вівторок, 29 січня 2019 р.

Пацюки-підораси заметушилися. Замітають кримінальні сліди!

Після нашої публікації про незаконну забудову і захоплення землі у місті природнім підорасом Ігорем Чорним, пацюк Чорний обісрався і почав шукати кому би впарити цей незаконний нахалстрой. Тобто, не просто позбавитися від кримінальної будівлі, але ще й нажитися на ній.


Але жадність фраєра завжди губить. Ми попереджуємо усіх можливих покупців, яким надзвонює брат Гаріка Чорного Вітьок, що оця будівля, яка продається в режимі горящих путівок - незаконна, документів на неї немає, а якщо вам щось покажуть - то вони підроблені.

Ця будівля - то путівка до викликів у правоохоронні органи, підозри щодо вас у участі в кримінальних оборудках, геморой і кидалово.

Керівник Подільського осередку ЛГБТ Гарік Чорний, у якого горить продірявлена держаком лопати жопа, намагається замести сліди своїх злочинів. Не допомагайте ошуканцю у цьому, бо сидітимете на нарах, під якими лежатиме він.


Одного разу Ігор Чорний вже здав на допиті своїх подєльників за можливіть 10-ти хвилинного перегляду порнографічного журналу для гомосексуалістів в кабінеті слідчого.


Так що: ОБЕРЕЖНО- ПАЦЮКИ!

1 коментар:

  1. Урод и тварь! Сколько жизней людям поломал когда был начальником налоговой милиции.Мразь! (((

    ВідповістиВидалити