четвер, 10 січня 2019 р.

На будинку поліції в Подільську час вивішувати траурні прапори! Народ прийшов на тризну!

"Мешканці Подільська, обурені кримінальним безпредєлом на вулицях міста, ростом наркоторгівлі у місті і свавіллям співробітників поліції стосовно громадян, а також саботажем поліцією розслідувань резонансних кримінальних справ, прийшли до начальника поліції Подільська М.Г. Піщанського, аби висловити свій протест".



Від Котовських Партизанів: під час спілкування з народом Піщанський вів себе ганебно і блюзнірськи: уникав прямих відповідей на питання людей, прикидався тапком, відмовлявся спілкуватися із журналістами, метляв хвостом по підлозі, відмахувався від думки людей, проявляв зневагу до присутніх і мешканців Подільська загалом!

Цей знахабнілий і зухвалий чиновник порушував елементарні норми і етики поліцейського і етики держчиновника! Держиморді було однаково, що про нього, його працівників і роботу очолюваного ним підрозділу думають люди! Він зневажливо ставився до присутніх і нагло посміхався на висунуті йому звинувачення. Безкарність розбестила пройдисвіта остаточно!

Присутні наголошували на тому, що подібна поведінка поліції: саботаж резонансних справ, бездіяльність, корупція, кришування криміналу і наркоторгівлі приведе до громадянського конфлікту у місті, але Піщанському це було байдуже. Він хоче продовжувати ловити рибку в мутній воді кримінального беспредєла!

"Не відають, що творять, бо нерозумні вони". Такий печальний підсумок діяльності Подільського відділку поліції під керівництвом Миколи Піщанського і Анатолія Конєвщинського, втікача з тонучого піратського корабля, щура

https://www.youtube.com/watch?v=MhzGpqc0F3U

https://www.youtube.com/watch?v=0W2iFX0dcJE

Немає коментарів:

Дописати коментар