середу, 9 січня 2019 р.

Вітаємо справжнього пана полковника!

Загін Котовських Партизанів вітає Віталія Мельниченка із присвоєнням йому звання полковник поліції!

Ми раді тому, що держава Україна визнає і вшановує гідних і професійних правоохоронців, яким і є Віталій Юхимович Мельниченко, в.о. начальника Балтського відділку поліції.


Усі ці якості Віталій Юхимович Мельниченко проявив і на роботі у Шабо, і очолюючи Кодимський відділок міліції-поліції, і зараз працюючи у Балті і відповідаючи за громадський правопорядок у Балтському, Кодимському, Савранському і Любашівському районах.

Професійність, честність і порядність Віталія Мельниченка завжди відмічалась нашими побратимами і місцевими мешканцями. Повага до нього цілком заслужена. Він справжній козак.


Віталій Юхимович Мельниченко пройшов через війну на Донбасі, брав участь в АТО, захищав територіальну цілістність України на Сході.

Будучи керівником Кодимського відділку поліції він добровільно пішов на фронт, за власним бажанням. І ніякі умовляння цього не робити на нього не вплинули. Статусні речі для нього були менш важливими, аніж бажання зі зброєю в руках захищати Батьківщину від агресора.


Ми, загін Котовських Партизанів і редакція видання КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ, бажаємо Віталію Юхимовичу Мельниченку наснаги на його шляху, професійних здобутків, кар'єрного зростання, особистого щастя для нього і його сім'ї і усіляких перемог.

Ми пишаємося Вами, Віталіє Юхимовичу, як порядною людиною, чесним професіоналом і нашим бойовим побратимом!

Із відзнакою!

4 коментарі:

  1. Погоджуюсь із оцінкою Партизанів і приєднуюсь до привітань. Кодимчанин.

    ВідповістиВидалити
  2. Он теперь в Котовске. Думаю это хорошо. Ну а дальше посмотрим как он будет чистить мафию Чёрного или склонится перед ними.

    ВідповістиВидалити