четвер, 23 січня 2014 р.

Щури тікають із тонучого корабля ПР!


 Як стало відомо КОТОВСЬКИМ ПАРТИЗАНАМ з високих поінформованих джерел два депутати міськради від Партії регіонів В. і П., яких називають у народі солодкою парочкою бурундуків (або в...гіною та п...нісом), подали заяви на вихід із Партії регіонів та фракції ПР у міськраді.

Цього варто було очікувати: вони не вперше змінюють партію, виходячи з конюктурних та бізнесових міркувань. Але такого спринтерства та спритності від них навіть ми не очікували.

Це означає лише одне, що вони усе там висмоктали, що могли і хочуть зберегти награбоване.

Оскільки інформація абсолютна надійна, можемо гірко констатувати: не зіскочать, занадто заплямовані, насвавільничали на багато кримінальних статей!

Виходячи з того, що вищеозначені депутати завжди були відомими взірцевими флюгерами, які виконували волю партійного та міського керівництва, і цим, до речі, неодноразово шантажували своє міське та партійне керівництво, аби ті закривали очі на їхню ганебну поведінку, - це свідчить, що Котовська владна верхівка зараз у паніці!

Хиткість становища котовських «господарів життя» ніколи не для кого не було таємницею, але вони сподівалися, що пронесе. Судячи з того, що почалася втеча тих, кого вони вважали пов’язаними із собою гріхами, кров’ю та спермою, справи в стані регіоналів, а це уся міська верхівка!, - дійсно, швах!

Співчуття до цих пацюків-депутатів ми не маємо. Лише хочемо застерегти тих, хто подасть їм кусень хліба, ковток води та надасть притулок, в тому числі і політичний: ЦИМ ЛЮДЯМ ЗАБОРОНЕНО ЗАХОДИТИ ДО ПРИСТОЙНОЇ ГОСПОДИ! ЗА ПОРУШЕННЯ ЦІЄЇ ЗАБОРОНИ БУДЬ-КИМ ПІД БУДЬ-ЯКИМ ПРИВОДОМ ПОРУШНИК НЕСТИМЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ У ВИГЛЯДІ СУСПІЛЬНОГО ОСУДУ І ПРЕЗИРСТВА ОТОЧУЮЧИХ!

Немає коментарів:

Дописати коментар