пʼятницю, 25 січня 2019 р.

"А где снега былых времён". Вітаємо зірку Таню зі святом!

Сьогодні, у день Святої Тетяни, редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ хоче привітати зі святом Святу Пісю Тетяну Агєєву (Понепалюк), зірку образотворчого мистецтва, що працює під творчим псевдонімом Танька Плойка. Свинодєлку і хрюшоробку.

Матеріалом для своїх митецьких витворів Танька Плойка обрала сніг. Ібо, як писав великий французький поет Франсуа Віньйон "а где снега былых времён". По-перше, відголосок розлідувань про корупцію щемить у рядках до нестями. По-друге, як відомо, Таня Плойка вивчала середньовічну французьку поезію на базарі в Сорбонні, і, взагалі, особа широкого спектру.

На рік Свині ліпить свиней і горбатого, на рік Півня співає в Гранд-Опера, на рік Пацюка посилено краде гроші з міського бюджету, рік Мавпи присвячує відвідуванню косметичних салонів, у рік Змії  занурюється у свій внутрішній світ, у рік Бика бикує та призначає на чергову посаду Максима Максимова, у рік Кролика отримує пізди від колишнього чоловіка і сфальсифіковану інвалідність, рік Собаки присв'ячує дискусіям у сесійній залі міськради і залі Будинка Культури, у рік Кози крутить жопою перед малолітніми бровастими хлопцями, у рік Дракона у неї відбувається розтроєння особистості, дика політична активність і вступ одразу у декілька партій, на рік Коня вона приділяє увагу правоохоронним органам, і тільки на рік Тигра Тупа Пізда відпочиває від усіх справ своїх неправедних.

Але, як тільки підвалює снігу біля паркану її магазинів, Тетяну охоплює знавесніла творча чесотка.

Минулого разу вона зліпила нам сніговика Поню. Цей Франкенштейн недовго лякав мешканців міста і вагітних жінок своєю нев'їбенною красою. Швидко розтанув до бісової матері від теплої погоди, бруду замислів і гарячих подихів у нижні кулі закоханої Тетяни.


Але оскаженіла чесотка і любов до дешевих відзнак на цупкому папері перемогли знов, і на цей рік Тупа Пізда підклала містянам свиню ПєлАгєю. Зайнялась свиноробством і свиноматством. За що й отримала в народі погоняло "тупа свиноматка".

І саме такий почесний титул отримала у Книзі  Аккордів України: Головна Нев'їбенної Краси Свиноматка України! Також медаль на виставці худоб і 5-відсоткову знижку на покупку свинячих ратиць для холодцю на ринках Сорбонни і Кембріджа!

Тож ми вітаємо зірку міньєту образотворчого мистецтва з днем її Янгола (з днем студента не можемо, бо диплом вона купила!) і зичимо нових звершень у місцях "не столь отдалённых" де багато снігу!

Також не можемо не привітати Тетяну Костюк, яка плутає номери у виборчих списках і переконує у своїх "заблуждєніях" мешканціів села Любомирка.


Ставимо для дівок цю ліричну композицію


Нагадаємо, мова йшла про першого віце мера міста Подільськ і секретаря Куяльницької сільської ради. Отакі миші

1 коментар: