пʼятниця, 17 травня 2024 р.

Подільський суддя Івінський - наш герой! Балтські судді, тримайте стрій! (ФОТО)

Доблесні правоохоронці власними незупинними стараннями продовжують викривати колаборантів на Подільщині і в усій Україні. Той біологічний непотріб і морально зубожілих нелюдів, що визнають правомірною іі заперечують збройну агресію російської педерації проти держави Україна.

Мова про оцю потвору, що мешкає у місті Балта Подільського району.


На російських пабліках, де він глорифікує (прославляє) російських загарбників, він підписується звичним для кацапів ім’ям Вова Ширков. (У кацапських рабів це споконвічна традиція: Мітька, Васька, Ванька, Єрофейка тощо) Бо він там свій.


Офіційно: Ширков Володимир Ілліч, 05.09.1956 р.н. зареєстрований та проживає за адресою: Одеська область, Подільський район, м. Балта, вул. Володимирська, буд. 12.

Ця зловмисна худоба, використовуючи особисту сторінку у соціальній мережі "Одноклассники", здійснював поширення фото та відеоматеріалів зміст яких виправдовує, визнає правомірною та заперечує  збройну агресію російської федерації проти України, а також глорифікує її учасників, у тому числі порушує рівноправність громадян залежно від їхньої расової та національної приналежності.

Ось лише декілька із його дописів, що носять антидержавний, колаборціоністський, образливий для українського народу, характер:




Матеріали кримінальної справи передані до судового органу (Балтський районний суд Одеської області) для притягнення Владіміра Ширкова до відповідальності. Суд вестиме суддя Балтського суду Тітова Тетяна Павлівна.

Виходячи з обставин війни, що точиться в нашій країні, наша редакція має дещо зауважити:

1. Війна торкається усіх, і суддів зокрема.

2. В нашому районі є позитивні рішення суддів стосовно ворогів і колаборантів.

І отут ми хочемо привести у якості позитивного прикладу професійності і патріотизму суддю Подільського Міжрайонного суду Олега Олеговича Івінського. 

Нещодавно, розбираючи подібну справу по агітації на користь агресора, він виніс вирок злочинцю 3 роки позбавлення волі за статею ККУ 436 п.2. Продемонструвавши наявно іі переконливо, що жодна колаборантська падла від покарання не втече! Продемострувавши професійну чесність і патріотизм.

Олег Олегович Івінський віднині герой нашої редакці і загону Котовських Партизанів!

Також суддя Олег Івінський присік своїм рішенням незаконні вимоги колаборанта і мафіозника Гаріка Чорного, що додатковий раз свідчить про його професійність і чесність.

Нагадаємо, це той самий І.Б.Чорний, що у 2022 році намагався пограбувати сім’ю загиблого на війні воїна, намагаючись присвоїти собі гроші, що належали сім’ї, як виплата за загибель воїна. Підробивши нотаріальні і банківські документи.  КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ писали про цей злочин.

Тож ми, і уся Україна!, чекаємо такої чесності і неупередженності від її честі судді Тітової Т.П.

Віримо, що справедливіть переможе, тримаємо справу на контролі редакції, інформуємо про неї громадскість Подільського району і усієї України, не даємо зникнути справі із інформаційного простору!

четвер, 16 травня 2024 р.

Шабаш, що відбувся у Подільську на День Вишиванки!

У Подільську на свято День Вишиванки місцевий свинарник вирішив попіаритися. Усе злочинне начальство вирішило зробити знімку своїх тулубів біля пам'ятника Тарасу Шевченку.

Але ж куди це дивляться Свиня і Мурка?

Вони дивляться на Світле Майбутнє Подільська!

А справжнє святкування Дня Вишиванки у Подільську дивіться ось за цим посиланням:  

https://www.facebook.com/share/p/vjs3eBL1Af8Sn2yV/

вівторок, 14 травня 2024 р.

У Подільську впіймали на хабарі гниду ТЦКакашника!

Майже уся чоловіча половина мешканців міста Подільська знає цю гниду і лицеміра Вовку Чеха. Працює цей капітан жаб’ячих військ у Подільському ТЦК на ресепшені

На початку 2022 року він закликав усіх йти на війну, кидався патріотичними гаслами і волав, що він у ТЦК лише на декілька місяців, а потім піде на фронт, на передову, у бій з окупантами. І буде разом з тими, кого він відправляє на фронт!

У 2024 році ця секретутка Чех й далі стоїть за стійкою у ТЦК, продовжує пафосно виголошувати патріотичні гасла, тільки морда в нього стала ширша за плечі, та за 2 роки війни з’явився елітний позашляховик! А лексикон та гасла, з яким він інших відправляє на смерть, не змінився у цього паперового "героя".

Але українська приказка "Волоцюзі - по заслузі!" завжди спрацьовує!

Доблесні правоохоронці затримали Вовчика Чеха на хабарі!

Наша редакція не може розповісти підробиці злочину скоєнного Чехом  і його затримання, бо того потребують інтереси слідства. Єдине що можемо сказати, що погорів шахрай коли узяв у клювик 15000 гривень хабаря. Не для себе, звичайно, для дружини і діточок.

Це березень 2002 року - лише початок огрядних часів! Які незабаром зміняться для нього на худі часи!

Також до цього злочину був причетний і юрист ТЦК Віталій Колосович, обісранець, колишній ментяра, про якого наше видання неодноразово писало. Який у перший же день повномасштабної війни прибіг у ТЦК і влаштувався у цьому закладі на посаду юриста. У ТЦК він заробляє значно більше аніж на своїй попередній посаді (І це ми ще не враховуємо хабарі!)

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/03/blog-post_24.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/07/blog-post_19.html

Тобто, виходить, що "герой" і "патріот" Вовка Чех, замість того аби боронити Україну на фронті, брав хабарі та мзду із пересічних українців, тобто, працював ця гнида пащекувата на окупантів!

Пацюки Чех і Колосович беруть хабарі у військоматі (ТЦК), поки справжні хлопці, цвіт Нації, гинуть на фронті! Вони мають гинути за цих двох хабарників?

Без міцного тилу Україні Перемогу у війні не здобути! А тил у нас гнилий! Долі найкращих хлопців вирішують злочинці, тилові щури!

Треба зачищати тил! Як у випадку із покидьком Чехом!

понеділок, 13 травня 2024 р.

Рубрика "Пси режиму"!

Якщо ти народився холуєм, прожив холуєм, то ти і здохнеш холуєм. І у пеклі будеш холуєм, висолопивши язика, підкладатимеш хмизу у казан зі смолою, де пекельно варитиметься Свиня, а потім сам шубовснеш у цей казан.

пʼятниця, 10 травня 2024 р.

Крадуть усі! "Вор прощенний" - перший ворог України!

"Доборолась Україна

До самого краю.

Гірше ляха свої діти

Її розпинають".

Тарас Шевченко "І МЕРТВИМ, І ЖИВИМ, І НЕНАРОЖДЕННИМ ЗЕМЛЯКАМ МОЇМ В УКРАЙНІ І НЕ В УКРАЙНІ МОЄ ДРУЖНЄЄ ПОСЛАНІЄ"

Колись в Україні воровство вважалося найбільшим, найганебнішим злочином. Зараз, особливо з початком повномасштабної війни, в Україні крадуть усі, крадуть безбожно. Краде місцева влада, краде верховна влада, крадуть військові у своїх, крадуть "липові" волонтери, крадуть правоохоронці, в тому числі у справжніх волонтерів (ситуація в Подільську, коли начальник Подільського райуправління О.І.Жуковський вимагає, аби волонтери не допомагали армії і фронту, а віддавали гроші йому на хабарі - яскраве тому свідчення!)

Вори не відчувають гріха ані перед громадою, ані перед Україною, ані перед Богом, ані перед власними дітьми!

Державне Бюро Розслідувань України викрило військовослужбовців які обкрадали власних солдатів. Разом з представниками підприємств-постачальників (як в Подільську це робить Свиня Албанський разом із своєю сім’єю і фірмами своєї дружини Лесі, при співучасті у злочині Подільської міськради, обкрадаючи школярів та дитсадочки!)

"Працівники ДБР завершили досудове розслідування стосовно організованої групи з-поміж військовослужбовців однієї з частин в Київській області та представників підприємства-постачальника харчових продуктів.

В ході розслідування за матеріалами СБУ ДБР встановило, що учасники групи упродовж червня-листопада 2023 року приховували та не видавали у раціон солдат частину продуктів, які поставлялися у військову частину.

«Заощаджені» у такий спосіб харчі повторно оприбутковувалися по бухгалтерському обліку військової частини на підставі підроблених документів. Отримані гроші за фактично не поставлені продукти розподілялися поміж учасниками групи. Таким чином державі було завдано збитків на 5,4 млн грн, а майже 1 тис. військовослужбовці під час воєнного стану регулярно не отримували якісне харчування.

Після викриття ДБР злочинної схеми, проведення обшуків та затримань фігурантів, у військовій частині повторно перевірено стан та умови харчування. Військовослужбовці частини відзначили значне покращення якості харчування: їм почали видавати повний раціон продуктів, згідно з встановленими стандартами та нормами.

Для забезпечення відшкодування завданих державі збитків на майно та грошові кошти фігурантів накладено арешти із забороною відчуження.

Учасники організованої групи підозрюються у заволодінні чужим майном, складанні підроблених документів, привласненні військового майна за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану та в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 358, ч. 4 ст. 410 КК України).

Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Процесуальне керівництво здійснює Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону".

"Вори прощенні" - перші вороги України! А поряд з ними на цьому ганебному п’єдесталі стоять правоохоронці-перевертні, які за хабарі дають цим ворам можливість й надалі руйнувати державу Україна і нашу Перемогу!

понеділок, 6 травня 2024 р.

Інваліди-імбиціли, ваше серце під прицілом!

Учора був Міжнародний день боротьби за права людей із інвалідністю!

Ми вважаємо усі мешканці Подільської громади мають піднятися на боротьбу за права інвалідів Вадима і Ростислава Албанських. Ці люди з обмеженими можливостями потребують нашої спільної загальної турботи! Мають стати об’єктом нашої пильної уваги. Не будемо байдужими до проблем із здоров’ям цих хлопців-патріотів, які віддають волонтерам просрочену сгущенку із магазинів папочкі!

Вони мучаються на дорогезних незручних іномарках, купимо їм машини-інвалідки, хай їм буде зручно! А якщо немає "інвалідок" завжди будемо уступати їм місце в маршрутках! Особливо передні крісла, ті, що для інвалідів і дітей!

Їхні батьки коліна та лікті стерли працюючи невсипно впроголодь на громаду. Ось вони:

Халепа! Перепрошуємо, ось вони:

А на попередній світлині була сурогатна матір. 

Тож, враховуючи громадське подвижництво батьків Вадима та Ростислава, громада має узяти діточок під свій патронат. Вони, як Ромул і Рем, вигодовані сурогатною матір’ю-вовчицею, ще прославлять наше місто небаченими рекордами корупції та мародерства!

Лиха пам’ять - теж пам’ять! Світ енергетичний.

Не шануймося, бо ми того варті!

І трохи про культурку.

неділя, 5 травня 2024 р.

Христос воскрес! Про значення слів Христових: “не мир прийшов Я принести, а меч”

Святитель Миколай Сербський (Велімірович)

Місіонерські листи

Лист 9

ковалеві К., про значення слів Христових: “не мир прийшов Я принести, а меч”

"Невже така праведна й милостива людина не розуміє глибинного значення цих слів? Думаю, що ти розумієш їх, тільки шукаєш підтвердження. Праведним і милостивим Господь Сам відкриває таємниці Свої. Якби ти був єдиним ковалем у Єрусалимі, коли євреї розпинали Господа, нікому було б викувати для них цвяхи.

Не думайте, що Я прийшов принести мир на землю; не мир прийшов Я принести, а меч. Так сказав Господь. Читай це так: “Не для того Я прийшов, щоб помирити істину й неправду, мудрість і дурість, добро й зло, правду й насильство, моральність і аморальність, цнотливість і розпусту, Бога й мамону; ні, Я приніс меч, щоб відітнути й відокремити одне від іншого, щоб не було змішання.

Меч, який виходить із вуст, не що інше, як слово Боже, слово істини! Цей меч і приніс Ісус Христос на землю, приніс заради спасіння світу, але не заради миру добра зі злом.”.

Того ж прагнуть і КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ.

субота, 4 травня 2024 р.

І жодна падла не втече! ВІДЕО переслідування і помсти ТЦКакашнику!

Швидше за усе, ті, хто повернуться після нашої Перемоги з війни без руки чи без ноги та їхні більш-менш здорові побратими, не зможуть скинути чи провести якісь свої вимоги перед верховною владою, але ось вгодованим пацюкам ТЦКакашникам, які під примусом відправили їх невмілих і хворих на фронт, вони помститися матимуть змогу, і помстяться обов’язково. Це доступна справа, та й пару треба кудись випустити, та й представницького класу джипи і елітна нерухомість ТЦКакашників потребує нових хазяїв. Не забуваймо й про справедливість, яка є для українців як повітря, як кисень, солодша за копчене сало.

Це відео можна було би назвати міні-репетицією для великого загального масового дійства (Свята душі!), але для його учасників усе було всерьйоз. А всерьйоз - справа серьйозна.

Тільки справжня велика Емоція (а вона присутня у відео) рухає Історію.

Нас чекає цікава Історія після Перемоги. Нудно не буде.

А поки дивимося відео та насолоджуємося:

четвер, 2 травня 2024 р.

У Чистий Четвер свиней не купають!

Як заповідав Господь: не розкидати бісер перед свинями, у Чистий Четвер свиней не купати, до хрюкання свиней не дослухатися!

Але сьогодні ще й День захисту носорогів.  

А от дня захисту бегемотів не існує. Значить, можна на них полювати. Сезон відкритий.

Бегемот - худоба не свійська, але більшість з них зараз гніздяться у містах.

Вдалого полювання, Акели!

середа, 1 травня 2024 р.

Пропала скотина! По кличкі Свиня (ВІДЕО)

Мешканці Подільська спантеличені, висловлюють одне одному глибоку стурбованість! Бо на 52 році життя, не приходячи до тями, Свиня Албанський продовжує керувати містом, вже більше 2 тижнів будучи відсутнім на робочому місці. Віртуал, йопт!

Можна було б сказати: пропав Свиня - та й хуй з ним! Але не усе так просто. Зараз пояснимо: зникнення під час війни керівника стратегічного міста то є питання держбезпеки. Нашої з вами безпеки.

Розглянемо версії зникнення.

Валяється п’яний у канаві? Валяється п’яний у каптерці ресторану Ла Фамілья? Став пілігрімом і попіздюхав пішки босоніж на гору Афон гріхи відмолювати? Леся за подружні зради їбанула сковорідкою по голові так, що досі непритомний?

А може викрали цей цінний тваринного походження кадр? Хоча...

У версію викрадення Свині Албанського прибульцями ми не віримо: хєровий генетичний матеріал.

Слово "органи" перетинається із Албанським тільки у розрізі чисельних кримінальних проваджень.

Викрали поляки за те, що Свиня Албанський наїбав їх із мясом? Не своїм, свинячим, а їхнім. Із стратегічнмх запасів. 

Але ж поляки - то є наші брати! Нє, історія Авеля і Каїна тут не конає. Де Каїн, а де Свиня? Навіть у злодійстві є свій масштаб та ієрархія.

А ось Український МОССАД (УМ) цілком міг викрасти Свиню Албанського. Бо у цієї організації накопичилося багато питань до Свині Албанського. А питання вони не ставлять, а вирішують.

Можливо, події відбувалися, чи відбуваються, ось так:

На відео ми бачимо нову модель Рейдж-Ровера "Піггі-Ваген" та знайомі припухлі обриси віп-пасажира.

Далі більше, дивовижа охуєнна, як в історії з будинком по вулиці Садовій, 302-біс: позавчора зникла і його перший заступник Мурка! Ти наш Мурьоночок!

Потім зник подєльнік Свині - Іудушка Паламарчук. Але, кажуть, його десь бачили, біля якоїсь осики.

Словом, явно без УМ не обійшлося. Бо почерк доволі знайомий. Майстрів заплічних справ.

Так може нам, шановні земляки, об’яву дати? На кшталт цієї:


Можливо, ця собака із цією свинею і у параксизмах "русского міра" свинособак роблять?