четвер, 26 вересня 2019 р.

Як бариги з Київського патріархату (ПЦУ) вкраденими іконами торгували

Півтори роки тому у Подільську обікрали церкву. Вкрали підсвічники і цінні лампадки.

Як ми знаємо, вори крадуть для того, аби збути-продати товар, а не для того, аби ним користуватися. Тим більш, якщо це церковне культове знаряддя. Іноді вори крадуть на замовлення. Дії Подільської поліції під керуванням Піщанського і Конєвщинського у розкритті цього злочину були абсолютно непрофесійними, або корупційними.

Бо скупник краденого теж є учасником злочину. Без скупника краденого злочину би не відбулося. Вору просто не було б навіщо красти.

І жінка, яка вкрала підсвічники і лампадки визнає, що продала крадене, тій особі, яка у цьому розбирається. Була це кража на замовлення чи ні, поліція не встановила. Також не понесла відповідальності скупниця краденого.

Ця скупниця краденого працює в цій злочинній сфері давно і постійно.

Скупницю краденого звуть Інна Туренко.  Це торгівка-барига, староста Подільської громади Києвського Патріархату (ПЦУ) і коханка мардарівського попа-ошуканця Мішки Базилька, що також належить до ПЦУ.


Ця солодка злочинна парочка Кіт Базиліо та Ліса Аліса, як їх називають у місті, не тільки живуть у гріху, але й разом здійснюють злочинну діяльність.

Мабуть, хотіли поставити вкрадені підсвічники у церкві, яку їм пообіцяв Льошик Гончаренко, палкими прихильниками якого є наші коханчики.





У Мардарівці до попа Мішки Базилька у церкву віряни не ходять, і цей барига вирішив отримати церковний приход у Подільську. Для цього інша барижка Інна Туренко, його коханка, яку він призначив старостою фейкової громади, скуповує крадену церковну утварь, предмети культового служіння, ікони.

Вори і скупщики краденого хочуть нести подільчанам Боже Слово?

У цьому конкретному випадку, Інна Туренко, за нашими джерелами, визнала, що вона знала, що ця жінка - воровка, але заявила, що купуючи в неї крадене, Туренко думала: а може ця жінка на цей раз не вкарала, може то її власна церковна утварь?! Отакі смішні відмазки проконали в поліції. Явно був підкуп поліцейських. Явно Конєвщинський отримав від Базилька і Туренко гроші. Тим більше Туренко-торгівка постійно хизувалася своєю дружбою із перевертнем Конєвщинським!


У Туренко вдома зберігається велика колекція вкраднених ікон. Але обшук в її домі поліцейські не зробили.


Отакі люди, як оці кримінальні коханці, як Мішка Базіліо та Інка Аліса представляють Православну Церкву України у нашому місті. Саме тому на нашу думку ПЦУ і не має популярності у громаді міста, серед мешканців Подільська. Бо ворам і скупникам краденого не вірить ніхто!

Бариги не мають правити у церкві! Туренко торгує овочами, а Базилько займається фермерством. Ось хай і продовжують цим займатися. І хай перестануть красти і скуповувати крадене, прикриваючись іменем Господа!

Ми звертаємося до Одеського керівництва ПЦУ розглянути цей ганебний випадок і дати належну оцінку шахраям.

Бо пастирі мають бути моральними авторитетами, а не злодюжками-баригами!

А поліція має переглянути цю справу і притягнути до відповідальності скупницю краденого і того, хто користувався вкраденим церковним майном

Немає коментарів:

Дописати коментар