понеділок, 24 вересня 2018 р.

Цитата дня. З ілюстрацією (ФОТО)

"... Це люди, які після Майдану і анексії Криму, пішли добровольцями боронити країну і велика кількість загинула в тогорічних котлах і замісах.
Через кілька років після Революції гідності сталося те, що, власне, і прогнозувалось: хтось романтично продовжує захищати інтереси громад, ризикуючи власною безпекою, здоров’ям і життям, а хтось прагматично забезпечує себе статками, не гребуючи можливостями і методами..."
                                                                                           Зоя Казанжи



Від Котовських Партизанів: Поки воїни воюють на Сході, громадські активісти воюють з корупцією на неокупованій території, продажний мєнт Конєвщинський купує собі хату-палац в Болгарії, продажний мєнт  Піщанський квартиру в генеральському домі в Подільську. Ці багаті кроти жирують на крові Героїв! Хай будуть прокляті навіки!

https://www.facebook.com/sasha.yangol

5 коментарів:

  1. Блядь, и морда ж у него не треснет (((

    ВідповістиВидалити
  2. Ни хуя сибе депутаты облрады жрут! Откуда фото?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Усі фото, що є і будуть, з власних сторінок депутата Романа Скорика у соцмережах. Іноді ми користуємося і публічною інформацією :)

      Видалити
  3. Ешь ананасы, рябчиков жуй, день твой последний приходит пидар Сеник!

    ВідповістиВидалити
  4. Нормальный хавчик у депутатов жопоблока! Пора экспроприации у них проводить. В пользу тех миллионов украинцев, что живут за чертой бедности. Пусть их дети покушают морепродуктов с барского стола! А этих сеников надо на рудники в Жёлтые Воды отправлять.

    ВідповістиВидалити