неділю, 20 січня 2019 р.

Наші містечкові Бівіс і Бат-Хед запалюють променисто!

Звіти  про "подвиги" Піщанського і Конєвщинського, подільських Бівіса і Бат-Хеда, на ниві боротьби із злочинністю перевершують своєю абсурдністю навіть анекдоти про Чапаєва.

Ось свіжі рапорти: в селі N до поліції звернувся громадянин М, який вказав, що має підозру, що громадянка D поцупила в нього 10-ти літрову скляну тару (банка) наповнену вином домашнього виробництва.

У житловому приміщенні громадянки D, яка перебувала в дуже нетверезому стані, професійними поліцейськими нишпорками під час негайного обшуку була знайдена порожня 10-ти літрова скляна тара (банка)

Тара була затримана і повернена власнику!

Салют! Віват! Геройська робота!

Далі: злочинні поліцейські підіслали 17-річного переростка в нічну крамницю, де він придбав пачку цигарок (без підстав подільським поліцейським і сир як хлорка). Тут же, в результаті блискавичної спецоперації, була затримана збентежена заспана продавщиня і складений протокол правопорушення! Статистика і очковтіратєльство квітне махровим квітом!

Салют! Віват! Геройська робота!


Шановні подільчани, з анекдотичними провокаціями подільської поліції можна боротися тільки методом з цього анекдоту:

"Ввечері поліцейські помічають у парку машину, а у ній два силуети: чоловічій і жіночій. Миттєво розчиняють двері: чоловік за кермом читає книгу, а дівчина на задньому сидінні в'яже шкарпети. Поліцейські запитують у дівчини: скільки вам років? Вона дивиться на годинник і відповідає: через 20 хвилин буде вісімнадцять!"

Б'ємо законом і ретельністью у його дотриманні по беззаконню і свавіллю поліцейських

Немає коментарів:

Дописати коментар