пʼятницю, 6 вересня 2019 р.

Аферистка Танька Агєєва виходить на міжнародний рівень

Аферистка перший віце-мер Подільська Тетяна Агєєва (у дівоцтві Понепалюк) кинула арендодавців на ринку "7-мий кілометр)

Ось що вони пишуть про це:

"ВНИМАНИЕ АФЕРИСТЫ
Муж и Жена Родион и Татьяна Агеева аферисты. Арендовали контейнера на 7 км с весны и не расплатились с нами Родион угрожает нам расправой, у себя на страницах заблокировали и не выходят на связь. Люди будьте внимательны"


Оскільки Тетяна Агєєва-Понепалюк ніколи не звикла платити ні за що (раніш за неї платив її колишній чоловік Валерій Понепалюк) а від бюджетних потоків міста її відсунули Іванов з Корчовим, вона перенесла свою злочинну діяльність на інші міста і території.

Зі своїм новим чоловіком вони влаштовують різні афери, як то кидають людей на покупках в інтернеті, про що КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ вже писали.  https://kotpartizanen.blogspot.com/2018/01/blog-post_7.html   Тепер кидають людей на "7-му кілометрі".

На вкрадені гроші влаштовують собі відпочинки на дорогих іноземних курортах.



Також нагадаємо, що Танька Агєєва не розплатилася за лікування в одній із одеських клінік. Просто втекла, коли треба було заплатити за лікування.

І от вже коли матеріал був набраний в номер, нам подзвонили з одного престижного готелю на іноземному курорті на Червоному морі і повідомили, що подружжя Агєєвих вкрало в номері рушники, капці і халати.

Тобто, Танька Агєєва-Понепалюк перенесла свою діяльність вже на міжнародний рівень.

Оскільки поліція Подільська не хоче займатися розслідуванням злочинних справ першого віце-мера Подільська, то, сподіваємося, її заарештує поліція однієї із арабських країн.

Бо скільки мотузочці не витися, а грошей на розкішне життя Танькі завжди не вистачатиме

2 коментарі:

  1. От шахрайка ця плойка!(

    ВідповістиВидалити
  2. Потрібен розголос і внесення до чорного списку нечесних арендаторів

    ВідповістиВидалити