субота, 17 червня 2023 р.

Ретроспектива злодійств у Подільському районі за останній тиждень. Зведення КП

Підараснутий мамалижник Гарік Чорний продовжує вимагати гроші у фермерів і підприємців району. У середньому видурює по 20 тис. долярів з особи. Залякує жертв обману тим, що невдовзі його призначать головою військової адміністрації Подільського району. Тож не хочете проблем - розкривайте мошну і даруйте лгбтешнику Ігорьку 20 тис. долярів. За нашою інформацією вже 8 осіб стали жертвою цього підораса.

І найогидніше і найшкідливіше у цих злочинах, що І.Б.Чорний прикривається буцімто дружбою із поважним високопосадовцем. Тобто, дискридитує діючу владу перед народом під час війни.

Заквашений Юра Кефір Тищенко, який влаштувався у відділ кадрів 122 бригади ТРО, але продовжує бухати у Ананьїві (навіть Олежка Мертва Голова Костін був змушений повернутися з Одеси до Ананьїва, бо Кефір лика не в'яже) вчиняє злочин, який можна назвати блюзнірським і за межами людської моралі.

Оте мале гімно примушує співробітників ананьївської міськради збирати з людей підписи під зверненням до Президента України з вимогою присвоїти Ю.С.Тищенку завання Героя України!

Тварина, худоба, наволоч, зовсім пропив мізки, неадекват? Звання Героя України Президент надає за видатні подвиги на фронті! Ти, слимак, навіть за купленою посадою - кадровик, щур паперовий!

Ти вмієш тільки красти гуманітарку і рейдерствувати у Ананьївській громаді! Ти, рогоносцю, навіть Христину перемогти не можеш! Навіть свої линялі капці перемогти не можеш! 

Тобі орден із гімна люди принесуть! Щоби ти його собі на голову поклав і трохи вищий став.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/11/blog-post_8.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2023/01/blog-post_27.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/10/blog-post_18.html

Придністровська Лупашня знов активізувалася у злочинній діяльності. У садах треба збирати врожаї і, за нашими данними, Сергій Лупашко залучає до цих робіт неповнолітніх. Ми вже неодноразово писали, що у безкрайніх садах Лупашка працюють у сезон до трьохсот (300) найманих працівників. А оформлено лише три (3)! Та ж ситуація і зараз плюс використання рабського дитячого труда.

У тому році рабську дитячу працю не черешні використовував Сергій Іудушка Паламарчук. Ми писали про це. У цьому році ситуація не змінилась.

Також Лупашко вирішив відкрити в Кодимському районі бордель для поважних гостей. Зваблює на цю роботу місцевих і придністровських дівчат. Бандитське минуле Лупашка стало його бандитським сьогоденням.

Ми попереджуємо. Оскільки серед бійців Котовських Партизанів дуже багато хлопців і дівчат із Кодимської громади, ми дуже добре знаємо географію колишнього Кодимського району, в усіх селах бували і маємо там на дислокації наших бійців, тож де виникне цей бордель дізнаємося навіть завчасно і перед тим, як його накрити, зробимо відіоз'йомку того, що там відбувається і його учасників, клієнтів і працюючого персоналу. Тож нікому не радимо макатися.

Софа Золота Ручка Ходюк продовжує мародерити на гуманітарці. Ця вигнаниця із надр райради влаштувалася заступником до Іудушки Паламарчука у Куяльницьку сільраду. Два роки для цієї диверсантки на довєрії цю посаду тримали, конкурс не оголошували. За час перебування на посаді голови райради Золота Ручка Ходючка збирала з фермерів району гроші, іздила у Польщу, отримувала там безкоштовну гумдопомогу, гроші клала собі в кишеню, а гумдопомогу продавала баригам.

Вона й тепер, вже з куяльницької посади, продовжує ці оборутки. Мармиза не трісне, Софа?

Розумовий інвалід і мамкойоб Вєталь Левицький не полишає фантазій втекти в Європу. Після кількох невдалих спроб, вигадав мульку стати багатодітним батьком. Але оскільки крім рідної мами йому ніхто не дає, то в місті може трапитися новий черговий злочин у сексуальній сфері - інцест із наслідками! До того ж, обидві ці худобини заявляють, що вони - інваліди (медичними рішеннями і довідками це не підтверджено!) а значить, їм треба заборонити подібні витівки!

А ще: Сьогодні під мостом впіймали Албанського з хвостом. 

Мімікрує нечисть, знає, що скоро прийдуть хлопці з кайданками, ось і вирішив ратиці на плавники поміняти, щоби його зафіксувати важче було.

Словом, на мирній території Подільського району точиться мирне життя, як колись у мирному місті Помпеї

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/12/blog-post.html

3 коментарі:

  1. Албанський лускою покрився, а так зовсім не змінився)))

    ВідповістиВидалити
  2. ананьївський патріот17 червня 2023 р. о 15:29

    Невже влада не бачить усі ті злочини що скоює Кефір і його банда? Усі люди бачать і знають, а влада ні? З ким Кефір у долях?

    ВідповістиВидалити
  3. У мамкоёба Левицкого с его мамкой опять весенне-летнее сексуальное обострение? На Аграрной, 38 ебутся?

    ВідповістиВидалити