вівторок, 14 травня 2024 р.

У Подільську впіймали на хабарі гниду ТЦКакашника!

Майже уся чоловіча половина мешканців міста Подільська знає цю гниду і лицеміра Вовку Чеха. Працює цей капітан жаб’ячих військ у Подільському ТЦК на ресепшені

На початку 2022 року він закликав усіх йти на війну, кидався патріотичними гаслами і волав, що він у ТЦК лише на декілька місяців, а потім піде на фронт, на передову, у бій з окупантами. І буде разом з тими, кого він відправляє на фронт!

У 2024 році ця секретутка Чех й далі стоїть за стійкою у ТЦК, продовжує пафосно виголошувати патріотичні гасла, тільки морда в нього стала ширша за плечі, та за 2 роки війни з’явився елітний позашляховик! А лексикон та гасла, з яким він інших відправляє на смерть, не змінився у цього паперового "героя".

Але українська приказка "Волоцюзі - по заслузі!" завжди спрацьовує!

Доблесні правоохоронці затримали Вовчика Чеха на хабарі!

Наша редакція не може розповісти підробиці злочину скоєнного Чехом  і його затримання, бо того потребують інтереси слідства. Єдине що можемо сказати, що погорів шахрай коли узяв у клювик 15000 гривень хабаря. Не для себе, звичайно, для дружини і діточок.

Це березень 2002 року - лише початок огрядних часів! Які незабаром зміняться для нього на худі часи!

Також до цього злочину був причетний і юрист ТЦК Віталій Колосович, обісранець, колишній ментяра, про якого наше видання неодноразово писало. Який у перший же день повномасштабної війни прибіг у ТЦК і влаштувався у цьому закладі на посаду юриста. У ТЦК він заробляє значно більше аніж на своїй попередній посаді (І це ми ще не враховуємо хабарі!)

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/03/blog-post_24.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/07/blog-post_19.html

Тобто, виходить, що "герой" і "патріот" Вовка Чех, замість того аби боронити Україну на фронті, брав хабарі та мзду із пересічних українців, тобто, працював ця гнида пащекувата на окупантів!

Пацюки Чех і Колосович беруть хабарі у військоматі (ТЦК), поки справжні хлопці, цвіт Нації, гинуть на фронті! Вони мають гинути за цих двох хабарників?

Без міцного тилу Україні Перемогу у війні не здобути! А тил у нас гнилий! Долі найкращих хлопців вирішують злочинці, тилові щури!

Треба зачищати тил! Як у випадку із покидьком Чехом!

понеділок, 13 травня 2024 р.

Рубрика "Пси режиму"!

Якщо ти народився холуєм, прожив холуєм, то ти і здохнеш холуєм. І у пеклі будеш холуєм, висолопивши язика, підкладатимеш хмизу у казан зі смолою, де пекельно варитиметься Свиня, а потім сам шубовснеш у цей казан.

пʼятниця, 10 травня 2024 р.

Крадуть усі! "Вор прощенний" - перший ворог України!

"Доборолась Україна

До самого краю.

Гірше ляха свої діти

Її розпинають".

Тарас Шевченко "І МЕРТВИМ, І ЖИВИМ, І НЕНАРОЖДЕННИМ ЗЕМЛЯКАМ МОЇМ В УКРАЙНІ І НЕ В УКРАЙНІ МОЄ ДРУЖНЄЄ ПОСЛАНІЄ"

Колись в Україні воровство вважалося найбільшим, найганебнішим злочином. Зараз, особливо з початком повномасштабної війни, в Україні крадуть усі, крадуть безбожно. Краде місцева влада, краде верховна влада, крадуть військові у своїх, крадуть "липові" волонтери, крадуть правоохоронці, в тому числі у справжніх волонтерів (ситуація в Подільську, коли начальник Подільського райуправління О.І.Жуковський вимагає, аби волонтери не допомагали армії і фронту, а віддавали гроші йому на хабарі - яскраве тому свідчення!)

Вори не відчувають гріха ані перед громадою, ані перед Україною, ані перед Богом, ані перед власними дітьми!

Державне Бюро Розслідувань України викрило військовослужбовців які обкрадали власних солдатів. Разом з представниками підприємств-постачальників (як в Подільську це робить Свиня Албанський разом із своєю сім’єю і фірмами своєї дружини Лесі, при співучасті у злочині Подільської міськради, обкрадаючи школярів та дитсадочки!)

"Працівники ДБР завершили досудове розслідування стосовно організованої групи з-поміж військовослужбовців однієї з частин в Київській області та представників підприємства-постачальника харчових продуктів.

В ході розслідування за матеріалами СБУ ДБР встановило, що учасники групи упродовж червня-листопада 2023 року приховували та не видавали у раціон солдат частину продуктів, які поставлялися у військову частину.

«Заощаджені» у такий спосіб харчі повторно оприбутковувалися по бухгалтерському обліку військової частини на підставі підроблених документів. Отримані гроші за фактично не поставлені продукти розподілялися поміж учасниками групи. Таким чином державі було завдано збитків на 5,4 млн грн, а майже 1 тис. військовослужбовці під час воєнного стану регулярно не отримували якісне харчування.

Після викриття ДБР злочинної схеми, проведення обшуків та затримань фігурантів, у військовій частині повторно перевірено стан та умови харчування. Військовослужбовці частини відзначили значне покращення якості харчування: їм почали видавати повний раціон продуктів, згідно з встановленими стандартами та нормами.

Для забезпечення відшкодування завданих державі збитків на майно та грошові кошти фігурантів накладено арешти із забороною відчуження.

Учасники організованої групи підозрюються у заволодінні чужим майном, складанні підроблених документів, привласненні військового майна за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану та в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 358, ч. 4 ст. 410 КК України).

Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Процесуальне керівництво здійснює Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону".

"Вори прощенні" - перші вороги України! А поряд з ними на цьому ганебному п’єдесталі стоять правоохоронці-перевертні, які за хабарі дають цим ворам можливість й надалі руйнувати державу Україна і нашу Перемогу!

понеділок, 6 травня 2024 р.

Інваліди-імбиціли, ваше серце під прицілом!

Учора був Міжнародний день боротьби за права людей із інвалідністю!

Ми вважаємо усі мешканці Подільської громади мають піднятися на боротьбу за права інвалідів Вадима і Ростислава Албанських. Ці люди з обмеженими можливостями потребують нашої спільної загальної турботи! Мають стати об’єктом нашої пильної уваги. Не будемо байдужими до проблем із здоров’ям цих хлопців-патріотів, які віддають волонтерам просрочену сгущенку із магазинів папочкі!

Вони мучаються на дорогезних незручних іномарках, купимо їм машини-інвалідки, хай їм буде зручно! А якщо немає "інвалідок" завжди будемо уступати їм місце в маршрутках! Особливо передні крісла, ті, що для інвалідів і дітей!

Їхні батьки коліна та лікті стерли працюючи невсипно впроголодь на громаду. Ось вони:

Халепа! Перепрошуємо, ось вони:

А на попередній світлині була сурогатна матір. 

Тож, враховуючи громадське подвижництво батьків Вадима та Ростислава, громада має узяти діточок під свій патронат. Вони, як Ромул і Рем, вигодовані сурогатною матір’ю-вовчицею, ще прославлять наше місто небаченими рекордами корупції та мародерства!

Лиха пам’ять - теж пам’ять! Світ енергетичний.

Не шануймося, бо ми того варті!

І трохи про культурку.

неділя, 5 травня 2024 р.

Христос воскрес! Про значення слів Христових: “не мир прийшов Я принести, а меч”

Святитель Миколай Сербський (Велімірович)

Місіонерські листи

Лист 9

ковалеві К., про значення слів Христових: “не мир прийшов Я принести, а меч”

"Невже така праведна й милостива людина не розуміє глибинного значення цих слів? Думаю, що ти розумієш їх, тільки шукаєш підтвердження. Праведним і милостивим Господь Сам відкриває таємниці Свої. Якби ти був єдиним ковалем у Єрусалимі, коли євреї розпинали Господа, нікому було б викувати для них цвяхи.

Не думайте, що Я прийшов принести мир на землю; не мир прийшов Я принести, а меч. Так сказав Господь. Читай це так: “Не для того Я прийшов, щоб помирити істину й неправду, мудрість і дурість, добро й зло, правду й насильство, моральність і аморальність, цнотливість і розпусту, Бога й мамону; ні, Я приніс меч, щоб відітнути й відокремити одне від іншого, щоб не було змішання.

Меч, який виходить із вуст, не що інше, як слово Боже, слово істини! Цей меч і приніс Ісус Христос на землю, приніс заради спасіння світу, але не заради миру добра зі злом.”.

Того ж прагнуть і КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ.

субота, 4 травня 2024 р.

І жодна падла не втече! ВІДЕО переслідування і помсти ТЦКакашнику!

Швидше за усе, ті, хто повернуться після нашої Перемоги з війни без руки чи без ноги та їхні більш-менш здорові побратими, не зможуть скинути чи провести якісь свої вимоги перед верховною владою, але ось вгодованим пацюкам ТЦКакашникам, які під примусом відправили їх невмілих і хворих на фронт, вони помститися матимуть змогу, і помстяться обов’язково. Це доступна справа, та й пару треба кудись випустити, та й представницького класу джипи і елітна нерухомість ТЦКакашників потребує нових хазяїв. Не забуваймо й про справедливість, яка є для українців як повітря, як кисень, солодша за копчене сало.

Це відео можна було би назвати міні-репетицією для великого загального масового дійства (Свята душі!), але для його учасників усе було всерьйоз. А всерьйоз - справа серьйозна.

Тільки справжня велика Емоція (а вона присутня у відео) рухає Історію.

Нас чекає цікава Історія після Перемоги. Нудно не буде.

А поки дивимося відео та насолоджуємося:

четвер, 2 травня 2024 р.

У Чистий Четвер свиней не купають!

Як заповідав Господь: не розкидати бісер перед свинями, у Чистий Четвер свиней не купати, до хрюкання свиней не дослухатися!

Але сьогодні ще й День захисту носорогів.  

А от дня захисту бегемотів не існує. Значить, можна на них полювати. Сезон відкритий.

Бегемот - худоба не свійська, але більшість з них зараз гніздяться у містах.

Вдалого полювання, Акели!

середа, 1 травня 2024 р.

Пропала скотина! По кличкі Свиня (ВІДЕО)

Мешканці Подільська спантеличені, висловлюють одне одному глибоку стурбованість! Бо на 52 році життя, не приходячи до тями, Свиня Албанський продовжує керувати містом, вже більше 2 тижнів будучи відсутнім на робочому місці. Віртуал, йопт!

Можна було б сказати: пропав Свиня - та й хуй з ним! Але не усе так просто. Зараз пояснимо: зникнення під час війни керівника стратегічного міста то є питання держбезпеки. Нашої з вами безпеки.

Розглянемо версії зникнення.

Валяється п’яний у канаві? Валяється п’яний у каптерці ресторану Ла Фамілья? Став пілігрімом і попіздюхав пішки босоніж на гору Афон гріхи відмолювати? Леся за подружні зради їбанула сковорідкою по голові так, що досі непритомний?

А може викрали цей цінний тваринного походження кадр? Хоча...

У версію викрадення Свині Албанського прибульцями ми не віримо: хєровий генетичний матеріал.

Слово "органи" перетинається із Албанським тільки у розрізі чисельних кримінальних проваджень.

Викрали поляки за те, що Свиня Албанський наїбав їх із мясом? Не своїм, свинячим, а їхнім. Із стратегічнмх запасів. 

Але ж поляки - то є наші брати! Нє, історія Авеля і Каїна тут не конає. Де Каїн, а де Свиня? Навіть у злодійстві є свій масштаб та ієрархія.

А ось Український МОССАД (УМ) цілком міг викрасти Свиню Албанського. Бо у цієї організації накопичилося багато питань до Свині Албанського. А питання вони не ставлять, а вирішують.

Можливо, події відбувалися, чи відбуваються, ось так:

На відео ми бачимо нову модель Рейдж-Ровера "Піггі-Ваген" та знайомі припухлі обриси віп-пасажира.

Далі більше, дивовижа охуєнна, як в історії з будинком по вулиці Садовій, 302-біс: позавчора зникла і його перший заступник Мурка! Ти наш Мурьоночок!

Потім зник подєльнік Свині - Іудушка Паламарчук. Але, кажуть, його десь бачили, біля якоїсь осики.

Словом, явно без УМ не обійшлося. Бо почерк доволі знайомий. Майстрів заплічних справ.

Так може нам, шановні земляки, об’яву дати? На кшталт цієї:


Можливо, ця собака із цією свинею і у параксизмах "русского міра" свинособак роблять?

понеділок, 29 квітня 2024 р.

І їм оголошу Я тоді: Я ніколи не знав вас... Відійдіть від Мене, хто чинить беззаконня ! Від Матвія 7:23 (ВІДЕО)

Подільські можновладці (корупціонери і мародери!), правоохоронці-перевертні та безпредєльщики-ухилянти на джипах із ТЦК продовжують безчинствувати! (Про що неодноразово писала і буде надалі писати наше видання!) Зухвалі від безкарності вони впевнені, що покарання їх омине.

Але...



А ось, що чекає ТЦКашників. Послухайте бійця:


Додамо ще декілька цитат із Біблії, які характеризують подільських можновладців і правоохоронців:

"...По їхніх плодах ви пізнаєте їх. Бо хіба ж виноград на тернині збирають, або фіґи із будяків? Так ото родить добрі плоди кожне дерево добре, а дерево зле плоди родить лихі.  Не може родить добре дерево плоду лихого, ані дерево зле плодів добрих родити. Усяке ж дерево, що доброго плоду не родить, зрубується та в огонь укидається.Від Матвія 7:16-19

Не давайте святого псам, і не розсипайте перел своїх перед свиньми, щоб вони не потоптали їх ногами своїми, і, обернувшись, щоб не розшматували й вас...Від Матвія 7:6)"

Нічого доброго від них не було, не має і не буде. І плоди їхні лихі.

"Коли..." Анекдоти Подільщини

Коли Влад Паламарчук звертається до Іудушки Паламарчука з проханням: "Папа, передай соли", папа Паламарчук чудово розуміє, що це не борщ недосолений

Коли на базарі в Подільську кажуть: "Свиня рулить!", усі розуміють, що мова не про підвищення цін на сало

Коли в магазинах Ананьїва питають: "Чи є кефір?", завжди відповідають: "Так, він на сесії, або бухає"

Коли в Подільську люди перестали називати собак Жучками і перейменували існуючих, їхнє пояснення було просте: "Собакам віднедавна соромно і ганебно носити це ім’я"

Коли на річці Кодима наступає прилив, Лєнка їсть баранину, коли на річці Кодимі наступає відлив, Вівця їсть Лєнку

І бонус від "совка", бо з часів "совка" у Подільську нічого не змінилося.


Дійсно, подільчани, перепрошуємо: а ви хто такі?

Словом, якось так... Словом, для того аби привести до тями подільську владу і для відновлення справедливості вже робін гудів недостатньо. Тут потрібна зондер-команда.

понеділок, 22 квітня 2024 р.

Сини за батьків не відповідають? А батьки за своїх чад-ухилянтів?

Наш побратимчик і громадський діяч Анатолій Віногродський розповів своє бачення про справедливу мобілізацію країни і держави, яка мала би працювати на і для людей, а не на злодіїв.

Декілька моментів нашому виданню особливо сподобались. Цитуємо:

"...Скоротити на 2/3 держаппарат. Він і в мирні часи потрібен був тільки самому держапарату. 

Усіх військових пенсіонерів (до 60 років), через ВЛК (тільки не оце, набране зі співробітників моргів) поставити в стрій.

Усіх депутатів УСІХ РІВНІВ мобілізувати (включно з жінками); розбити їх на 3 черги і третину відправляти на фронт (з ротацією по 6 місяців).

Податкову, нацполіцію, судову охорону скоротити на 75-50 відсотків і теж тритинами направляти на фронт.

Чиновників, діти яких втекли від мобілізації незалежно від віку направити на передову..."

Особливо цікавим і доцільним нам видається останній пункт!

Свиня Албанський і Іудушка Паламарчук, приготуватися до відправки на фронт, на передову, в окопи!

Бо цей пункт стосується саме вас! Це ваші діти втекли від мобілізації! Хто у Лондон, хто у Ла Фамилью!





Але якщо цей пункт зреалізувати, втілити в життя, то у нашій воюючій країні буде менше мародерства і корупції.

Хай захищають Україну, у якої вони стільки вкрали!

вівторок, 16 квітня 2024 р.

Галантерейщик і кардинал - это сила!

Чорт піп Мішка так захолуйствувався, що вже з ратиць свині квіти бере, як дешева шльондра!

Ще недавно він стучав на Янгола Олі Жучці разом з Каптуром, і підбурював Жучку до незаконних дій проти українського воїна-добровольця, письменника і громадського діяча, забувши про рясу і християнську мораль. А тепер вже квіти від Свині отримує. За підлість чи за міньєт?


Кажуть, що скоро у Свині і Чорта народиться плід з рогами і свинячим закарлючим хвостиком. Буде свиночорт, на кшталт свинособак!

Святкування у інвалідному ресторані вже призначено!

Шановні читачі, ви знали, що обидва вгодовані кабани Ростислав і Вадим Албанський, які щовечора бухають у ресторані, що належить їм, (дозволяє ж здоров’ячко!) насправді є інваліди! Стали ними одразу після початку повномасштабної війни! Біднесенькі! Це в 29 і 31 рік! 

А, головне, як? Після початку повномасштабки інвалідність не давали навіть смертельно хворим! А синочки Албанські отримали! Ніхто не бачить корупції?

Тепер зрозуміло чому у випадку із загиблим воїном Албанський відмовився перевозити його тіло для поховання у Подільськ. Він сєпар, йому насрати на загиблих воїнів-подільчан, своїх діітей він від фронту застрахував.

А ви, подільчани-земляки, воюйте і гиньте за ресторани і супермаркети Албанського! Його діти-мажори гуляють у ресторанах, поки ваші діти, чоловіки, батьки, брати гинуть на фронті.

неділя, 14 квітня 2024 р.

Службовий роман по подільськи!

 Лєнка Музичук їбеться зі Свинею Албанським. Це стало відомо нашій редакцій із дуже достовірних джерел.

Раніше ми думали, що Лєнку тримають через її розум, тепер виявляється через її пізду.

Саша, ти неодноразово зраджував Лєнці, вона має право на помсту!

пʼятниця, 5 квітня 2024 р.

У Подільську московський патріархат набирає собі нових вірян!

На сторінці у фейсбуці "Лігво Вінні-Пуха", що належить осередку партії "Єбануті Сектанти" (ЄС), Саша Хвостатий розмістив допис із об’явою:

Начебто, гарна справа, але придивимося уважніше до діяльності цього закладу і його керівництва поза межами учбового процесу.

Наша редакція неодноразово писала, що Подільський Професійний ліцей, завдяки старанням керівництва закладу, є розсадником вірувань РПЦ МП, ідеології "русского міра", пітомником та вишколом для бойовиків заборонених ПР та ОПЗЖ.

Коли у серпні 2016 був понівечений стенд памяті Героїв Небесної Сотні, то за версією нашої редакції це вчинили саме вихованці, учні Подільського Професійного ліцею з подачі депутата від ОПЗЖ Бубнова та його подєльніка колаборанта Ігоря Чорного. https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/08/blog-post_84.html

Подільська поліція, як завжди ловила гав, злочинців не знайшла, бо вони здатні тільки кухонні ножі на кримінальні справи перетворювати та руйнувати оселі воїнів-добровольців. Отакі хитровиїбані суки на чолі із сучкою Жучкою! Бо кадрами у поліції Подільська керує сучка Віталіна Каптур!

https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/08/23.html

Ідеологію "русского міра", аларм, батьки майбутніх учнів!, розповсюджує у стінах ліцею директор В.С. Новицький, відвертий колаборант і підпільний мультимільйонер. https://kotpartizanen.blogspot.com/2018/04/blog-post_15.html

Ще під час Майдану Гідності від погрожував студентам ліцею, що якщо хтось поїде на Майдан чи буде підтримувати ідеї Майдану, то Новицький відрахує цих дітей із свого ПТУ. 

Надалі, після перемоги Майдану, колаборант Новицький почав діяти хитріше і цинічніше. Він віддав дітей під опіку депутатів ОПЗЖ. Але головною його диверсією була організація уроків та позакласних навчань попами московського патріархату українських дітей у ліцеї.

У ліцеї запанувало кацапське мракобесіє. Усілякі московські попики, у тому числі і махровий колаборант Георгій Якимов, вкладали у голови підлітків ненависть до України і низькопоклонство перед росією.


         Агент Незабудка (піп МП Жора Якимов) веде антиукраїнську пропаганду серед місцевих

Замість професійних навиків діти отримували "русскіє скрєпи"! Бо більшість професійного обладнання Новицький крав, техніку, що належала ліцею здавав у аренду місцевим баригам, на ті гроші будував собі палац у відомому елітному мікрорайончику і купував преміумні іномарки автівки.

Але головним злочином директора Новицького наша редакція і загін вважають те, що він використовував рабський труд неповнолітніх дітей, учнів ліцею, на об’єктах нерухомості, на обісттях секти РПЦ МП! А саме на подвор’ї Серьоги Грохи (архієпіскопа його величності чорта Алексія).

Кожного понеділка, цілий день!, неповнолітні студенти, як кріпосні!, безкоштовно!, мали тяжко відпрацювати на цих каменоломнях.

Зате пан Новицький був у пошані у Серьйоги Грохи (Алексія) та "русского міра". Йому дозволялося ботінок хазяїна лизнути.

Про статки і антиукраїнську діяльність архієпископа Балтсько-Ананьївського Алексія (Сергія Грохи) читайте отут: https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/12/blog-post_17.html

Також відомо, що церкву московського патріархату у Подільську фінансує в.о. міського голови Олег Свиня Албанський. І хоча сам він є вірянином секти "Батька нашого Люципера", московський патріархат - то близька для люциперівців конфесія.




Тож, подільчани, перетворіть день відритих ртів на день відкритих очей!

Хочете безкоштовно попрацювати на подвірї московського пса Алєксія, то вам туди, у ліцей!

Хочете замість кулінарів, малярів, механізаторів отримати задурених навіженних бойовиків "руского міра" з ваших дітей?

В Україні не вистачає люмпенів? Брехня! Подільський Професійний ліцей поставив виробництво люмпенів на конвейр.

вівторок, 2 квітня 2024 р.

Підступні блюзніри менти! Ховаються від війни, як кацапи, за інвалідами та багатодітними

На шпальтах нашого видання вже був опублікований матеріал, як обісралися подільські мусора, коли їм запропонували вступити до спецпідрозділу Нацгвардії "Лють" і піти воювати на фронт!   https://kotpartizanen.blogspot.com/2024/02/blog-post_8.html

Але безсовістність і безсоромність цих худоб перевершує будь-які моральні норми і елементарну людяність.

Ось що вигадав худоба начпол Оля Жучка і наказав виконувати своїм підлеглим. Вони мають ходити по громадських місцях у районі і агітувати мешканців району піти воювати у спецпідрозділ Нацгвардії "Лють" замість них!




А ці молоді вгодовані "офіцери" Ренгачі, Новікови, Каптури, Волкуновичі, Кирничуки будуть й надалі у тилу сибаритствувати за спинами людей, які ніколи в руках зброю не тримали, але мають захищати сраки цих покидьків! Мирні мешканці тримали і тримають на плаву нашу економіку, сільське господарство, аби ці бєздєльніки продовжували жирувати під час війни. А тепер вони ще мають піти на фронт, у ментівський підрозділ!, замість цих мусорів!

Як тобі таке, Іван Васильович Жук? Де боєприпаси, Жук?! Твої підлеглі плюють тобі на голову, і, замість того аби йти на фронт захищати батьківщину Україну, підсовують тобі селян і інвалідів!

Може штрафбати організувати і відправити їх усіх туди, на чолі з Олею Жуковським? Бо дружина Жучки плаче, розповідає подружкам, що він  повертається додому лише вранці, вщент п’яний, і розказує їй, що він вночі кинув аж 22 палки вокзальним шлюхам. З нього вийде відмінний гранатометник!

Дослідження світових вчених стверджують: "Якщо у особи вуха нижче лінії брів, то ця особа невимовна тупа, практично олігофрен"

Ментів - на фронт! Треба захищати батьківщину! Батьківщина - це не срака Олі Жуковського!

понеділок, 1 квітня 2024 р.

Камо грядєши, Іоанн Несвятий?

Справжнім хітом і мемом мемів стало у Подільському районі оце коротеньке відео:

Раніше на стінах будинків у нашому районі писали: "Путін - хуйло!", а тепер пишуть "Тіщенко підар"!

Як помінялися у людей пріорітети за 2 роки повномасштабної війни!

Народ точно визначає своїх головних ворогів!

Очі відкрилися і усі давно зрозуміли, що внутрішні окупанти небезпечніші за зовнішніх.

Бо підривають нашу обороноздатність ефективніше за кацапів.

                                                                   Бігборд біля ринка у Ананьїві

Але ж чому це кримінальний злочинець Тищенко досі не за гратами?

Бо він має друзів у правоохоронних органах (нагадаєм, що Тищенко - колишній мент-перевертень, мент-вбивця, мент-кат, на пару із своїм дружбаном Віталькою Каптуром).

І Кефір Тищенко анонсував і показав своїх друзів у керівництві обласної поліції.

Ти ба, та невже? Знайоме обличчя! Хіба це не він?

Так, другом і кришевателем Юрія Тищенка у правоохороних органах є І.В.Жук. Принаймні, про свою близьку дружбу і щільне спілкування із Жуком заявляє у глобальній мережі сам Юра Тищенко.

Тищенко каже, що він спільно із І.В.Жуком працює. Але єдина праця Кефіра Тищенка наразі, і за останні 2 роки!, полягає у тому, що він бухає і мародерить. Невже очільник обласної поліції Іван Васильович Жук, як виходить із слів Юріка Тищенка, теж бухає і мародерить?

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post_16.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2023/09/blog-post_17.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2024/03/blog-post_28.html

Тищенко рекетир, рейдер, мародер, вбивця, пройдисвіт, вор. Невже Іван Васильович Жук, дійсно, його друг, чи Тищенко вчергове збрехав? 

Чому тоді І.В.Жук мовчить з цього приводу? А якщо завтра В.В.путін оголосить І.В.Жука своїм другом, Жук теж промовчить? Звідки і навіщо така інертність? Де громадянська позиція? Де офіцерська честь?

Очільник Одеської обласної поліції Іван Васильович призначив і кришує на посаді начальника Подільського райуправління поліції кримінального злочинця перевертня Олю Жуковського - це був сигнал, дзвіночок, симптом гангрени, що завелася під його очільництвом. Але дружба із Юріком Кефіром (кримінальне погоняло) Тищенком - то вже тенденція, навіть вирок і діагноз одночасно.

Після неодноразових звернень до нього з приводу злочинної діяльності поліцая Олега (Олі) Жуковського ніяких заходів вжито не було. Жуковський продовжує тероризувати мешканців Подільського району, віджимати бізнес, переслідувати волонтерів, які працюють для фронту.

Кефір Тищенко наліпив на номера своєї машини картонку з надписом "ЗСУ" сфотографувався з бійцями коло машини, оголосив у соцмережах на тлі світлини, що він передає цю машину ЗСУ, витребував від бійців на відео слова вдячності собі коханому. Після відключив камеру, попрощався з бійцями, зняв картонку з номерів, і поїхав на начебто подарованій машині додому. Чекати чергових нагород від керівників області і держави.

Йване, скажи нам: хто твій незаперечний друг? І громадскість зробить свої висновки.

Чому серед великої кількості підлеглих тобі поліцейських, ти оточив себе найзлочиннішими?

Ми вже не піднімаємо поки ще тему керівників Захарьївського, Ренійського та деяких інших районів.

Тож керуємося священною книгою Біблією: по плодах їхніх впізнаєте їх!

Гнила груша Оля Жуковський та гнила слива Юра Тищенко - то ваші плоди, Іван Васильович Жук. То ви їх пестите і доглядаєте.

пʼятниця, 29 березня 2024 р.

Каптур і Ренгач. Ментовський доггінг у Подільську! (ФОТО)

Кохання - велика сила! Воно окупує серця і геніталії навіть у таких ницих осіб, як менти! Причому між ними найчастіше (93%!) спалахує одностатеве кохання! І Подільське райуправління поліції в цьому сенсі не пасе задніх (хоча як розглядати вислів: пасе задніх?) а, навпаки, у перших рядах сексуальної євроінтеграції!

Особливо після того, як за важель у Подільському райуправлінні поліції взявся своїми пестливими руками Оля Жучка!

І розмір тут не має значення! Іноді опасиста огрядна дівка у погонах закохується у плюгавого мужичонку із зовнішнішністю індонезійської мартишки теж у погонах.

І тоді менти таке витворяють, хоч у "Домі 2" +18 показуй задля глядацьких рейтингів!

Ось, наприклад, папарацці КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ закарбували ментовське соітіє у громадському місці. Дивіться знімку:

А де Жучка? А Жучка - тренер!

Під час спостерігання за актом Оля Жучка, як поліцмейстер Медовані, проковтнув свисток!

Доггінг - сексуальні дії, що мають місце в суспільних чи напівсуспільних місцях. Термін вживається для опису акта, що має місце поза житлом; може відбуватися в яскраво виражених місцях (туалети, кабінки на пляжах, лікарняні палати, цвинтарі).

До речі, саме на цвинтарях міста Подільськ менти Каптур і Ренгач люблять займатися доггінгом (сексом у громадських публічних місцях). Лякають, сучки, мирних подільчан! Як у тому віршику поета Хлопушкіна, коли Ваня бєдний йшов вночі через цвинтар і побачив чортів. А, виявилося, що то собаки на могилі їбуться. Ну, як наші менти: Віталіна Каптур і Бодя Ренгач.

Блюзніри, нічого святого в них нема. І не бояться ж сексом на цвинтарях, та іншим злом, яке вони творять!, нащадкам карму, долю і здоров'я зіпсувати?

Але ж ця парочка ментів тупі, як їхні собраття гомосексуалісти Майтала і Левицький, тож хай їм грець!

(Є інформація що пара Каптур-Ренгач домовилися з парою Майтала-Левицький про свінгерську оргію. Відбуватиметься ця тематична вечірка на квартирі у Майтали, бо він під цілодобовим домашнім арештом. Мабуть, майталин браслет по черзі мірятимуть, модниці!)

Але якщо карма нащадків собачих ментів має турбувати тільки цих двох псів, то психічне здоров'я подільських дітей, які несамохіть можуть побачити на вулиця ментовський доггінг у виконанні Віталіни і Богданчика, під загрозою, у небезпеці і має хвилювати і турбувати громадськість міста!

Подільчани, земляки!, скажемо "Ні!" ментовському безпредєлу на вулицях нашого міста! Голі сраки Каптура і Ренгача не є культурним надбанням людства. Краще відвідайте Краєзнавчий Музей за адресою вул. Бочковича, 1, там є на що подивитися!

четвер, 28 березня 2024 р.

Подільські колаборанти. Голова Ананьївської громади звинувачує Президента України! (ФОТО)

У своєму дописі у соцмережах голова Ананьївської громади Юрій Сергійович Тищенко, відомий у бандитських колах як Кефір, виступив проти Президента України Володимира Зеленського.

Він публічно і зухвало підтримав звинувачення Президентові України у брехні!

Цей покидьок, який рахувався певний час у відділі кадрів 122 бригади ТРО, а потім втік із Збройних Сил, коли бригаду відправили на фронт, встиг прикупити собі безліч нагород: і від облради, і від Верховної ради, і від Залужного. Навіть прикупив собі позачергове звання. Увесь цей час бухаючи в Ананьїві. Ані дня не перебуваючи на фронті! 

Але, що найцинічніше в цій ситуації (хоча саме народження Юри було злим жартом Господа!), що цей кримінальний злочинець і мародер отримав нагороду і від імені Зеленського. 

Тоді він дякував, аж підскакував.

Хизувався на кожному кроці, на кожному розі.

Але Президент України далеко, і нема кому заступитися, а ЄеСівські братани-подєльніки поряд і навколо. Тож на догоду цій мразоті Юра Тищенко і став угодовцем, поливаючи разом з ними брудом нашого Президента. Його подєльнік Костін, який кричав, що він ховається в Ананьїві по завданню Зеленського, теж підтримує звинувачення на адресу Президента України.  https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post_56.html

Отакі пацюки сидять в нашому тилу, зокрема, керують Ананьївською громадою. Немає їхній підлості меж. 

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post_56.html   

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/11/blog-post_24.html   

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post.html

І якщо наших правоохоронців не цікавить кримінальна складова життя забулдиги Тищенка (рекет, рейдерство, вбивства людей, катування, напади на журналістів, мародерство волонтерки для ЗСУ!) то може вони звернуть увагу на його антидержавницькі, колоборантські вчинки?

Цікаво, чому під час акції 20 грудня 2023 року обшуки проводилися у патріотів України, а не провелися у Ю.С.Тищенка?

Заплатив кому треба за недоторканість, як платить за медалі, грамоти, годинники?

понеділок, 25 березня 2024 р.

Як Музичук і Албанський витискують сльозу і гроші з людей! Оборутка!(ФОТО)

От халепа! Заборонив Президент України Володимир Зеленський витрачати гроші на улюблені місцевою владою корупційні забавки і оборутки з бюджетом, закликав гроші спрямувати на Сили Оборони України (СОУ).

І зажурився мародер Свиня Албанський та його воровская команда із міськради. І почали вони шукати щурячі стежки, аби красти й далі під благопристойним приводом.

Бо грабувати людей, це єдина мета їхнього життя! Клєптомани лікуються лише електричним струмом, але тієї електрики, яку краде Албанський у міської лікарні для свого магазину "Імперіал" та ресторану "La Famiglia", недостатньо для лікування такого занедбаного клінічного випадку.

Головна схемщиця банди Лєнка Музичук, звичайно, змикитила, що треба замутити, аби легалізувати майбутній дерибан. Мавроді аплодує!

Треба щоби їх примусили порушити вказівку Президента інші люди, а вони змушені були би вкрасти гроші з бюджету до власної кишені під тиском громади. Нє віноватая я, он сам пришел!

Тобто, потрібні "подмьотниє пісьма" в соцмережах. Бо, о часи, о нрави!, громадську думку частково формують у нашому місті соцмережі.

Хоча нічого нового мілфа Музичук не вигадала, схема бітая пєрєбітая на теренах міськради часів правління Свині.

От раніш пасивісти Майтала і Левицький заносили звернення-скаргу на роботу будь-якої комунальної установи Свині Албанському, а він, під виглядом перевірки, починав тиск на директорів підприємств і брав щомісячні відкати. Рекет процвітав доки доблесне Подільське управління СБУ на взяло Майталу на гарячому (отриманні хабаря!) Шкода, що Майтала такий жадібний і не віддав належну частку подєльніку Левицькому, зараз би з браслетом ходили би обоє. 

Тож хоч Лєнка і сама ботствувати в соцмережах любить, але оскільки довго дивилася на Свиню, як дурень на латку!, їй спала у світлу головушку думка створити свинячу ферму, свинячу ботоферму. На кшталт похоронної команди бабулєнцій-плакальщиць на похоронах.

Вирішили вони зі Свинею організувати скарги на місцеві дороги і ніжайше звернутися до "мера" Свині Албанського із проханням відремонтувати дороги і тротуари вулиць у Подільську. Вибрали, звичайно, найдовшу вулицю - Соборну! Ото на ній можна баблішка під час війни намити!

На роль тюремного Мітрофана призначили лєнкіну подружку, колишню санітарочку, уродженку Зеленогірського відому під ніком Иришка М-М.

А шо, біографія підходяща: мати одиначка, виховує трьох дітей - піди такій відмов! Не звір жеж Албанський, усього лише свиня.

Через такий соціальний статус прохачки, подумали змовники, можна легімітизувати наступне воровство Албанського і його банди.

Тож ця Иришка М-М, обслуговуючи інтереси владної банди, розпочала як Остап Бендер: машини не розкіш, а засіб пересування. Глибока думка, і автор поважний. (Звичайно, жалісний текст писала не Иришка М-М, вона російськомовна, вона просто продала пройдисвітам соціальний бренд, себто, акаунт у соцмережах, аватарку)

Далі гірше: Иришка М-М, нарешті, зрозуміла, що в країні війна!, але вказала, що в інших містах, незважаючи на військовий стан, навіть плитку тротуарну кладуть! Тобто, Свиня Албанський сам собі (Лєнка, браво!) на подальше закинув вудочку ще й на ремонти тротуарів!

Ну, звісно, соплі-воплі розмазані по монітору. Хоча дивіться самі на цей шедевр чєлобітної:

Иришка М-М, начебто, від імені усіх страждущих з низьким поклоном закликала Свиню відремонтувати дороги!

І одразу, за попередньою змовою, цей твір епістолярного жанру, почали поширювати боти і проплачені гастарбайтери.

Просування цієї теми владні пройдисвіти розпочали на дешевому подільському пабліку "Лігво Вінні-Пуха". І хоч мертві бджоли не гудуть, Європейська Скіпідарність завжди радо прийме участь у будь-якому дерибані. Особливо хвостатий чортик Таранюк.

(Тісні зв'язки між фракцією "Єбанутих Сектантів" та керівництвом мерії відомі давно!)

Але трішечки промашечка у злодіїв вийшла. Як виявилося, люди в наші громаді не такі вже й дурні.

Ось яку відсіч вони дали у коментах цій сльозливій авантюрі, ось як відреагували містяни на плач Іришки-Ярославни під диригенством мілфи Музичук:

Албанський з Музичучкою вирішили здійснити черговий злочин, продовжити красти, Иришка М-М за "долю малую" їм із задоволення підмахнула, стала співучасницею злочину, а Таранюк вчергове заробив свої 30 срібників на майбутньому пограбуванні людей. (У "Єбанутих Сектантів" це називається - волонтерство!)

Що хочеться сказати цим знавеснілим клептоманам?

В небезпечні ігри граєтеся, громадяни мазурики!

Бо Албанський з Музичук іспірують ніби то порушувати вимоги Президента України їх примушує народ, мешканці громади!

Тобто, фактично розпалюють громадянську війну, на неокупованих територіях. Демонструють, що народ протистоїть Президенту, не згоден з його рішеннями!

Який наступний крок? Подільська Народна Республіка? На кшталт Криму, ЛНР, ДНР? Народний бюджет, який виключно у кишені міні-фюрера Свині Богдановича?

По чиїх методичках працюєте?

субота, 23 березня 2024 р.

У Подільську відбудеться чемпіонат України по боротьбі Сумо!

У Подільську відбудеться чемпіонат України по боротьбі Сумо. 

Наше місто було відібрано місцем проведення чемпіонату тому, що Подільськ дуже рясний на таланти у цьому виді спорту.

На світлині основний склад команди, яка буде, япона мать!, виборювати медалі чемпіонату! 

                               Команда ебнутости нашей! Команда без которой лучше жить!

Серед запасних гравців: Олена Музичук, Олександр Перепелиця, Віталька Каптур, Олена Чуприна.

Призовий фонд наданий та медалі виготовлені виробничим підприємством "ВРХ-Плюс".

Реклама! "ВРХ-Плюс" скуповує у населення не тільки парнокопитних, але й мишей і пацюків різних пород! Жива миша - 1 грн., дохла миша  50 коп, живий пацюк 5 грн, дохлий - 2 грн. 50 коп. Наша ковбаса - найкраща! 

"ВРХ-Плюс" офіційний постачальник м'ясопродуктів до ресторану "La Famiglia" та мережі мегаларьків "Імперіал"!

середа, 20 березня 2024 р.

Експертні висновки по резонансній справі у міськраді!

Відомий психоаналітик фрейдівської школи, дипломований у Гарвардському університеті фізіогноміст та езотерик тібетських духовних практик Едуард Васильович Моляка впіймав Свиню Албанського на непристойних жестах і дав експертну характеристику ознак рухів "шаловлівих" ратиць Свинюки.

На думку відомого і шановного вченого-світила, який вже провів грунтовне дослідження стереотипів поведінки пана А.В.Корчового, ці напівсвідомі- напівнесвідомі жести та рухи ратиць Свині Албанського, свідчать про його латентну гомосексуальність, і є ознакою заклику до "подвійного проникнення", оскільки він засовує у отвір створений пальцями іншої руки саме 2 пальця, а не один чи три.

Також Е.В.Моляка стверджує, що такою "морзянкою" Свинюка Албанський може передавати своїм хазяям із Кремля якусь секретну інформацію про події у міськраді Подільська. 

Два пальці у отворі свідчать про важливість та секретність інформації. Два - це символ Двуликого Януса, який є покровителем шпигунів з древніх часів. 

Хто приймав цю "морзянку" у міськраді нескладно здогадатися. Три чверті депутатського корпусу Подільської міськради відверті сепаратисти і колаборанти, потенційні шпигуни. Але швидше за усе це був (була) хтось, хто працює під якимось із цих оперативних псевдонімів: Співочий Птах, Поблядушка, Кнур Смалений, Вівчарка. Усі вони на підсосі у Свині, тож вірогідність того, що їх завербували російські спецслужби дуже висока.

Також практикуючий ясновидець і кандидат сексологічних наук Едуард Васильович Моляка не відкидає і більш утілітарних варіантів, а саме, що Свиня Албанський пропонує йому МЖМ, що вкладається у теорію "подвійного проникнення". І демонструє кандидатку на роль "мясця" у гамбургері.

"Чи можна розглядати це як хабар? Як натуральну оплату, що існувала при феодалізмі? А у нашому місті відвертий феодалізм" - задає не риторичне, а нагальне, питання громадський активіст Едуард Моляка.

І сам відповідає громаді на своє питання:" Та я в голодний рік, за лантух картоплі!, на таке не погоджуся! Краще - копченим свинячи ошийком!"

Ще багато важливих, соціально значущих і структурованих запитань ставить пан Моляка у своїй заяві у правоохоронні органи.

Що тут можна додати зверху від нашої редакції?