хапуга оцінює свою цінність для держави і Куяльницької громади!

Пенсіонери, ви й досі готові слухати базікання Іудушки Паламарчука про нестачу грошей для вас? Виборці, ви й досі вважаєте, що цей хапуга має продовжувати керувати громадою? Фермери, ви й досі готові відраховувати податки в кишеню Паламарчука?

Ви й досі вважаєте, що оце їбло заслужило ці матеріальні допомоги, надбавки, премії?


У наступних публікаціях ми розповімо, як Паламарчук краде у Шмушковича гроші на передвиборчу кампанію.

Тому в них немає шансів в районі на перемогу їхнього кандидата. І вони це знають, бо нещодавно провели опитування. Правда, нагору начальству передали сфальсифіковані результати.

Далі буде...

Немає коментарів:

Дописати коментар