пʼятницю, 10 січня 2014 р.

І сміх і гріх! Козацька підполковниця баба Маша дошкулила цариці Катерині Другій!

Кажуть, баба Маша образилася на КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ за необ'єктивне висвітлення її могутньої постаті та лагідної душі. За те, що ми трохи подотепничали на її рахунок. Ач, яка прониклива, впізнала себе!

Добре, тоді трохи пафосу: про видатні досягнення цієї особи.

Бабу Машу Мазур прийняли до Чорноморського Козацтва. І надали їй одразу чин підполковника. Тобто, баба Маша зараз є під полковником. А де перебувають мізки тих полковників, хто здіснив це посміховисько - невідомо.

Видали їй папаху, шаровари з лампасами, жменьку медалей, вдарили, як належить за козацьким звичаєм, шаблюкою по дупі і відпустили виконувати прямі козацькі обов'язки - заносити дупу Плахотному на посаді прес-секретаря.

Нє, чорноморців можна зрозуміти, баба Маша - потужна бойова одиниця! Загризе кого завгодно, навіть без доторкання. Характерниця, мля!

Може тому пенсіонери з котовського Чорноморського Козацтва і прийняли її у свої щільні обійми.За її спиною пів котовського Чорноморського Козацтва сховається! Якщо дошкутильгає, подзенькуючи медалями, отриманими в кривавих боях за пільги і привілеї!

Чому ми вважаємо цю подію видатною? Та схаменіться, люди!

Ніколи в історії українського козацтва у його рядах не було жодної жінки! Їх, коханих, на Січ не пускали! Навіть царицю Катьку, незважаючи на посаду і широчезну дупу, не допустили! Принцип був залізний!

А бабу Машу - прийняли у бійці! І одразу на таку високу посаду! Мабуть, за видатні заслуги у справі... гм, гм... у справі бути бабою Машею. Ось.

Тепер у бойові походи із собой братимуть! Який же марш кидок на 20 кілометрів без неї?

"Попе- по переду Вихованець, а по-  а по заду баба Маша!" Нє, мається на увазі не те що, Вихованець схожий задом на бабу Машу, а що баба Маша усім тили прикриває! Ар'єгард міськвиконкому, мля!

Катерина Друга у труні від заздрості вже перевернулася! Була б жива - вклонилися б до землі козачці високого польоту Маші!

А ось невидатні події у житті бабу Машу чомусь не прикрашають! То пустить не скупу вдячну жіночу сльозу на пиятиці, коли Войцеховська проголосить її членом своєї команди, то прогуляє 100 000 євро виділених клятою Європою на озеленення міста Котовськ (200 дерев коло клубу залізничників зусиллями безкоштовних ліцеїстів, де решта грошей?!) то відніме у дітей Станцію Юних Техників під власні хороми!

Але це теми наступних ретельних прискіпливих рослідувань!

Сьогодні про видатне у житті баби Маші.

Так ось, незважаючи на те, що вона пенсіонерка, баба Маша стала козачкою. Отака дзига!

Бо в Котовську завжди так, вийшов на пенсію - одразу гайнув в козаки! І там - грійся досхочу по самі яйця! Чи що там у них, у козаків?


Андрій Вишневецький, Котовський Партизан, підривник

Немає коментарів:

Дописати коментар