четвер, 19 вересня 2019 р.

До свиданья, наш ласковый Коля! И Коня ты с собой забирай!

Дядя Коля Піщанський виголосив своє прощальне жалобне звернення до подільчан. Як брехав на посаді начальника поліції так і в епітафії набрехав.

Дядя Коля як був клоуном, так і лишився ним.

Ось як громадськість зреагувала на ті несусвітні нісенітниці, як дядя Коля верз у дусі Остапа Бендера.

Дивимося!


Загін Котовських Партизанів усім своїм складом радіє очищенню Подільського відділку поліції від двох злочинців і "кришевателей" усього кримінального бізнесу у Подільську М.Г.Піщанського (дядя Коля) та А.Є.Конєвщинського (Коня)

Ми розуміємо, що риба завжди гниє з голови. Ми сподіваємося, що звільненні від тиску цих двох злочинців, співробітники Подільської поліції запрацюють ефективно і якісно, бо знаємо, що у особовому складі Подільської поліції є багато порядних і професійних хлопців і дівчат.

Віримо, що під новим керівництвом (О.М.Ноздратенко) вони запрацюють чесно і ефективно, як запрацювала Котовська місцева прокуратура під керівництвом В.О.Мельниченка.

Ми віримо, що Подільська поліція буде очищена від важкого спадку і прибічників злочинця Конєвщинського, і буде виконувати свої прямі функції.

Бажаємо наснаги!

А долю Конєвщинського і Піщанського ми будемо відслідковувати, вони мають понести відповідальність за усі свої злочини, інакше, будь-які зміни марні.

Пенсія в них не заслужена.

Піщанський вже вийшов на пенсію, а Коню рік лишилося. Він думає відсидітися в Захарівці на контрабандних потоках.

Вони думають, що пенсія, то для них найбільше покарання, бо позбавляє їх доходів від кримінальних потоків.

Але відповідати доведеться за увесь той кримінальний безпредєл, який вони розвели в нашому місті, за корупцію, за саботаж.

Амінь

Немає коментарів:

Дописати коментар