пʼятницю, 13 вересня 2019 р.

Нова гастроль Окнянської зірки у погонах!

Увага! Увага! Атансьон! Проїздом із Окон у Бердичів!, тільки три дні!, у Подільську, за адресою Соборна, 74 відбудеться шоу "Ревізор від Ольги Фреймут-Мистиславської"!!! Поспішайте! Не пропустіть! Купіть квитки по льготній ціні! Підтримайте Окнянську мега-зірку!!!

У програмі шоу буде усе: реальний обшук, допит з прістрастієм в сексуальних аксесуарах, поцілунок кажана від госпожі Ольги!!! провокації на Вассермана і хламідіоз, атракціони "Не потрахалися, то хоч посміємося!", "Зарублений сокирою їжачок", "Вареник із кислотою", "Слюни Десятникова бахромою", "Ша-ша, уже нікто нікуда нє ідьот", "Зламай зламану руку Майталі і отримай бонуси на пачку семок", "Сиди, клієнт, тобі буде добре!", "Пошук цицьок лупою і залупою", "Дюймовочка укрощає Шрека-Левицького", "Акробатичні номери і шпагат з відеокамерою", "Еротичний массаж повісткою". Шкіряні шорти і нацистську фуражку наприкінці вистави госпожа Ольга кине у публіку на сувенірне пошматування.


Дзвоніть на 102 і замовляйте квитки на Шоу "Ревізор від Ольги Фреймут-Мистиславської". Пароль: мені б на Олечку пар(л)очку вхідних!

У Олі не забалуєш!

Шоу відбудеться під патронатом Романа Міхеля і прокурора Фєдосєєва!

П.С. Ну ми ж завжди казали: баба без жопи, що село без церкви! Лишень профанація. Але то таке...

Немає коментарів:

Дописати коментар